Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν μας λενε νουμερα ομως και αυτο απο μονο του ειναι υποπτο

ειναι κλασσικο τρικ marketing... για να πουλησει ακομα περισσοτερο

(μια πτυχη λεει οτι γινεται για λογους κραχτη μιας και δεν παει οπως τα αναμενομενα κατι στην αγορα)

το οποιο το βλεπω να στεκει γιατι πολλοι ηταν αυτοι που ναι μεν εχουν το 4ς αλλα ξενερωσαν ..και γενικα παιζει πολυ αυτο δλδ οτι απογοητευτηκε ο κοσμος που δεν ειδε κατι πιο πρωτοπορειακο..

• Απαντ. 156
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο Ελληνας Νίκ Κέρης σίγουρα ξέρει περισσότερα για τα αμερικανάκια που αγοράζουν σαν τρελά αφού λεφτά υπάρχουν και κρίση μπορεί να υπάρχει στην Αμερική αλλά θα κάνουν το...ξέρετε ποιό παξιμάδι για να αγοράσουν αυτό που πλασάρουν..είδατε άλλο δημοσίευμα που αναφέρει ότι τα εξαρτήματα του νέου κινητού κοστίζουν 160 ευρώ και το αγοράζουν κάποιοι 700 ευρώ γιατί απλά θέλουν να κονομήσουν? Αμ το άλλο? Οτι θα ανέβει η αμερικανική οικονομία και το ΑΕΠ κατά 0,5 % μόνο λόγω του κινητού?

Δημοσ.

Πιστεύω πως δεν ισχύουν οι προπαραγγελίες που αναφέρουν. Δημιουργούν hype για να νιώσει μέχρι και ο τελευταίος ανθρωπος οτι πρέπει να πάρει iphone γιατι έτσι κάνουν ΟΛΟΙ και δεν πρέπει να μεινει εκτός φάσης.

Αν μη τι άλλο η apple εχει αποδείξει εκατομμύρια φορές οτι το marketing το παιζει στα δαχτυλάκια της επιτυχώς.

Τι την εμποδίζει να διαρεύσει μερικά νούμερα στον τύπο?

• Like 1
Δημοσ.

Πιστεύω πως δεν ισχύουν οι προπαραγγελίες που αναφέρουν. Δημιουργούν hype για να νιώσει μέχρι και ο τελευταίος ανθρωπος οτι πρέπει να πάρει iphone γιατι έτσι κάνουν ΟΛΟΙ και δεν πρέπει να μεινει εκτός φάσης.

Αν μη τι άλλο η apple εχει αποδείξει εκατομμύρια φορές οτι το marketing το παιζει στα δαχτυλάκια της επιτυχώς.

Τι την εμποδίζει να διαρεύσει μερικά νούμερα στον τύπο?

Δεν ξέρω τι λες εσύ οι αριθμοί λένε άλλα, τουλάχιστον στα προηγούμενα 5 iphone όπου κάθε επόμενο κάνει τις πωλήσεις όλων των προηγόυμενων μαζί.

Εμένα φίλοι και γνωστοί πάντως θα το πάρουν σχεδόν όλοι, η κοπέλα μου από την άλλη δουλεύει στην vodafone και από χθες μου λέει ότι γίνεται χαμός να ρωτάνε για το 5άρι τόσο που σε μία φάση είχε δημιουργηθεί ουρίτσα.Εγώ στον ΟΤΕ και εκέι τα ίδια...

Δημοσ.

Εγώ θέλω μονο να ρωτήσω απο αυτούς που έχουν 4s ή θα πάρουν 5 (δεν αναφερομαι μονο στους χρήστες του φορουμ μιας και, για να ξερουν οτι υπάρχει αυτό το φόρουμ, μάλλον ξέρουν να κάνουν κάτι παραπάνω απο απλή κλήση) τί παραπάνω θα κάνουν με μια τέτοια συσκευή....ως επι το πλείστον κανουν κλήσεις-μηνύματα-αντε στο τσακίρ κέφι καμια βιντεο κλήση (εχω αρκετά χρόνια να δώ άτομο να κάνει βίντεο κλήση...), ιντερνετ (facebook και twitter δηλαδη) και αυτο ήταν....αυτά τα κάνεις και με μια απλή συσκευή, δεν βλέπω τον λόγο της υστερίας! Παρεπιπτόντως, μιας και αναφερθηκε το θέμα smartphone και καλής συσκευής, εχω ενα HD2 το οποιο φοράει πάνω απο χρόνο SD americandroid. Για τους μη γνώστες, αυτό σημαινει οτι εχει android το οποιο τρέχει απο την κάρτα, μειώνοντας τόσο την ταχύτητα όσο και την μπαταρία...Η συσκευή είναι 3ετίας και, ο μόνος λόγως που θα το άλλαζα είναι για το HD video (ουτε κατα διανοια για τα 8MP). Και όμως, έχει πάνω μέχρι και VNC-Teamviewer-αυτοματο συγχρονισμό ΜΟΛΙΣ μπώ στο γραφείο με τον υπολογιστή για τα emails-αρχεία-προσφορές-υπενθυμίσεις και διάφορα άλλα καλούδια τα οποια εχουν κάνει την ζωή μου ΠΟΛΥ εύκολη.Παρόλα αυτά, για να κάνω την ζωή μου ευκολη (και trendy μιας και είχαν και στο χωριό μου HD video το οποιο τράβαγαν μια φορά και αλλη μια φορά το έβλεπαν) πήρα μια GoPro 2 η οποια είναι μικρή, στεγανή, τραβάει 1080p, 100fps, τραβάει με 200 χαω και απολαμβάνεις τόσο ήχο όσο και εικόνα, ενώ για τα μεγαπίξελ της φωτογραφίας πήρα μια DSLR, να αλλάζω φακό και να τραβάω 11MP με ζουμ και να μην βλέπω πιξέλιασμα...για τους γνώστες πάλι, τα 11Mp μιας φωτογραφικής δεν εχουν καμια σχέση με τα 8 ενος κινητού...μα καμια ομως! Όταν τραβάς καλή φώτο ή βίντεο, τράβα το σωστά, το να τραβάς σε νυχτομάγαζο με 4s και να μην φαίνεται τίποτα γιατι δεν εχει ανθρωπινό φλάς, να τραβάς στην παραλία και να βγαίνει αλλιωμένη γιατι δεν έχει ρυθμιση για την φωτεινότητα, ε δεν έχει πλάκα. Τώρα, επειδή θα βρεθούν καποιοι που θα πούν, αλλο να κουβαλάς ενα κινητό, αλλο να κουβαλάς ενα κινητο μια μινι καμερα και μια DSLR, γι'αυτο υπάρχουν κατι μικρές και επώνυμες ψηφιακές που εχουν και ζουμ ΚΑΙ HD....Ώς γνήσιος gadgetάκιας παίρνω το προιόν που είναι εξειδικευμένο για συγκεκριμένη χρήση, οχι ενα που τα κάνει όλα μέτρια.Α!ενας ακόμα λόγος που θα το έπαιρνα είναι το 4G δίκτυο...στα Χανιά βεβαια δεν εχουμε καλά καλά 3G αλλά δεν έχει σημασία, όταν ερθει θα έχει βγεί iPhone 8 αλλά εγώ θα είμαι πιο μπροστά απο τον εκαστοτε provider.Κατ' εμέ τα διπύρηνα-τετραπύρηνα-HD-4G-ultrawow είναι κάτι σαν να έχεις αμαξάρα και την την οδηγείς στην βόλτα του Σαββάτου, τις υπόλοιπες μέρες είτε δεν ξέρεις τι να την κάνεις είτε δεν υπάρχει λόγος (αφού δεν φαίνεσαι)

Αν υπάρχουν όλα, ποιοτικά και σε μια συσκευή, τότε αυτά είναι στον Αστυνόμο σαίνη, σίγουρα όχι σε κινητό! Sorry αν σας κούρασα, δεν πειράζει, δημοκρατία έχουμε, ο καθένας λέει την αποψή του :-p

• Like 4
Δημοσ.

Είπαμε, ο ελληνάρας έχει κινητό 600€ και κάνει αναπάντητες να τον πάρουν γιατί δεν έχει ευρώ να βάλει κάρτα. Αυτά μας φάγαν. Μόνο φρου φρου και αρώματα είμαστε. Άντε και εις κατώτερα...

Εχω φιλο που ειναι ακριβως αυτο το στυλ. Οταν βγηκε το 4S ετρεξε και το πηρε. Συνεχισε να με περνει τηλεφωνο και να μου λεει "Μπορεις να με παρεις τηλεφωνο;". Τι να του πεις; Θα καταλαβει;

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

υπάρχει και το άλλο ωραίο, να το χρησιμοποιείς κυρίως για τηλεφωνήματα και sms...

• Like 2
Δημοσ.

Μην αγχώνεστε, όλα είναι μάρκετινγκ, διαφήμιση, κοινωνικές επιστήμες και πολύ ψυχολογία. Οι 9 στους 10 που τρέχουν να αγοράσουν η δηλώνουν πως απαραίτητα θα αγοράσουν τέτοιας ευρείας "must-brand-trendy-κλπ" προϊόντα που δεν καλύπτουν μια άμεση ανάγκη επιβίωσης είναι συνήθως είτε γιατί νιώθουν ένα μόνιμο κενό στην καθημερινότητα τους και μονίμως ζητούν κάτι καινούργιο, είτε γιατί ακολουθούν την όποια τρέχουσα μόδα μην μείνουν πίσω και τους πουν και τρε-μπανάλ. (βλέπε ραπ βρακοπαντελόνια που μόλις τα πλασάραν τα αμερικανάκια, όλα τα ελληνάκια βγήκαν στο δρόμο με 5 νούμερα μεγαλύτερα παντελόνια με τα βρακιά τους να φαίνονται γιατί ήταν μόδα) Δε λέω να μην το πάρει κάποιος αλλά αυτό που συμβαίνει είναι γελοίο! Προσωπικά δεν με ενθουσίασε, ένα 4s ξεχειλωμένο είναι και σιγά μην κάνω video edit στο iphone για να καώ για τον Α6. Αν σκεφτώ να το πάρω κάποια στιγμή θα είναι μετά από κάνα χρόνο στα μισά λεφτά σαν μεταχειρισμένο.

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Μην αγχώνεστε, όλα είναι μάρκετινγκ, διαφήμιση, κοινωνικές επιστήμες και πολύ ψυχολογία. Οι 9 στους 10 που τρέχουν να αγοράσουν η δηλώνουν πως απαραίτητα θα αγοράσουν τέτοιας ευρείας "must-brand-trendy-κλπ" προϊόντα που δεν καλύπτουν μια άμεση ανάγκη επιβίωσης είναι συνήθως είτε γιατί νιώθουν ένα μόνιμο κενό στην καθημερινότητα τους και μονίμως ζητούν κάτι καινούργιο, είτε γιατί ακολουθούν την όποια τρέχουσα μόδα μην μείνουν πίσω και τους πουν και τρε-μπανάλ. (βλέπε ραπ βρακοπαντελόνια που μόλις τα πλασάραν τα αμερικανάκια, όλα τα ελληνάκια βγήκαν στο δρόμο με 5 νούμερα μεγαλύτερα παντελόνια με τα βρακιά τους να φαίνονται γιατί ήταν μόδα) Δε λέω να μην το πάρει κάποιος αλλά αυτό που συμβαίνει είναι γελοίο! Προσωπικά δεν με ενθουσίασε, ένα 4s ξεχειλωμένο είναι και σιγά μην κάνω video edit στο iphone για να καώ για τον Α6. Αν σκεφτώ να το πάρω κάποια στιγμή θα είναι μετά από κάνα χρόνο στα μισά λεφτά σαν μεταχειρισμένο.

Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά μετα από ένα χρόνο στα μισά λεφτά, πιο πιθανο είναι να βρεις ένα s3 παρά ένα iphone5!

• Like 1
Δημοσ.

Δε με χαλαει να περιμενω και 2 και 3 χρονια :) δεν εδωσε καμια καινοτομια η apple με το 5αρι που δεν μπορει καποιος να ζησει χωρις αυτην.

• Like 1
Δημοσ.

Το Piano Black το καναν πατεντα; Περιμενω ποτε θα βαλουν βυσμα φορτισης micro USB και θα το πατενταρουν για να μπορεσουν να κανουν μυνηγη σε ολη την βιομηχανια πληροφορικης/τηλεπιικοινωνιων.

Δημοσ.

Εχω φιλο που ειναι ακριβως αυτο το στυλ. Οταν βγηκε το 4S ετρεξε και το πηρε. Συνεχισε να με περνει τηλεφωνο και να μου λεει "Μπορεις να με παρεις τηλεφωνο;". Τι να του πεις; Θα καταλαβει;

θα ηθελα να πω κατι πανω σε αυτο ...

το iphone το τελευταιο πραγμα που καποιος κανει με αυτο ειναι το να παιρνει τηλεφωνο .... πολυ ευχαριστως θα το ειχε καποιος για ολα τα αλλα και ας ειχε ενα 3310 για τηλεφωνο .....

θελω να πω πως ολα τα smartphone προσφερουν στους χρηστες αρκετα παραπανω πραγματα απο κλησεις τηλεφωνου .. οποιοι εχουν smartphone και διαβαζουν μπορουν να καταλαβουν τι λεω .. οσοι δεν εχουν μπορει και να μην χρειαζονται τις λειτουργιες ενος τετοιου τηλεφωνου ....

Δημοσ.

Μπορει για καποιους να ειναι ετσι. Μπορει για αλλους να μην ειναι. Εχω ενα Wildfire της HTC, καθολου τρεντυ, καθολου μοδατο, αμφιβαλω εαν θα καταφερω να ριξω γκομενα με το τηλεφωνο αυτο.

Εχω προγραμμα με υπερβολικα πολυ χρονο ομιλιας, υπερβολικα πολλα sms και υπερ-αρκετο data πακετο. Σε αυτο το τηλεφωνο λογω δουλειας του πεταω τα ματια καθημερινα οσον αφορα τις κλησεις και οταν χρειαστω κατι ανοιγω και το internet. Αυτο που θελω να πω ειναι οτι μπορει να κανει 100 πραγματα αλλα δεν παυει να κανει και τα βασικα.

Εαν καποιος δεν εχει μαθει βασικη διαχειρηση διαθεσιμων χρηματων και αγοραζει Porche αλλα δεν εχει λεφτα για service η βενζινη δεν φταει το αυτοκινητο.

Η Apple ειναι αλλο πραγμα, ΠΑΝΤΑ φταιει. Ακομη και για το λιωσιμο των παγων, τα εργοστασια της ειναι υπευθυνα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λες εσύ οι αριθμοί λένε άλλα, τουλάχιστον στα προηγούμενα 5 iphone όπου κάθε επόμενο κάνει τις πωλήσεις όλων των προηγόυμενων μαζί.

Εμένα φίλοι και γνωστοί πάντως θα το πάρουν σχεδόν όλοι, η κοπέλα μου από την άλλη δουλεύει στην vodafone και από χθες μου λέει ότι γίνεται χαμός να ρωτάνε για το 5άρι τόσο που σε μία φάση είχε δημιουργηθεί ουρίτσα.Εγώ στον ΟΤΕ και εκέι τα ίδια...

Έτσι είναι, όλοι έχουν πωρωθεί! Ο περισσότερος κόσμος θα το πάρει! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...