Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενω το Iphone που πρέπει να έχεις υπολογιστή με itunes για να το συνδέσεις για να ανοίξει είναι καλύτερο;

Έλειψες εκτός πλανήτη τελευταία;

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

• Like 2
  • Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στις 4" ομως το iphone παιζει μονο του και εκει θα κριθει το "πρωταθλημα".

Στις 4" παίζει μόνο του αλλά είναι ενα σκαλί κάτω σε μέγεθος, στις 4.3" το HD2 παιζει μονο του. οσο ειναι το 3 είναι η οθονη του HD2, αυτό ναι, κάνει για να βλέπεις και ταινία!

κατα γενικη ομολογια προσφερει σχεδον παντα ανωτεη ποιοτητα κατασκευης απο τους ανταγωνιστες,ποιο φιλικη χρηση ,ευκολια ανεβρεσης εφαρμογων, σταθεροτητα και αξιοπιστια λογισμικου

μακραν το χειροτερο Interface και ποιο αναξιοπιστο λογισμικο ηταν το android...ειδικα με τους λογαριασμους mail και τα accounts ...ειχα βαρεσει μπιελα μαζι του

οεο!

1) ανώτερη ποιοτητα κατασκευής που την είδες?εχεις δεί που κατασκευάζεται?εχουν ιδέα απο βιομηχανοποιημένη κατασκευή?στα χέρια τα κουμπώνουν οι κινέζοι, ακόμα και το φινιρισμα στο χέρι γίνεται και μάλιστα με τρελούς ρυθμούς...Foxconn λεμε, εκει που εχουν βάλει κάγκελα και δύχτια στα παράθυρα γιατι πηδάνε σαν να κάνουν bungee! Έχεις δει foxconn motherboard να παίζει σωστά?ούτε θα δείς!

http://appleinsider....phone_5_factory

http://www.theregist...ter_undercover/ αν προσέξεις στο άρθρο της register η foxconn λέει apologises όχι denies......

2) Φιλική χρήση?στο HD2 με android εχω μέχρι και gestures στην αρχική οθόνη, κάνω ενα σχέδιο στην οθόνη και αρχίζει να καλεί προεπιλεγμένη επαφή, αλλο σχέδιο για μηνυμα, αλλο για facebook...δεν μιλαμε για φιλικό προς τον χρήστη, μιλάμε για χρήση οταν βαριέσαι να κάνεις 3 κλίκ! http://www.youtube.com/watch?v=kjjkcsAYljY

3) Σταθερότητα? εδω και αν πάει το οεο! μου έχουν φέρει iphone για επισκευή, κοκκαλο!

4) Ευκολία εύρεσης εφαρμογών?My name is Play Store...Google Play Store!

5) Email και accounts???? εχω σετάρει 2 λογαριασμούς hotmail (hot λεμε και οχι yahoo που έχει και client) για πλάκα...βάλε και άλλο ενα gmail με τον client, βάλε και ενα email σε ΔΙΚΟ μου σερβερ...ολα αυτα τα στήνεις για πλακα, αρκεί να ξέρεις οτι ενα email της οτενέτ ΔΕΝ στηνεται με exchange......... Ακόμα και το VPN σε δευτερόλεπτα το έστησα!

6) Το καλύτερο το κράτησα για το τέλος, επειδή με το τηλέφωνο δεν εχώ πρόβλημα αλλά πραγματικά εχω πρόβλημα με όσους κοκορεύονται για το iOS και τα λειτουργικά τους σε Desktop (βλεπε tiger, snow leopard και τα ρέστα..) Δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλά, ούτε λειτουργικό δεν είναι άξιοι να βγάλουν, το λειτουργικό τους στηρίζεται στο UNIX, βάση του οποιου (ως λίνουξ όμως) αποτελεί και για τα Android (γιατί ζητάει root η συσκευή και οχι admin, γιατι λεει να κανει update τον kernel, γιατι εχει terminal??? οεο!!!

οταν πρέπει να κάνεις mount (!) σε δίσκο και σου λέει να τρέξεις sudo, τοτε καταλαβαίνεις οτι πρέπει να ανατρέξεις στο εγχειρίδιο που είχες στο redhat και mandrake (if you know what i mean...)

Γουστάρουν iOS και Tiger αλλά πεφτει σνομπαρία σε distros που είναι...ξαδέρφια!

• Like 2
Δημοσ.

1) ανώτερη ποιοτητα κατασκευής που την είδες?εχεις δεί που κατασκευάζεται?εχουν ιδέα απο βιομηχανοποιημένη κατασκευή?στα χέρια τα κουμπώνουν οι κινέζοι, ακόμα και το φινιρισμα στο χέρι γίνεται και μάλιστα με τρελούς ρυθμούς...Foxconn λεμε, εκει που εχουν βάλει κάγκελα και δύχτια στα παράθυρα γιατι πηδάνε σαν να κάνουν bungee! Έχεις δει foxconn motherboard να παίζει σωστά?ούτε θα δείς!

http://appleinsider....phone_5_factory

http://www.theregist...ter_undercover/ αν προσέξεις στο άρθρο της register η foxconn λέει apologises όχι denies......

2) Φιλική χρήση?στο HD2 με android εχω μέχρι και gestures στην αρχική οθόνη, κάνω ενα σχέδιο στην οθόνη και αρχίζει να καλεί προεπιλεγμένη επαφή, αλλο σχέδιο για μηνυμα, αλλο για facebook...δεν μιλαμε για φιλικό προς τον χρήστη, μιλάμε για χρήση οταν βαριέσαι να κάνεις 3 κλίκ! http://www.youtube.com/watch?v=kjjkcsAYljY

3) Σταθερότητα? εδω και αν πάει το οεο! μου έχουν φέρει iphone για επισκευή, κοκκαλο!

4) Ευκολία εύρεσης εφαρμογών?My name is Play Store...Google Play Store!

5) Email και accounts???? εχω σετάρει 2 λογαριασμούς hotmail (hot λεμε και οχι yahoo που έχει και client) για πλάκα...βάλε και άλλο ενα gmail με τον client, βάλε και ενα email σε ΔΙΚΟ μου σερβερ...ολα αυτα τα στήνεις για πλακα, αρκεί να ξέρεις οτι ενα email της οτενέτ ΔΕΝ στηνεται με exchange......... Ακόμα και το VPN σε δευτερόλεπτα το έστησα!

6) Το καλύτερο το κράτησα για το τέλος, επειδή με το τηλέφωνο δεν εχώ πρόβλημα αλλά πραγματικά εχω πρόβλημα με όσους κοκορεύονται για το iOS και τα λειτουργικά τους σε Desktop (βλεπε tiger, snow leopard και τα ρέστα..) Δεν θέλω να σας την χαλάσω αλλά, ούτε λειτουργικό δεν είναι άξιοι να βγάλουν, το λειτουργικό τους στηρίζεται στο UNIX, βάση του οποιου (ως λίνουξ όμως) αποτελεί και για τα Android (γιατί ζητάει root η συσκευή και οχι admin, γιατι λεει να κανει update τον kernel, γιατι εχει terminal??? οεο!!!

1) Τη βλέπουμε στο χέρι μας, τη βλέπει όλος ο κόσμος, ανεξαρτήτως προτιμήσεων, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

2) 3 πουλάκα κάθονταν, με το συμπάθειο.

3) Σου φέραν iPhone κολλημένο... άρα το iOS δεν είναι σταθερό λειτουργικό;;;;;; Οκ...

4) Όταν γράφτηκε το "ευκολία ανεύρευσης εφαρμογών" φαντάζομαι αφορούσε το πλήθος και την ποικιλία εφαρμογών του Νο1 appstore στα smartphones αυτή τη στιγμή.

5) Συγχαρητήρια

6) Το οφτόπικ χτύπησε εδώ κόκκινα!!!

• Like 1
Δημοσ.

1) οταν ο κοσμος βλέπει οτι του πλασαρουν και το δέχεται χωρις αντιρρηση εμενα δεν μου λέει τίποτα. Δεν νομίζω οτι κανεις απο τους γνωστούς μου που δέχεται την ποιοτητα κατασκευής, ΔΕΝ εχει ιδέα ούτε πως κατασκευάζονται ούτε το εχει δει απο μέσα για να μιλάει για ποιοτητα...

2) Τα 3 πουλάκια δεν αναιρούν την ευκολία χειρισμού των υπολοίπων συσκευών, ειδικά με αυτά που έδειξα και άλλα διάφορα. Ευκολία χειρισμού είναι και η ταχεία ή φωνητική κλήση που ελάχιστοι χρησιμοποιουν

3) γιατι παράξενο σου φαίνεται?απο τα χέρια μου εχουν περάσει τουλάχιστον 200 κινητά τα τελευταία 4 χρόνια λόγω δουλειάς, (ειτε απο το καταστημα που δούλευα είτε τώρα που δουλεύω μόνος) κολλήματα σε νόκια εχω δει να εξαφανίζονται με αναβάθμιση, σε S/E ομοιως, η οποια γίνοταν απο παλιά και με ευκολια, σε motorola που ηταν η πρώτη που χρησιμοποίησε το mini και micro USB ομοιως , σε iphone ακομα και σε συνεργαζόμενα καταστήματα (οχι εδω, σε καταστήματα που κάνουν εισαγωγές στην Αθηνα, σε περιπτωση που η επαρχία σου πεφτει...ανειδικευτη) εχουν θέμα, πελάτης μου εχει αλλάξει 3 iPhone 4 μέχρι να του στείλουν συσκευή που να παίζει κανονικά, δεν του το επισκεύαζαν καν, αντικατασταση με την μια...καποιος άλλος θα το επαιρνε ως Brand New (factory refurbished)

5)Τα συγχαρίκια δεν είναι για εμένα, η δουλειά μου είναι να τα ξέρω αυτά. Τα συγχαρίκια πάνε στους γνωστούς ή πελάτες μου (που δεν είναι της δουλειάς) αλλά τα ρυθμίζουν μόνοι τους...

6) Εκτός απο off-topic είνια και γεγονός, ειναι σαν να περηφανεύομαι για το smart μου οτι δεν χαλάει, ενώ εχει φτιαχτεί απο την mercedes (αλλά εξακολουθεί να ειναι smart....)

Δημοσ.

Είπαμε, ο ελληνάρας έχει κινητό 600€ και κάνει αναπάντητες να τον πάρουν γιατί δεν έχει ευρώ να βάλει κάρτα. Αυτά μας φάγαν. Μόνο φρου φρου και αρώματα είμαστε. Άντε και εις κατώτερα...

Συγγνώμη αλλά.. Εγω δε παιρνώ κινητό 600$ μόνο για τηλέφωνα...

Δε λεω, είναι ενας κοινης βαρυτητας παράγοντας με 5-6 ακομη αναγκες που καλλυπτει ενα high-end κινητό..

Ασε που εγω που ειμαι forever-alone τυπος.. Τι πρεπει να κανω; Να μη παρω καν κινητο;

• Super Moderators
Δημοσ.

Συγγνώμη αλλά.. Εγω δε παιρνώ κινητό 600$ μόνο για τηλέφωνα...

Δε λεω, είναι ενας κοινης βαρυτητας παράγοντας με 5-6 ακομη αναγκες που καλλυπτει ενα high-end κινητό..

Ασε που εγω που ειμαι forever-alone τυπος.. Τι πρεπει να κανω; Να μη παρω καν κινητο;

τι σχέση έχει αυτό που λες εσύ με αυτό που λέει εκείνος?

Δημοσ.

Καταρχήν όσοι μιλήσαμε όμορφα κι ευγενικά δεν κατακρίναμε όσους δίνουν χρήματα σε κινητά κτλ' date='απλά μιλήσαμε για μη υγιή υπερκαταναλωτισμό.Όσοι βέβαια χρησιμοποίησαν εκφράσεις προερχόμενες από το ζωικό βασίλειο μάλλον ξέχασαν να βάλουν μέσα και τον εαυτό τους!

Η άποψη μου λοιπόν έχει ως εξής: Πολύ καλά κάνει και παίρνει ο καθένας ότι θέλει με τα χρήματα του(πόσες φορές ακόμη θα το πούμε) κι έχει τα γούστα του.Όταν έχεις λέφτα,είσαι ευκατάστατος και πάνω από όλα ΝΟΙΚΟΚΎΡΗΣ ώστε να γνωρίζεις ότι πρώτη προτεραιότητα σε αυτή την ζωή είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών και ύστερα όλα τα υπόλοιπα,να πάρεις ότι κινητό,gadget σου κατέβει και σου αρέσει.

Όμως το να βλέπεις έναν που ζορίζεται οικονομικά και δεν τα βγάζει πέρα αλλά με κάθε τρόπο και μέσο θα πάει να πάρει ένα ακριβό gadget εεε τότε πίστεύω ότι εκεί σταματάει η λογική.Σίγουρα και δημοκρατία έχουμε και ελεύθερη αγορά και ελεύθερο τρόπο σκέψης παρόλα αυτά όμως λόγω των κοινωνικοπολιτικών συνθηκών που ζούμε σε καμία περιπτώση πχ δεν θα ανεχόμουνα να δω έναν αγανακτησμένο στο σύνταγμα η σε άλλη περιοχή της χώρας που να κρατάει ένα ακριβό gadget.

Ζω και κατοικώ σε ένα μικρό χωριό της επαρχείας όπου οι περισσότεροι δύσκολα πλέον τα φέρνουν βόλτα.Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν υπάρχει και ο ευκατάσταστος νέος που είναι και νοικοκύρης και κάνει καλά την δουλειά του και αγοράζει τα gadgetακια του γιατί ΜΠΟΡΕΊ.Υπάρχει βέβαια και ο νεαρός όπου σε συζήτηση που είχαμε μου έλεγε για το αφεντικό του που αδυνατεί να τον πληρώσει,ότι δυσκολευέται να βρει άλλη εργασία,ώσπου μου άρχισε την γκρίνια για τους πολιτκούς και τα γνωστά.Εκεί πάνω λοιπόν ξαφνικά ακούω να χτυπαέι το τηλ του και βλέπω πως από την τσέπη βγαίνει ένα iphone 4s την περίοδο που πρωτοβγήκε μάλιστα(και άλλο high end smartphone να ήταν το ίδιο θα μου έκανε).Του την είπα αμέσως πως καλά πως είναι δυνατόν να μου κλαίγεσαι και από την άλλη να μου βγάζεις από την τσέπη high end smartphone του κουτιού(και φυσικά αγορασμένο,όχι κερδισμενο η επιδότηση κτλ).Εεε ναμου λέει είναι τηλεφωνάρα και όταν οι γκόμενες βλέπουν να το κρατάς αμέσως τσιμπάνε!

Για την ιστορία λοιπόν απλά δεν έδωσα σημασία δεν απάντησα και σηκώθηκα κι έφυγα.

Συμπέρασμα-συμβουλή λοιπόν:πάρτε ότι κινητό θέλετε και ότι αγαπάτε,όμως παιδια προσέξτε να μην καταντήσετε να τρώτε συσσίτιο με iphone,gs3 κτλ.Απλά να είστε ΝΟΙΚΟΚΎΡΙΔΕΣ!!![/quote']

Σωστος, κατα τη γνωμη μου τετοιοι ανθρωποι ειναι για λυπηση

• Like 1
Δημοσ.

δυστυχώς υπάρχουν πολλοί που δεν ε΄χουν να φάνε και τα σκάνε για να πάρουν iphone ή κάτι τέτοιο παρεμφερές

Δημοσ.

Σε αναπάντητη κλήση δεν έχω ανταποκριθεί ποτέ, ούτε μία φορά, ανεξαρτήτως - είναι φαντάζομαι προφανές - του αν προέρχεται από ακριβό ή φθηνό τηλέφωνο! Μου αρκεί το ότι προέρχεται από εξ' ορισμού φτηνιάρη και κουτοπόνηρο άνθρωπο, που μου λέει κατάμουτρα με την κίνησή του αυτή: «Πάρε με εσύ, διότι εγώ δε γουστάρω να χρεώνομαι.»

Το σχόλιό μου, όπως υποθέτω καταλαβαίνεις, δεν αφορούσε μόνο τους χρήστες/κατόχους ακριβών συσκευών. Φυσικά όμως, αυτοί είναι για πολύ μεγαλύτερο κράξιμο, όταν κάνουν αναπάντητες κλήσεις...

Όσο για το γιατί πουλάει το iPhone, δε με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο, όπως δε με απασχολεί και το γιατί πουλάει οποιοδήποτε άλλο καταναλωτικό προϊόν. Αυτούς όμως που «κατασκηνώνουν» έξω από τα καταστήματα και περιμένουν στην ουρά, προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα πάρουν άλλο ένα γκατζετάκι, σα να βρίσκονται σε περίοδο κατοχής και να περιμένουν ψωμί με το δελτίο, τους χαρακτηρίζω ως τον απόλυτο ορισμό της «ρόμπας».

Γιατι πρεπει να παρουσιαζονται σαν κανονας ακραιες καταστασεις;

Στο άρθρο δεν αναγράφεται ο αριθμός των συσκευών, ο οποίος και εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα, κάτι το οποίο παραπέμπει σε τεχνικές προώθησης προϊόντων.

Eπίσης θα συμφωνήσω ότι όλο αυτό το μπατιρντί που γίνεται ειδικά για τα smartphones, αποτελεί τεράστια στρέβλωση από τον υγιή καταναλωτισμό, με όλες τις επακόλουθες αρνητικές συνέπειες.

Και εγω αυτο πιστευω. Παιχνιδι marketing ειναι. Δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο ομως το iPhone.

Γιατι τα μπλεκουμε;

Καλο θα ηταν να εχει 300€. Να μην υπαρχει κινητο πανω απο 300€.

Καλο θα ηταν να παιρνεις BMW M3 με 30.000€.

Τι να κανουμε τωρα;

• Like 1
Δημοσ.

Και εγω αυτο πιστευω. Παιχνιδι marketing ειναι. Δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο ομως το iPhone.

Γιατι τα μπλεκουμε;

Σωστο!

Τι να κανουμε τωρα;

Διαφωνω!

Η Apple κοστολογει με βαση την αξια που πιστευει η ιδια,οτι αξιζει το προιον της και που τη στιγμη που πουλαει,σημαινει οτι οι πελατες της συμφωνουν με το ποσο που τους ζηταει,γι'αυτο το προιον!

Δε βλεπω τον λογο,γιατι πρεπει να μειωσει τη τιμη του?!

Δημοσ.

Τι να κανουμε τωρα;

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις κόστος παραγωγής ενός supercar M3

και μετά και ενός i-κάτι

που με την λογική σας αφού δεν έχουμε να την αγοράσουμε είμαστε και haters Μ3,ferrari,mclaren κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Έλειψες εκτός πλανήτη τελευταία;

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

μπορείς να μπείς στο κινητό(activation ΠΡΩΤΗ φορά) αν δεν εχεις υπολογιστή ή wifi?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...