xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το εχω δοκιμασει. Δεν παρατηρησα κατι τετοιο.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το συστημα του υπολογιστη ειναι προεγκτεστημενο στον ssd??? Αν οχι, τοτε να βαλω εναν μεγαλυτερο ssd στην θεση του 32αρη!
S2Katana Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικα. Αν λειτουργεις και τις 2 οθονες παραλληλα (του λαπτοπ και την εξωτερικη) τοτε η μεγιστη αναλυση που θα μπορεις να ''στειλεις'' στην εξωτερικη θα ειναι αυτη που εχει native το λαπτοπ (πχ 1280x800 στα πιο παλια λαπτοπ, 1366x768 στα τωρινα.*) Αν θες ομως να 'στειλεις' παραπανω αναλυση απο οτι εχει το λαπτοπ σου (πχ παραπανω απο την 1366x768) τοτε υποχρεωτικα θα απενεργοποιησεις την οθονη του λαπτοπ (Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας-->Αναλυση οθονης-->προβολη μονο στην 2η οθονη, ενω θα την εχεις συνδεδεμενη με hdmi/vga/dvi) και μετα θα ορισεις την αναλυση στην εξωτερικη οθονη σε οποια αναλυση θελεις παλι μεσω της 'αναλυσης οθονης' απο την επιφανεια εργασιας. *Υπαρχουν βεβαια και 15αρια με 1600x900 αλλα και 1920x1080. Σε ευχαριστώ πολύ. Εχω μπλέξει με ένα 15άρι λάπτοπ με Win (μπλιαχ) και προσπαθώ να δω πως ΔΕΝ θα βγάζω τα μάτια μου.
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το συστημα του υπολογιστη ειναι προεγκτεστημενο στον ssd??? Αν οχι, τοτε να βαλω εναν μεγαλυτερο ssd στην θεση του 32αρη! Για περαιτερω πληροφοριες για το λαπτοπ (αλλα με διαφορετικα χαρακτηριστικα): http://www.insomnia.gr/topic/456365-lenovo-ideapad-y580-i7-3610qm8gb750gb-64gb-ssd/ Το θεμα ομως ειναι το λειτουργικο να το εχεις εγκατεστημενο στον ssd για να φυσαει κιολας! Για ssd εδω: http://www.priveshop.gr/product.php?code=91075055&ref=bestprice.gr
Ntinaras Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Το εχω δοκιμασει. Δεν παρατηρησα κατι τετοιο. τοτε δεν υπαρχει λογος να εχεις καλη οθονη.πουλα την και παρε τη πιο φτηνη
liakjim Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρταται απο την οθονη κ ποσο καλο scale κανει σε χαμηλοτερες αναλυσεις. πχ η δικια μου , οτιδηποτε λιγοτερο απο 1680Χ1050 τα κανει ολα "θολα και σκατενια"...
xristoforos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 τοτε δεν υπαρχει λογος να εχεις καλη οθονη.πουλα την και παρε τη πιο φτηνη Διαβασες τι λεω στο ποστ μου ή για μια ακομα φορα με τρολαρεις; ''Οταν πας να παιξεις ενα βαρυ παιχνιδι (πχ battlefield 3) θα ριξεις την αναλυση μεσα απο το παιχνιδι σε 1600x900.'' α) Μιλησα ποτε εγω για περιηγηση στο ιντερνετ, ταινιες, δουλειες γραφειου κλπ κλπ; ή για οταν θα παιζει ενα ΒΑΡΥ παιχνιδι να ριχνει την αναλυση του; Στο Pro για παραδειγμα γιατι να ριχνει την αναλυση αφου θα το παιζει ανετα σε 1080 και με ολα τα φιλτρα στο φουλ; Εξαρταται απο την οθονη κ ποσο καλο scale κανει σε χαμηλοτερες αναλυσεις. πχ η δικια μου , οτιδηποτε λιγοτερο απο 1680Χ1050 τα κανει ολα "θολα και σκατενια"... Το θεμα ειναι οτι το παιδι λεει πως θα χρησιμοποιησει την dell u2312hm που δεν παιζει να εχει τετοιο προβλημα μιας και ειναι κορυφαια οθονη. Σε οθονη λαπτοπ, που ως γνωστον δεν χρησιμοποιουν και ο,τι καλυτερο υπαρχει, σιγουρα θα εχει 'θεμα'.
stepar10 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε. Εγω έχω ένα DELL XPS L502. ΔΟυλεύω με δυο οθόνες. Του λάπτοπ με αναλυση 1366 και με εξωτερική 1920. Οι οθόνες δουλευουν κανονικότατα στην πιο υψηλή ανάλυση τους και μάλιστα παίζω και παχνίδια στην εξωτερική σε αναλυση 1920.
Ntinaras Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Διαβασες τι λεω στο ποστ μου ή για μια ακομα φορα με τρολαρεις; ''Οταν πας να παιξεις ενα βαρυ παιχνιδι (πχ battlefield 3) θα ριξεις την αναλυση μεσα απο το παιχνιδι σε 1600x900.'' α) Μιλησα ποτε εγω για περιηγηση στο ιντερνετ, ταινιες, δουλειες γραφειου κλπ κλπ; ή για οταν θα παιζει ενα ΒΑΡΥ παιχνιδι να ριχνει την αναλυση του; Στο Pro για παραδειγμα γιατι να ριχνει την αναλυση αφου θα το παιζει ανετα σε 1080 και με ολα τα φιλτρα στο φουλ; Το θεμα ειναι οτι το παιδι λεει πως θα χρησιμοποιησει την dell u2312hm που δεν παιζει να εχει τετοιο προβλημα μιας και ειναι κορυφαια οθονη. Σε οθονη λαπτοπ, που ως γνωστον δεν χρησιμοποιουν και ο,τι καλυτερο υπαρχει, σιγουρα θα εχει 'θεμα'. ενω μεσα στο παιχνιδι δε θα φαινονται ολα θολα και σκατενια? η νομιζεις οτι μεσα στο παιχνιδι δεν εχει κειμενο να διαβασεις που θα ειναι ακομα πιο σκατενιο με λαθος αναλυση? το interpolation το χεις ακουστα?
flyer Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Φυσικα. Αν λειτουργεις και τις 2 οθονες παραλληλα (του λαπτοπ και την εξωτερικη) τοτε η μεγιστη αναλυση που θα μπορεις να ''στειλεις'' στην εξωτερικη θα ειναι αυτη που εχει native το λαπτοπ (πχ 1280x800 στα πιο παλια λαπτοπ, 1366x768 στα τωρινα.*) Αν θες ομως να 'στειλεις' παραπανω αναλυση απο οτι εχει το λαπτοπ σου (πχ παραπανω απο την 1366x768) τοτε υποχρεωτικα θα απενεργοποιησεις την οθονη του λαπτοπ (Δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας-->Αναλυση οθονης-->προβολη μονο στην 2η οθονη, ενω θα την εχεις συνδεδεμενη με hdmi/vga/dvi) και μετα θα ορισεις την αναλυση στην εξωτερικη οθονη σε οποια αναλυση θελεις παλι μεσω της 'αναλυσης οθονης' απο την επιφανεια εργασιας. *Υπαρχουν βεβαια και 15αρια με 1600x900 αλλα και 1920x1080. Παιδιά δεν ξέρω τι λέτε. Εγω έχω ένα DELL XPS L502. ΔΟυλεύω με δυο οθόνες. Του λάπτοπ με αναλυση 1366 και με εξωτερική 1920. Οι οθόνες δουλευουν κανονικότατα στην πιο υψηλή ανάλυση τους και μάλιστα παίζω και παχνίδια στην εξωτερική σε αναλυση 1920. Προφανώς έχει σχέση με τους drivers της κάρτας γραφικών (ως γνωστό πολλές φορές τα laptop φοράνε drivers πειραγμένους-κομμένους από τον κατασκευαστές του laptop), διότι και στο δικό μου φορητό (8710w) η όθόνη του laptop παίζει στη native ανάλυση 1680χ1050 ενώ συγχρόνως η εξωτερική παίζει 1920χ1200
vaggospat13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 για να σου λυσω τις απορίες σου επειδη το χω ψαξει το θεμα αρκετα και μαλλον θα παραγγείλω και γω το ακριβοτερο μοντελο στον ssd δεν ειναι περασμενο το λειτουργικο , ειναι περασμενο στον μηχανικο απλα χρησιμοποιει τον ssd σαν cashe για να φορτωνουν ολα πιο γρηγορα . Αυτη η τεχνολογια λεγεται intel rapid storage o ssd που εχει μεσα δεν ειναι σαν τους sata που κυκλοφορουν μονο με msata μπορεις να αντικαταστησεις τον 32αρι ο δισκος http://www.priveshop.gr/product.php?code=91075055&ref=bestprice.gr που προτεινε ο φιλος παραπανω δεν κανει. κανονικο sata ssd μπορεις να βαλλεις μονο στη θεση του μηχανικου των 500γιγα Αν θελεις μπορεις να διαγραψεις τα windows και να τα βαλεις στον ssd (λογικα χωρανε ) και θα βαζεις ολα τα παιχνιδια και τα προγραμματα στον 500αρι εδω ενας οδηγος για να το κανεις http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-V-and-Z-series/Lenovo-IdeaPad-Y570-Clean-Install-Guide/td-p/729537
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα