Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρατηρούμε λοιπόν(όπως είπε και φίλος παραπάνω) ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν iphone' date='gs3 και τα άλλα καλούδια για να βρεθούν στο τέλος να κάνουν αναπάντητες κλήσεις σε συγγενείς και φίλους.

[/quote']

Εγω δεν το εχω περατηρησει αυτο. Αληθεια.

Και ετσι να ειναι ομως, δικαιωμα του ειναι. Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ, ειναι να μην τον παιρνεις οταν σου κανει αναπαντητες.

Ουτε φυσικα ειναι κακο να τρωει καποιος φακες καθε μερα για να το παρει. Ο καθενας οτι θελει κανει τε λεφτα του.

Sent from my iPhone using Insomnia

• Like 3
Δημοσ.

Για προπαραγγελιες εδω δεν εχει ακουστει τιποτα;;

Sent from my new iPad using Insomnia

Έχουν ξεκινήσει σε άλλες χώρες και σύμφωνα με τα ειδησεογραφικά πρακτορεία έχει γίνει χαμός!πολύ άνω του αναμενόμενου,για συγκεκριμένα στοιχεία λογικά τις προσεχείς μέρες.

ΥΓ Αν και το ξαναείπα σε άλλο τοπικ το hype του iphone 5 ήταν απροσδόκειτα μεγάλο με αποτέλεσμα η αξία της μετόχης της apple να σπάει κάθε ρεκορ πλησιάζοντας τα 700 δολάρια το τεμάχειο!

Δημοσ.

Αστεια,αστεια,αλλα μπορει να δεινεις 600ευρο για την συσκευη,αλλα κανεις αποσβεση απο τους λογαριασμους σε τηλ. και sms(skype,voip,viber,whatsapp κ.α)

Το διαβάσαμε και αυτό..

Δημοσ.

Εγω δεν το εχω περατηρησει αυτο. Αληθεια.

Και ετσι να ειναι ομως, δικαιωμα του ειναι. Αυτο που μπορεις να κανεις εσυ, ειναι να μην τον παιρνεις οταν σου κανει αναπαντητες.

Ουτε φυσικα ειναι κακο να τρωει καποιος φακες καθε μερα για να το παρει. Ο καθενας οτι θελει κανει τε λεφτα του.

Sent from my iPhone using Insomnia

Αλήθεια συμβαίνει και σε πολλούς μάλιστα.Προφανώς δεν θα σου έχει τύχει περιστατικό.

Τέλος πάντων δεν διαφωνώ ούτε διαφώνησα μαζί σου και με κανέναν άλλο στο "ο καθένας ας κάνει αυτό που του αρέσει".

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για το άτομο του ,την οικονομική του κατάσταση κτλ κτλ.Εγώ απλά την γνώμη μου είπα.

ΥΓ:ούτε ο υπουργός οικονομικών είμαι,ούτε και το ΣΔΟΕ για να κάνω υποδείξεις στους άλλους.Εύχομαι να μην με παρεξήγησες.

Δημοσ.

εκνευριζομαι αφανταστα οταν διαβαζω σχολια οπως οτι ο κοσμος δεν εχει να φαει και αγοραζει high end συσκευες. θελω να απαντησω σε αυτους που εχουν αυτη την αποψη οτι σ αυτο τον κοσμο υπαρχουν και οι ευκαταστατοι και οι πλουσιοι και ειναι πολλοι. υπαρχουν και αυτοι που παιρνουν τετοιες συσκευες με επιδοτηση δεν σκανε ολοι 700 ευρω για κινητο οπως το φανταζεστε.

Δημοσ.

εκνευριζομαι αφανταστα οταν διαβαζω σχολια οπως οτι ο κοσμος δεν εχει να φαει και αγοραζει high end συσκευες. θελω να απαντησω σε αυτους που εχουν αυτη την αποψη οτι σ αυτο τον κοσμο υπαρχουν και οι ευκαταστατοι και οι πλουσιοι και ειναι πολλοι. υπαρχουν και αυτοι που παιρνουν τετοιες συσκευες με επιδοτηση δεν σκανε ολοι 700 ευρω για κινητο οπως το φανταζεστε.

Μην εκνευρίζεσαι,την άποψη μας λέμε όλοι.Εξάλλου το εκνευριστείς είναι πάντα πιο εύκολο από το να πεις σωστά την άποψη σου.

Όσο περί πλουσίων και ευκατάστατων θα σου πω κάτι(φιλικά πάντα):Βγες μια βόλτα έξω κι αν δεις πιο πολλούς πλούσιους πάρα δυστυχισμένους σε αυτή την χώρα τότε συνέχισε τον εκνευρισμό σου.

Δημοσ.

Αν και αναφέρθηκε σε flames που διαγράφτηκαν, το καλό με όλο αυτό το hype της παρουσίασης/προπαραγγελιών είναι όντως οι διαγωνισμοί. Προσωπικά δεν θα το κράταγα, αν κέρδιζα ποτέ μου. Δεν λέω ότι δεν θα το κράταγα επειδή θα έπαιρνα κάποιο καλύτερο αντίστοιχο προϊόν, καμία διάθεση για flame, τα λεφτά αν το πούλαγα θα μου ήταν πολύ πιο χρήσιμα.

Δημοσ.

... δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν ποιοτικα κινητα αυτη την στιγμη εξω τα οποια υπερτερουν σε χαρακτηριστικα...

Όλο υπερτερούν και όλο σκόνη τρώνε .... ποτέ δεν δουλέψαν σωστά .... ή θα μένουν από μπαταρία στο εικοσάλεπτο ... ή δεν θα πιάνει σήμα το GPS .... ή θα κάνει κολλήματα .... άσε ρε φίλε, όλο καλύτερα αγοράζω και τελικά καταλήγω πάντα στο ότι το iPhone είναι καλύτερο.

Πείρα το Omnia II 450€ τηλέφωνο .... και κάνει τα ίδια κολλήματα που μου έκανε και το ZTE Blade 150€ .... τι να λέμε τώρα ;

Βάζουν μια AMOLED οθόνη .... και από πίσω το χάος.

H Apple ότι κάνει το έχει μελετήσει πολύ .... και το έχει στηρίξει πολύ.

Βάζει Retina οθόνη .... αλλά σου βάζει καλύτερο επεξεργαστή με δυνατότερη GPU για να στηρίξει και να παίξει η οθόνη όπως πρέπει.

• Like 2
Δημοσ.

Όλο υπερτερούν και όλο σκόνη τρώνε .... ποτέ δεν δουλέψαν σωστά .... ή θα μένουν από μπαταρία στο εικοσάλεπτο ... ή δεν θα πιάνει σήμα το GPS .... ή θα κάνει κολλήματα .... άσε ρε φίλε, όλο καλύτερα αγοράζω και τελικά καταλήγω πάντα στο ότι το iPhone είναι καλύτερο.

Πείρα το Omnia II 450€ τηλέφωνο .... και κάνει τα ίδια κολλήματα που μου έκανε και το ZTE Blade 150€ .... τι να λέμε τώρα ;

Βάζουν μια AMOLED οθόνη .... και από πίσω το χάος.

H Apple ότι κάνει το έχει μελετήσει πολύ .... και το έχει στηρίξει πολύ.

Βάζει Retina οθόνη .... αλλά σου βάζει καλύτερο επεξεργαστή με δυνατότερη GPU για να στηρίξει και να παίξει η οθόνη όπως πρέπει.

Εν μέρη δεν έχεις άδικο αλλά δεν είναι λίγα τα παράπονα και για την μπαταρία του iphone,τουλάχιστον του 4 και 4s.

Από την άλλη είναι λογικό η apple να βγάζει ένα πιο <<δεμένο>> τηλέφωνο καθώς μια ολόκληρη εταιρία έχει να ασχοληθεί με μόνο μία συσκευή τη φορά.

Είναι διαφορετικό να δουλεύει το περισσότερο δυναμικό μιας εταιρίας πάνω σε μια μόνο συσκευή παρά σε 10,15,50 κτλ.

Ακόμη και αθροιστικά να το πάρεις σκέψου πόσα μοντέλα έχει να υποστηρίξει η apple και πόσα πχ η samsung από την αρχική ημερομηνία του πρώτου iphone.

Βέβαια άλλη πολιτική εφαρμόζει η μια εταιρία και άλλη η άλλη,άλλα αυτό δεν παύει να κάνει κερδοφόρες και τις δύο και όχι μόνο.

Δημοσ.

Οι προβλέψεις λένε ότι θα φτάσει και θα ξεπεράσει τα προηγούμενα νούμερα.

Και θα το κανει με χαρακτηριστικη ανεση!

Η αγορα των smartphones εχει year-to-year growth γυρω στο 100% τα τελευταια χρονια..

Οποτε αν δεν πουλησεις τουλαχιστον τα διπλασια απο το προηγουμενο μοντελο σου(οταν βγαζεις ενα μοντελο ανα χρονο), τοτε δεν το λες κ επιτυχια.

Θεωρω πως το iPhone 5 θα εχει πολυ ευκολο εργο(για να κανει τις διπλες πωλησεις του 4S) , γιατι ακουσε τι ηθελαν οι καταναλωτες, αντεγραψε τον ανταγωνισμο και μεγαλωσε την οθονη και εχει ευκολο εργο για να κανει τουλαχιστον τις διπλασιες πωλησεις απο το iPhone 4S που δεν ηταν και η μεγαλυτερη επιτυχια της Apple, μιας και στον ενα χρονο που κυκλοφορει η Apple εχασε market share και ο ανταγωνισμος την ξεπερασε κατα πολυ με μακραν καλυτερα προιοντα.

Τωρα που η Apple εβγαλε κατι πραγματικα καινουριο ,πλησιασε τον ανταγωνισμο, αντεγραψε τα πλεονεκτημα του και δεν εμεινε κολλημενη στις 3.5" θεωρω πως θα ανακτησει το χαμενο market share και θα πουλησει τα τριπλα απο το iPhone 4S.

Δημοσ.

Για προπαραγγελιες εδω δεν εχει ακουστει τιποτα;;

Sent from my new iPad using Insomnia

Λογικά εαν κυκλοφορήσει ελλάδα 5 οκτωβρίου υπολόγισε από την άλλη εβδομάδα να ξεκινήσουν οι εταιριες κινητής τηλεφωνιας τις προπαραγγελίες.το θέμα είναι να δω ποιος θα πρωτοπάρει διότι εαν αληθεύουν τα νούμερα πωλήσεων που έχει κάνει απο τα preorders σε αμερικη-αγγλια-γερμανία-γαλλία μας βλέπω σε χειρότερη μοίρα από πέρσι και έχει να πέσει πολύ γιέλιο.

Δημοσ.

Η πίτα μπορεί να μεγάλωσε, αλλά ένα μικρό ποσοστό αυτής μπορεί να αγοράσει iphone. Οι υπόλοιποι στοχεύουν τα φθηνότερα smartphones. Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε το μερίδιο αγοράς στην κατηγορία >600€.

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Δημοσ.

Η πίτα μπορεί να μεγάλωσε, αλλά ένα μικρό ποσοστό αυτής μπορεί να αγοράσει iphone. Οι υπόλοιποι στοχεύουν τα φθηνότερα smartphones. Ίσως θα έπρεπε να εξετάσουμε το μερίδιο αγοράς στην κατηγορία >600€.

Sent from my GT-I9100 using Insomnia

Στην κατηγορία >600€ , παιζει σχεδον μονο του μπαλα, μιας και πχ 2 απο τις ναυαρχιδες του android ειναι κατω απο 600€:

Samsung Galaxy S3 16GB @ 510€

HTC One X 32gb @ 490€

Πρεπει να χαμηλωσεις την τιμη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...