maounitsa Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του insomnia. Πρόσφατα αναβάθμησα τον υπολογιστή μου από Intel core 2 duo (δε θυμάμαι πιο μοντέλο), με 4 giga ram σε dual channel στα 1600 (corsair xms3) και κάρτα γραφικών την eah 4850, σε σύστημα με: cpu- i7 3820 mb- msi x79 gd65 (8d) ram- corsair vengeance 16giga (4x4 kit) quad channel στα 1600 ssd σκληρός intel sata 2 80 giga και πήρα και ένα τροφοδοτικό με 1200 W για να έχω αέρα κάρτα γραφικών δεν άλλαξα Είμαι μεγάλος καμένος του wow και όταν έπαιζα με το παλιό σύστημα, είχα γραφικά στο ultra και 25-40 fps. Τώρα δε μπορώ να βάλω ούτε good. To fps μου πέφτει στα 10 με τη μία. Έχω και ένα δεύτερο pc με τα εξής χαρακτηριστηκά: cpu- i7 2600 3.4 ghz mb- gigabyte z68xp-ud3 s1155 ddr3 ram- kingston kvr1066d3n7/4 giga ddr3 και κάρτα γραφικών kfa2 geforce gtx 560 στο δεύτερο pc μου παίζω με ultra γραφικά και fps από 60 μέχρι 120. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι φταίει η κάρτα γραφικών, για αυτό έβγαλα την 560, την έβαλα στο δικό μου, εγκατέστησα drivers και άνοιξα το wow. Με ultra γραφικά είχα μόνο 25 fps.......... Δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται με ένα σύστημα 10 φορέσ καλύτερο από το παλιό μου να παίζω χειρότερα. Μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάτι; Είμαι διατεθιμένος να αγοράσω καινούργια κάρτα γραφικών εάν χρειάζεται, αλλά αν είναι να φτάσω μέχρι 20 fps δεν πιστεύω ότι αξίζει......... Ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα