Προς το περιεχόμενο

Κάηκε το Router...

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πραγματικά δεν ξέρω πόσο γκαντέμης μπορεί να είμαι. Χθες εκτός από την μητρική κάηκε ΚΑΙ το Router (Το ZTE του OTE) δεν ανάβει σχεδόν καθόλου και κέω σχεδόν γιατί σπάνια ανάβει η ένδειξη Internet (μόνο) με κόκκινο led. Είμαι μεσα στην εγγύηση, δικαιούμαι άλλο από τον ΟΤΕ?

Να σημειώσω ότι παίρνει ρεύμα κανονικά αφού ζεστένεται και το router και ο μετασχηματιστής ρεύματος.

Δημοσ.

Δεν χάνεις κάτι να τους ρωτήσεις αλλά μην τους πεις ότι έπεσε κεραυνός (διάβασα και το άλλο ποστ)

Εννοείτε πως δεν θα το πω αυτό. Θα τους πάρω από Δευτέρα κα βλέπουμε, και τώρα με δανεικό είμαι προσωρινά... :)
Δημοσ.

Οκ αλλά όταν βρέχει όλα πρέπει να είναι εκτός ρεύματος αλλά έλα ντε που το λέω στους άλλους αλλά εγώ ο ίδιος δεν το κάνω.Άρα τα θέλει και εμένα ο ποπός μου.

Δημοσ.

Οκ αλλά όταν βρέχει όλα πρέπει να είναι εκτός ρεύματος αλλά έλα ντε που το λέω στους άλλους αλλά εγώ ο ίδιος δεν το κάνω.Άρα τα θέλει και εμένα ο ποπός μου.

Πάντα τα είχα εκτός ρεύματος (και το router) αλλά δεν ήμουν σπίτι εκείνη τη στιγμή και το πλήρωσα ακριβά (ένα router καμμένο, μια τηλεόραση και μια μητρική)...
Δημοσ.

Ναι θα σου δωσουν αλλο απλα αν ειναι παλι zte κρατησε το καβατζα και πηγαινε παρε κανα αλλο πιο καλο.αν ειναι να πληρωσεις κατι μην το παρεις καν.επισης καλο θα ηταν ενα πολυπριζο ασφαλειας η κανα Ups καποια στιγμη μελλοντικα για να μην κλαις και αλλα πραγματα.το Router μπροει να καει και απο το ρευμα αλλα και απο παραπανω ρευμα που θα μπορουσε να περασει μεσα στο τηλεφωνικο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...