MoviemakerGr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι.. θα δεις κανονικά τα αρχεία που θα έχεις μέσα .
spyros__ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραια... Λοιπον φιλε μου σε ευχαριστω πολυ για ολα!!!!!
washcloud Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 ειδα οτι το κουτι που ειναι ο δισκος θερμενεται αρκετα... δεν υπαρχει προβλημα μηπως καει ο σκληρος? ..το κουτί ασ' το να "καίει" όσο θέλει, βάλε όμως το Hard Disk Sentinel και να ρίχνεις πού και πού καμμιά ματιά στις θερμοκρασίες του. Γενικώς κάτω από 60 δεν έχεις πρόβλημα (πέρασαν και οι μεγάλες ζέστες άλλωστε), αν και εφ' όσον είναι κοντά στους 55, να έχεις λίγο τον νου σου (και από τους 60 πάνω δε σημαίνει ότι τον έχασες, αλλά είναι προχωρημένο όριο και καλό είναι να ρίξεις την θερμοκρασία. Όπως πχ με τον ανεμιστήρα που έβαλες να φυσάει πάνω του. Το οποίο μια χαρά είναι, είτε είναι κανονικός ανεμιστήρας, είτε βάλεις έστω κανένα ανεμιστηράκι από αυτά που μπαίνουν μέσα σε κουτιά υπολογιστών, να το συνδέσεις στη μητρική, προσθέτοντας κάποιο μακρύ καλώδιο. Κι απλώς στο κουτί που θα φυσάει, πάλι μερικούς βαθμούς θα τη ρίξει την θερμοκρασία).
spyros__ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα πως μπορω να την ελεγχω τη θερμοκρασια αφου τον εχω κανει εξωτερικο? δηλαδη εγω πχ περασα τωρα τις ταινιες μου. αν τον συνδεσω για δυο ωρες για να δω καποια θα εχει θεμα?
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν κατάλαβα τί εννοείς με το "και πώς θα την ελέγχω;". Αν εννοείς να γνωρίζεις την θερμοκρασία, το ότι είναι εξωτερικός δεν σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζονται από τα προγράμματα οι ενδείξεις του θερμο-σένσορα του σκληρού. Αν πάλι με το "έλεγχος", εννοείς να την ρίχνεις την θερμοκρασία, είπαμε ακόμα κι ένα απλό ανεμιστηράκι υπολογιστή που να φυσάει πάνω στο κουτάκι, κάνει δουλειά (ένας μεγάλος, κανονικός ανεμιστήρας, κάνει ακόμη καλύτερη βέβαια. Αρκεί να φυσάει από κοντά). Γεινκά πάντως, όπως ήδη σου είχε πει ο MovieMaker ΔΕΝ θα έχεις "θέμα" - εκτός κι αν ο σκληρός είναι "προβληματικός"/"ευαίσθητος" με το ανέβασμα θερμοκρασίας... Υπό κανονικές συνθήκες λοιπόν, δεν χρειάζεται ούτως ή άλλως να κάνεις κάτι - η προσθήκη ανεμιστήρα στη φάση δεν είναι ότι είναι "απαραίτητη", απλά προτείνεται "για καλύτερα"...
spyros__ Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Η θερμοκρασια με ανοιχτο το δικσο για 2 ωρες ειναι στους 55 βαθμους... Ειναι καλα?
washcloud Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εννοείς ότι δεν φυσάει ανεμιστήρας πάνω του ήδη, ναι είναι "νορμάλ" (σε ανεκτά όρια δηλαδή). (...και για 22 ώρες να τον αφήσεις, δεν θα πάει παραπάνω. Λογικά δηλαδή. Καθώς οι δίσκοι πιάνουν τις μαξ θερμοκρασίες που είναι να πιάσουν, πολύ σύντομα. Το πολύ σε 5')
spyros__ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εννοείς ότι δεν φυσάει ανεμιστήρας πάνω του ήδη, ναι είναι "νορμάλ" (σε ανεκτά όρια δηλαδή). (...και για 22 ώρες να τον αφήσεις, δεν θα πάει παραπάνω. Λογικά δηλαδή. Καθώς οι δίσκοι πιάνουν τις μαξ θερμοκρασίες που είναι να πιάσουν, πολύ σύντομα. Το πολύ σε 5') Οχι δε φυσαγε... Οποτε λογικα δε θα εχω θεμα. Ευχαριστω πολυ washcloud!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα