liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εχει καιρο που ειχα κανει εγκατασταση τα linux και μετα τα διεγραψα.Παρολ'αυτα ακομα οταν ανοιγω το pc μου εχει να επιλεξω windows και κατω linux!Προφανως και αν επιλεξω linux δεν θα τα τρεξει αλλα γιατι να φαινεται αυτο τοτε οταν ανοιγω το computer και να μην τρεχει τα windows κατευθειαν? Πως γινεται να μην μου το βγαζει?
Haldol Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Έχει μείνει μέσα ο boot manager (GRUB) του Linux. Για να σταματήσει να στο δείχνει αυτό πρέπει να τον αφαιρέσεις. Γνώμη μου είναι να μη το κάνεις, μιας και απαιτεί να εκινήσεις από DVD των Windows και να διορθώσεις το MBR. Εύκολη διαδικασία, αλλά μπορεί να μη τα καταφέρεις αφού δεν ήξερες καν τι είναι αυτό. Προβλήματα δε δημιουργεί.
veteranos123 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Θα κάνεις boot από το cd των windows,θα ρυθμίσεις την γλώσσα κτλ και μετά θα πατήσεις επιδιόρθωση,Θα ανοίξεις την γραμμή εντολών και θα γράψεις αυτές τις 2 εντολές(θα γράψεις την μια και μετά θα πατήσεις enter και ύστερα θα γράψεις την άλλη και μετά θα το κάνεις και μια επανεκκίνηση και θα είσαι εντάξει): bootrec /fixmbr bootrec /fixboot
tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως δείχνει εδώ: http://sburke.eu/blo...mand-prompt.jpg και δίνεις επακριβώς: >bootrec.exe /fixmbr bootrec.exe /fixboot εδιτ: με προλάβανε :ρ
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εβαλα το cd αλλα δεν μου εμφανιζει επιλογη για repair παρα μονο να κανω εγκατασταση τα windows ή φορματ...
tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια εβαλα το cd αλλα δεν μου εμφανιζει επιλογη για repair παρα μονο να κανω εγκατασταση τα windows ή φορματ... Έκανες boot από το cd; Όχι να είσαι μέσα στα windows δηλαδή.
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα ναι και δεν εχει την επιλογη repair.. Ισως παιζει ρολο οτι το cd ειναι "copy" ;-) ....
tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εκανα ναι και δεν εχει την επιλογη repair.. Ισως παιζει ρολο οτι το cd ειναι "copy" ;-) .... Και ναι, και όχι. Αν είναι untouched, δεν παίζει ρόλο. Αν είναι πειραγμένη έκδοση, τότε μπορεί να έχουν αφαιρέσει το repair για εξοικονόμιση χώρου.
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πειραγμενη ειναι λογικα..αρα τι κανω? Nα βρω το repair του και να το κατεβασω?
tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Νομίζω σου κάνει και αυτό: http://neosmart.net/EasyBCD/ που απ'ότι λέει εγκαθιστά τον bootloader μέσα από τα Windows, αλλά εγώ δεν το έχω δοκιμάσει, οπότε δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο (είναι πολύ διαδεδομένο όμως).
liverpoolman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Να σαι καλα φιλαρακι. Πολυ καλο προγραμματακι εγινε η δουλεια μου! Αν δεν ειναι αυθεντικα τα windows σου μαλλον φταιει αυτο ειδικα αν ειναι κμμια κακη εκδοση.Κατεβασε το ccleaner και δες τις προγραμματισμενες εργασιες οταν εκιναει το pc σου μπορει αυτο να φταιει καθως ειναι εγκατεστημενα μαζι με τα windows περιττα προγραμματα και εγραμογες που ξεκινουν με το που ανοιγει το pc.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα