asimodrakos2 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ειναι καλο τηλ αλλα ακριβο.αν το βγαζαν 250 ευρο λιγοτερα που ειναι και η αξια του δε νομιζω να ελεγε κανεισ τιποτα.πολλοι λενε οτι κανουν και αλλα πραγματα με ενα κινιτο και σκευτομαι πραγματικα τι κανουν ποθ ενα μηλο κανει και τα αλλα οχι.παντως ο κολλητος μου που εχει δε το κανει τιποτα εκτοσ απο τα βασικα και εχει παραδεχτει οτι το πηρε για μουρη.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 το θέμα είναι να είχαμε αντίστοιχες τιμές συμβολαίου κι αντίστοιχα συμβόλαια...
deesnider Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Και ετσι να ειναι ομως, δικαιωμα του ειναι. Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ, ειναι να μην τον παιρνεις οταν σου κανει αναπαντητες. Αυτό που μπορείς, αλλά κυρίως επιβάλλεται να κάνεις, όταν σου κάνει αναπάντητη κλήση κάποιος που ξέρεις ότι έχει κινητό των 500-600-700 ευρώ, είναι να τον καλέσεις αμέσως εσύ (κι ας χρεωθείς), μόνο και μόνο για να του πεις ένα φωναχτό και ...τρισδιάστατο: ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Εχω φιλο που ειναι ακριβως αυτο το στυλ. Οταν βγηκε το 4S ετρεξε και το πηρε. Συνεχισε να με περνει τηλεφωνο και να μου λεει "Μπορεις να με παρεις τηλεφωνο;". Τι να του πεις; Θα καταλαβει; Να του πεις το ακριβές περιεχόμενο του παραπάνω spoiler. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει... 3
kfyros Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 και για να γελάσει και το χειλάκι σας http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rdIWKytq_q4 1
margaritagr Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ορισμενοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο καθενας επιλεγει που θα δωσει τα χρηματα του. Αλλος χαλαει περισσοτερα για ρουχα, αλλος σε ταξιδια, αλλως σε βολτες κλπ. Δε βλεπω το γιατι πρεπει να κατακρινουμε οσους δινουν χρηματα σε κινητα, iphone στη συγκεκριμενη περιπτωση, λεγοντας τους προβατα, ζωα κλπ Υπαρχουν πολλοι που το παιρνουν κυριως για τη μουρη, οι περισσοτεροι ομως πλεον το κανουν λογω specs/ποιοτητας/σταθεροτητας. Γιατι το ios με τις οποιες παραξενιες του συνεχιζει να ναι το πιο ευκολο και σταθερο λειτουργικο (τα windows δε τα βαζω μεσα ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομα) και το iphone το ποιοτικοτερο τηλεφωνο. Το s3 ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη, το hox επισης. Στις 4" ομως το iphone παιζει μονο του και εκει θα κριθει το "πρωταθλημα". Οποτε ας διαθεσει ο καθενας τα χρηματα του οπως νομιζει και ας σταματησουμε να κριτικαροε τις επιλογες των αλλων. 4
Donacgreece Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ορισμενοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο καθενας επιλεγει που θα δωσει τα χρηματα του. Αλλος χαλαει περισσοτερα για ρουχα' date=' αλλος σε ταξιδια, αλλως σε βολτες κλπ. Δε βλεπω το γιατι πρεπει να κατακρινουμε οσους δινουν χρηματα σε κινητα, iphone στη συγκεκριμενη περιπτωση, λεγοντας τους προβατα, ζωα κλπ Υπαρχουν πολλοι που το παιρνουν κυριως για τη μουρη, οι περισσοτεροι ομως πλεον το κανουν λογω specs/ποιοτητας/σταθεροτητας. Γιατι το ios με τις οποιες παραξενιες του συνεχιζει να ναι το πιο ευκολο και σταθερο λειτουργικο (τα windows δε τα βαζω μεσα ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομα) και το iphone το ποιοτικοτερο τηλεφωνο. Το s3 ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη, το hox επισης. Στις 4" ομως το iphone παιζει μονο του και εκει θα κριθει το "πρωταθλημα". Οποτε ας διαθεσει ο καθενας τα χρηματα του οπως νομιζει και ας σταματησουμε να κριτικαροε τις επιλογες των αλλων.[/quote'] +1 Sent from my iPhone using Insomnia
ektor7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 και για να γελάσει και το χειλάκι σας http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=rdIWKytq_q4 Αυτο το βιντεακι θα με καταστρεψει!Εχει δυο μερες που το βλεπω ξανα και ξανα και δε χορτανω να το βλεπω! Απλα θεϊκο!!!
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό που μπορείς, αλλά κυρίως επιβάλλεται να κάνεις, όταν σου κάνει αναπάντητη κλήση κάποιος που ξέρεις ότι έχει κινητό των 500-600-700 ευρώ, είναι να τον καλέσεις αμέσως εσύ (κι ας χρεωθείς), μόνο και μόνο για να του πεις ένα φωναχτό και ...τρισδιάστατο: ΑΝΤΕ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΑ!!! Να του πεις το ακριβές περιεχόμενο του παραπάνω spoiler. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το καταλάβει... Αν εχει ενα κινητο των 20€, και πηγαινει καθε μερα για καφε και κανει αναπαντητες; Παιδια, τι κουβεντιαζουμε; Πραγματικα, τι κουβεντιαζουμε; Το iPhone πουλαει απλα επειδη ειναι γαματο, τελος. Στους περισσοτερους αρεσει και μεσα σε αυτους αλλοι μπορουν να το παρουν και καποιοι αλλοι οχι. Δυστυχως... Σε καποιους αλλους πραγματικα δεν αρεσει και πανε σε Android. Μαγκια τους. 3
deesnider Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εχει ενα κινητο των 20€, και πηγαινει καθε μερα για καφε και κανει αναπαντητες; Παιδια, τι κουβεντιαζουμε; Πραγματικα, τι κουβεντιαζουμε; Το iPhone πουλαει απλα επειδη ειναι γαματο, τελος. Στους περισσοτερους αρεσει και μεσα σε αυτους αλλοι μπορουν να το παρουν και καποιοι αλλοι οχι. Δυστυχως... Σε καποιους αλλους πραγματικα δεν αρεσει και πανε σε Android. Μαγκια τους. Σε αναπάντητη κλήση δεν έχω ανταποκριθεί ποτέ, ούτε μία φορά, ανεξαρτήτως - είναι φαντάζομαι προφανές - του αν προέρχεται από ακριβό ή φθηνό τηλέφωνο! Μου αρκεί το ότι προέρχεται από εξ' ορισμού φτηνιάρη και κουτοπόνηρο άνθρωπο, που μου λέει κατάμουτρα με την κίνησή του αυτή: «Πάρε με εσύ, διότι εγώ δε γουστάρω να χρεώνομαι.» Το σχόλιό μου, όπως υποθέτω καταλαβαίνεις, δεν αφορούσε μόνο τους χρήστες/κατόχους ακριβών συσκευών. Φυσικά όμως, αυτοί είναι για πολύ μεγαλύτερο κράξιμο, όταν κάνουν αναπάντητες κλήσεις... Όσο για το γιατί πουλάει το iPhone, δε με απασχολεί ούτε στο ελάχιστο, όπως δε με απασχολεί και το γιατί πουλάει οποιοδήποτε άλλο καταναλωτικό προϊόν. Αυτούς όμως που «κατασκηνώνουν» έξω από τα καταστήματα και περιμένουν στην ουρά, προκειμένου να είναι από τους πρώτους που θα πάρουν άλλο ένα γκατζετάκι, σα να βρίσκονται σε περίοδο κατοχής και να περιμένουν ψωμί με το δελτίο, τους χαρακτηρίζω ως τον απόλυτο ορισμό της «ρόμπας». 8
qonquer7gate Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 και απο χαρτι να ηταν το κινητο αν ειχε το λογοτυπο της apple παλι θα το αγοραζαν 2
fsbmaniac Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ποσο ανιδεοι μπορει να ειστε με την αμερικανικη οικονομια...αλλα και marketing ...το iphone δεν πουλαει επειδη ειναι ειται καλο ειται καλυτερο απο καποια αλλα...αλλα επειδη ειναι "brilliant branted" προιον ,κατα γενικη ομολογια προσφερει σχεδον παντα ανωτεη ποιοτητα κατασκευης απο τους ανταγωνιστες,ποιο φιλικη χρηση ,ευκολια ανεβρεσης εφαρμογων, σταθεροτητα και αξιοπιστια λογισμικου κανεις δεν θα κατσει να ψαξει αν υπαρχει κατι καλυτερο η οτιδηποτε αλλο...ειναι iphone θα το παρει και θα ξερει οτι πηρε κατι σιγουρα καλο με οτι αυτο συνεπαγεται. Εγω περιμενω το lumia 920 ειχα iphone,gs1,gs2,trophy ... μακραν το χειροτερο Interface και ποιο αναξιοπιστο λογισμικο ηταν το android...ειδικα με τους λογαριασμους mail και τα accounts ...ειχα βαρεσει μπιελα μαζι του . Δεν ειμαι των Iphone μου ειναι αδιαφορα αλλα δεν μπορω να μην αναγνωριζω την ανωτεροτητα του προιοντος ομως γενικα.
vrwmiaris Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο το βιντεακι θα με καταστρεψει!Εχει δυο μερες που το βλεπω ξανα και ξανα και δε χορτανω να το βλεπω! Απλα θεϊκο!!! Δεν υπάρχει σωτηρία τελικά..... Σγουαιπτ από το SII μου με τη χρήση Insomnia App
karaLRS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 .ειδικα με τους λογαριασμους mail και τα accounts ...ειχα βαρεσει μπιελα μαζι του .. Ενω το Iphone που πρέπει να έχεις υπολογιστή με itunes για να το συνδέσεις για να ανοίξει είναι καλύτερο; Το cloud του Gmail είναι εντυπωσιακό... Επαφές, Picasa, Google maps favorites, εφαρμογές, Google drive, chrome bookmarks όλα σε ένα νοικοκυρεμενα ;-)
j11h Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ορισμενοι πρεπει να καταλαβουν οτι ο καθενας επιλεγει που θα δωσει τα χρηματα του. Αλλος χαλαει περισσοτερα για ρουχα, αλλος σε ταξιδια, αλλως σε βολτες κλπ. Δε βλεπω το γιατι πρεπει να κατακρινουμε οσους δινουν χρηματα σε κινητα, iphone στη συγκεκριμενη περιπτωση, λεγοντας τους προβατα, ζωα κλπ Υπαρχουν πολλοι που το παιρνουν κυριως για τη μουρη, οι περισσοτεροι ομως πλεον το κανουν λογω specs/ποιοτητας/σταθεροτητας. Γιατι το ios με τις οποιες παραξενιες του συνεχιζει να ναι το πιο ευκολο και σταθερο λειτουργικο (τα windows δε τα βαζω μεσα ειναι σε πρωιμο σταδιο ακομα) και το iphone το ποιοτικοτερο τηλεφωνο. Το s3 ειναι μια πολυ αξιολογη συσκευη, το hox επισης. Στις 4" ομως το iphone παιζει μονο του και εκει θα κριθει το "πρωταθλημα". Οποτε ας διαθεσει ο καθενας τα χρηματα του οπως νομιζει και ας σταματησουμε να κριτικαροε τις επιλογες των αλλων. Καταρχήν όσοι μιλήσαμε όμορφα κι ευγενικά δεν κατακρίναμε όσους δίνουν χρήματα σε κινητά κτλ,απλά μιλήσαμε για μη υγιή υπερκαταναλωτισμό.Όσοι βέβαια χρησιμοποίησαν εκφράσεις προερχόμενες από το ζωικό βασίλειο μάλλον ξέχασαν να βάλουν μέσα και τον εαυτό τους! Η άποψη μου λοιπόν έχει ως εξής: Πολύ καλά κάνει και παίρνει ο καθένας ότι θέλει με τα χρήματα του(πόσες φορές ακόμη θα το πούμε) κι έχει τα γούστα του.Όταν έχεις λέφτα,είσαι ευκατάστατος και πάνω από όλα ΝΟΙΚΟΚΎΡΗΣ ώστε να γνωρίζεις ότι πρώτη προτεραιότητα σε αυτή την ζωή είναι η κάλυψη των βασικών αναγκών και ύστερα όλα τα υπόλοιπα,να πάρεις ότι κινητό,gadget σου κατέβει και σου αρέσει. Όμως το να βλέπεις έναν που ζορίζεται οικονομικά και δεν τα βγάζει πέρα αλλά με κάθε τρόπο και μέσο θα πάει να πάρει ένα ακριβό gadget εεε τότε πίστεύω ότι εκεί σταματάει η λογική.Σίγουρα και δημοκρατία έχουμε και ελεύθερη αγορά και ελεύθερο τρόπο σκέψης παρόλα αυτά όμως λόγω των κοινωνικοπολιτικών συνθηκών που ζούμε σε καμία περιπτώση πχ δεν θα ανεχόμουνα να δω έναν αγανακτησμένο στο σύνταγμα η σε άλλη περιοχή της χώρας που να κρατάει ένα ακριβό gadget. Ζω και κατοικώ σε ένα μικρό χωριό της επαρχείας όπου οι περισσότεροι δύσκολα πλέον τα φέρνουν βόλτα.Μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους λοιπόν υπάρχει και ο ευκατάσταστος νέος που είναι και νοικοκύρης και κάνει καλά την δουλειά του και αγοράζει τα gadgetακια του γιατί ΜΠΟΡΕΊ.Υπάρχει βέβαια και ο νεαρός όπου σε συζήτηση που είχαμε μου έλεγε για το αφεντικό του που αδυνατεί να τον πληρώσει,ότι δυσκολευέται να βρει άλλη εργασία,ώσπου μου άρχισε την γκρίνια για τους πολιτκούς και τα γνωστά.Εκεί πάνω λοιπόν ξαφνικά ακούω να χτυπαέι το τηλ του και βλέπω πως από την τσέπη βγαίνει ένα iphone 4s την περίοδο που πρωτοβγήκε μάλιστα(και άλλο high end smartphone να ήταν το ίδιο θα μου έκανε).Του την είπα αμέσως πως καλά πως είναι δυνατόν να μου κλαίγεσαι και από την άλλη να μου βγάζεις από την τσέπη high end smartphone του κουτιού(και φυσικά αγορασμένο,όχι κερδισμενο η επιδότηση κτλ).Εεε ναμου λέει είναι τηλεφωνάρα και όταν οι γκόμενες βλέπουν να το κρατάς αμέσως τσιμπάνε! Για την ιστορία λοιπόν απλά δεν έδωσα σημασία δεν απάντησα και σηκώθηκα κι έφυγα. Συμπέρασμα-συμβουλή λοιπόν:πάρτε ότι κινητό θέλετε και ότι αγαπάτε,όμως παιδια προσέξτε να μην καταντήσετε να τρώτε συσσίτιο με iphone,gs3 κτλ.Απλά να είστε ΝΟΙΚΟΚΎΡΙΔΕΣ!!! 3
panther_512 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Στο άρθρο δεν αναγράφεται ο αριθμός των συσκευών, ο οποίος και εξαντλήθηκε τόσο γρήγορα, κάτι το οποίο παραπέμπει σε τεχνικές προώθησης προϊόντων. Eπίσης θα συμφωνήσω ότι όλο αυτό το μπατιρντί που γίνεται ειδικά για τα smartphones, αποτελεί τεράστια στρέβλωση από τον υγιή καταναλωτισμό, με όλες τις επακόλουθες αρνητικές συνέπειες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις