j11h Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Είπαμε, ο ελληνάρας έχει κινητό 600€ και κάνει αναπάντητες να τον πάρουν γιατί δεν έχει ευρώ να βάλει κάρτα. Αυτά μας φάγαν. Μόνο φρου φρου και αρώματα είμαστε. Άντε και εις κατώτερα... Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο,δεν είμαστε μόνο εμείς σε δύσκολη οικονομική θέση.Γενικά παρατηρώ ότι παρά την παγκόσμια κρίση οι πωλήσεις τεχνολογικών προιόντων(και κυρίως ακριβών gadgets) αυξάνονται.
kirileman Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 πηγαινε πρωτα καθαρισε το αλλο θεμα με το iphone 5,που απο τα 620 ποστ,τα 600 ειναι off topic και μετα κανεις και την βολτα σου απο δω! Κάνουμε και υποδείξεις στου mods; Ε; 2
kostas_dr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Γενικευμένο είναι το φαινόμενο. Στην Αμερική είχαν στήσει σκηνές για μέρες έξω απ' τα μαγαζιά που το πούλαγαν, για να το πρωτο-αγοράσουν! Ούτε να τους πλήρωναν. Στην Κίνα είχαμε απίστευτες σκηνές με ανθρώπους να ποδοπατιούνται και μάλιστα υπήρχαν και νεκροί! Ο σύγχρονος "πολιτισμός" μας! Περαστικά. Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, η apple καλά κάνει. Δεν τα βάζω με την κάθε εταιρεία που θέλει να πουλήσει τα προϊόντα της. Ο κόσμος τι μυαλά έχει δεν μπορώ να καταλάβω. 10
Heatspreader Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο καποιος να αγορασει κατι που του αρεσει. Ακριβως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, ο κοσμος ισως το εχει ριξει στα Gadgets, αφου δεν μπορει πλεον με 600€ το μηνα να παρει BMW και να βαλει 20 χρονια δοσεις οπως γινοταν. Ετσι με 600€ βαζει δοσεις, κανει συμβολαια και παιρνει κατι για να χαρει. Μικρες χαρες... Sent from my iPhone using Insomnia 1
apoel1926 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 ρίφκια(ρίφια) του καταναλωτισμού είμαστε όλοι (βάζω και τον εαυτό μου αλλά σε μικρότερο σημείο, δεν αγόρασα κινητό πάνω από 200 ευρώ ακόμα). Μας λένε βγήκε νέο iphone,galaxy,xperia S/T, HTC με 10% καλύτερη μπαταρία, 15% καλύτερο επεξεργαστή, 10% εκεί, εδώ από το προηγούμενο μοντέλο, και τρέχουν τα ρίφια να το αγοράσουν. Και ακόμα χειρότερα όταν γίνετε συζήτηση/πολεμος εδώ για το ποια είναι καλύτερα (android,ios,windows), συγνώμη αλλά δεν αξίζει... 8
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Κάνουμε και υποδείξεις στου mods; Ε; Απλα του θυμιζω οτι υπαρχει μια γραμμη προτεραιοτητας!
ektor7 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο καποιος να αγορασει κατι που του αρεσει. Ακριβως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, ο κοσμος ισως το εχει ριξει στα Gadgets, αφου δεν μπορει πλεον με 600€ το μηνα να παρει BMW και να βαλει 20 χρονια δοσεις οπως γινοταν. Ετσι με 600€ βαζει δοσεις, κανει συμβολαια και παιρνει κατι για να χαρει. Μικρες χαρες... Sent from my iPhone using Insomnia Αστεια,αστεια,αλλα μπορει να δεινεις 600ευρο για την συσκευη,αλλα κανεις αποσβεση απο τους λογαριασμους σε τηλ. και sms(skype,voip,viber,whatsapp κ.α)!
j11h Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειναι κακο καποιος να αγορασει κατι που του αρεσει. Ακριβως επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, ο κοσμος ισως το εχει ριξει στα Gadgets, αφου δεν μπορει πλεον με 600€ το μηνα να παρει BMW και να βαλει 20 χρονια δοσεις οπως γινοταν. Ετσι με 600€ βαζει δοσεις, κανει συμβολαια και παιρνει κατι για να χαρει. Μικρες χαρες... Sent from my iPhone using Insomnia Προς θεού δεν είπαμε ότι είναι κακό να παίρνει κάποιος αυτό που του αρέσει.Απλά ο υπερκαταναλωτισμός έχει πάρει δραματικές διαστάσεις. Για παράδειγμα κι εμένα θα μου άρεσε να έχω μία ferrari αλλά ακόμη κι αν κοπιάσω επί χρόνια εργασίας για να την αγοράσω πάλι δεν θα έχω την δυνατότητα να την συντηρήσω.Παρατηρούμε λοιπόν(όπως είπε και φίλος παραπάνω) ότι υπάρχουν άνθρωποι που αγοράζουν iphone,gs3 και τα άλλα καλούδια για να βρεθούν στο τέλος να κάνουν αναπάντητες κλήσεις σε συγγενείς και φίλους. Κάλος ο υπερκαταναλωτισμός,καλά και τα γούστα μας, αλλά και το να είμαστε και λίγο νοικοκύρηδες και να περιορίζουμε τα θέλω μας και τις ορέξεις μας ανάλογα με την εποχή δεν θα ήταν κακό. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει ότι θέλει,έτσι κι αλλιώς σε αυτή την χώρα ακόμη δημοκρατία έχουμε. 5
mpahaoua Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, τι απορείτε και ενοχλείστε... Εάν στην Ελλάδα, από αύριο κυκλοφορούσε το iPhone 5, όπως ακριβώς παρουσιάστηκε, με συμβόλαιο σε όποιαδήποτε εταιρεία, κόστους 35€, με 3 Gb το μήνα και απεριόριστα τηλέφωνα και σας έλεγαν δώστε 150€ για να το πάρετε, τότε ΠΟΙΟΣ δεν θα το έπαιρνε? Ειλικρινά..... 4
j11h Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά, τι απορείτε και ενοχλείστε... Εάν στην Ελλάδα, από αύριο κυκλοφορούσε το iPhone 5, όπως ακριβώς παρουσιάστηκε, με συμβόλαιο σε όποιαδήποτε εταιρεία, κόστους 35€, με 3 Gb το μήνα και απεριόριστα τηλέφωνα και σας έλεγαν δώστε 150€ για να το πάρετε, τότε ΠΟΙΟΣ δεν θα το έπαιρνε? Ειλικρινά..... Ακόμη κι έτσι να ήταν εγώ πάλι δεν θα το έπαιρνα.Αυτή την στιγμή η οικονομική μου δυνατότητα λέει ότι πρέπει να βολευτώ με κινητό το πολύ 200€ με κάρτα.Αυτό βέβαια είναι δική μου επιλογή χωρίς να πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι η όσοι το κάνουν δεν είναι σωστοί. Και πίστεψε με θα γούσταρα τρελά τόσο iphone όσο και gs3. 1
tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Το θέμα είναι ότι δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο,δεν είμαστε μόνο εμείς σε δύσκολη οικονομική θέση.Γενικά παρατηρώ ότι παρά την παγκόσμια κρίση οι πωλήσεις τεχνολογικών προιόντων(και κυρίως ακριβών gadgets) αυξάνονται. Υπάρχει λόγος για αυτό. Τα gadgets δεν είναι απλό καθημερινό απαραίτητο εργαλείο (για μια πλειοψηφία) όπως το dumbphone ή το λαπτοπ. Πάντα απευθύνονταν στην μεγαλομεσαία οικονομική τάξη, μια τάξη που δεν επηρρεάστηκε από την κρίση. Συγκεκριμένα για το iphone, μας έχει δείξει η Apple πως το marketing της αποδίδει. Τα μίση και οι καυγάδες είναι καθαροί fanboyσμοί. Δεν είναι προϊόν πρώτης ανάγκης το iphone, όποιος έχει τα λεφτά και το θέλει, το παίρνει. Δικαίωμά του.
mpahaoua Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ακόμη κι έτσι να ήταν εγώ πάλι δεν θα το έπαιρνα.Αυτή την στιγμή η οικονομική μου δυνατότητα λέει ότι πρέπει να βολευτώ με κινητό το πολύ 200€ με κάρτα.Αυτό βέβαια είναι δική μου επιλογή χωρίς να πιστεύω ότι πρέπει να το κάνουν όλοι οι υπόλοιποι η όσοι το κάνουν δεν είναι σωστοί. Και πίστεψε με θα γούσταρα τρελά τόσο iphone όσο και gs3. Μα, φίλε μου, τότε, εάν ίσχυαν οι παραπάνω όροι, όπως στην Αμερική, θα έπαιρνες το 4s τσάμπα, γιατί όλοι θα το πουλούσαν με καμμια 50αριά €. Και σ´ενα χρόνο το 5άρι... Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι η κλεψιά των ελληνικών (και ευρωπαϊκών) εταιρειών σε σχέση με τους αμερικανούς... Sent from my iPhone using Insomnia
j11h Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχει λόγος για αυτό. Τα gadgets δεν είναι απλό καθημερινό απαραίτητο εργαλείο (για μια πλειοψηφία) όπως το dumbphone ή το λαπτοπ. Πάντα απευθύνονταν στην μεγαλομεσαία οικονομική τάξη, μια τάξη που δεν επηρρεάστηκε από την κρίση. Συγκεκριμένα για το iphone, μας έχει δείξει η Apple πως το marketing της αποδίδει. Τα μίση και οι καυγάδες είναι καθαροί fanboyσμοί. Δεν είναι προϊόν πρώτης ανάγκης το iphone, όποιος έχει τα λεφτά και το θέλει, το παίρνει. Δικαίωμά του. Δεν έχεις άδικο άλλα όλα αυτά τα εκατομμύρια αγοραστών δεν νομίζω ότι ανήκουν όλοι στην μεγαλομεσαία οικονομική τάξη.Πάντως δεν νομίζω ότι με τα όσα είπα προκάλεσα κάποιο καυγά η έδειξα σημάδια fanboyσμού όπως λες.Και όπως και να χει το είπα και στην αρχή η apple καλά κάνει!!! Μα, φίλε μου, τότε, εάν ίσχυαν οι παραπάνω όροι, όπως στην Αμερική, θα έπαιρνες το 4s τσάμπα, γιατί όλοι θα το πουλούσαν με καμμια 50αριά €. Και σ´ενα χρόνο το 5άρι... Αυτό που ήθελα να επισημάνω είναι η κλεψιά των ελληνικών (και ευρωπαϊκών) εταιρειών σε σχέση με τους αμερικανούς... Sent from my iPhone using Insomnia Σίγουρα οι τιμές που δίνονται στην Ευρώπη σε σχέση με την Αμερική είναι τραγικές.Με πρόσχημα φόρους και διάφορες μπούρδες αυτόματα όχι μόνο μετατρέπουν τα δολάρια σε ευρώ αλλά βαράνε απίστευτες αυξήσεις.Όπως και να χει σίγουρα θα προτιμούσαμε να είχαμε κι εμείς τιμές Αμερικής σε πολλά προϊόντα και φυσικά όχι μόνο στο iphone
tolis_01 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πάντως δεν νομίζω ότι με τα όσα είπα προκάλεσα κάποιο καυγά η έδειξα σημάδια fanboyσμού όπως λες.Και όπως και να χει το είπα και στην αρχή η apple καλά κάνει!!! Ωχ, λάθος μου Η δεύτερη παράγραφος δεν είναι για εσένα, δεν αναφέρεται στο quote σου, έπρεπε να τη διαχωρίσω. 2
j11h Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ωχ, λάθος μου Η δεύτερη παράγραφος δεν είναι για εσένα, δεν αναφέρεται στο quote σου, έπρεπε να τη διαχωρίσω. Δεν πειράζει,να σαι καλά Όπως και να χει ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το θέμα μακρυά από άσχημα σχόλια,εγωισμούς κτλ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις