Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παντως το 13αρι lenovo δεν ειναι και σε καμια εξαιρετικη τιμη.

Και το λεω αυτο δεδομενου του οτι το Probook της υπογραφης μου το πηρα στα 475ευρω απο το Public σε προσφορα,

Και, προσωπικα, το θεωρω αρκετα καλυτερο απο το lenovo (e325).

Σε λιγες σιγουρα θα βγει καποια καλη προσφορα σε 13αρι μιας και θελουν να προωθησουν τα ultrabook πλεον.

Δημοσ.

Το probook σου αυτή τη στιγμή έχει €750 με 4GB! Φυσικά είναι καλύτερο, αν υπήρχε τώρα στα €475, μάλλον θα το αγόραζα και εγώ!

Σωστό αυτό που λες για τις προσφορές, αν υπάρχει δυνατότητα για αναμονή καλύτερα να περιμένει κάποιος, αλλά τότε με €600 θα μπορείς εύκολα να πάρεις ultrabook...

Δημοσ.

+1 για το acer με τα 500g και τα 4g ram.

το μηχανακι στα 280ε που το βαζει ανα καιρους ειναι κλεψια και προσωπικα οταν το ξαναβαλει λεω να χτυπησω αλλο ενα να υπαρχει.

+500g σκληρος 4g ram

+μπαταρια

+πολυ καλη οθονη

+παιζει mkv νερο

+σε 2 λεπτα του περνας τα 7αρια(64 bit) και δεν σκαλωνει πουθενα

-το πληκτρολογιο του.πατας ενα κουμπι και "παιζει" ολο

προσωπικα ημουν σε φαση να παρω tablet αλλα δεν μου πηγαινε καρδια να δωσω περισοτερα λεφτα για να παρω μηχανημα με 16γ μνημη,πηρα το συγκεκριμενο και μ εχει βολεψει τοσο πολυ που το χρησιμοποιω περισοτερο κ απ το βασικο μου μηχανημα.αμα δεν εισαι προκατελημενος με την acer χτυπα το αφοβα

Δημοσ.

Όπως και να έχει τελικά έχω μπει σε διαδικασία μεγαλύτερου ψαξίματος. Έχω στα υπόψιν αυτά που λέτε άλλα προσπαθώ να βρω το ιδανικό από πλευράς τιμής/απόδοσης. Το e325 ήταν πρώτο στις επιλογές αλλά το θέμα οθόνης με προβλημάτισε μιας και στην τελική αυτή κοιτάς όσο το χρησιμοποιείς. Αν θέλετε θα σας ενημερώνω εδώ για τα ευρήματα μου :P

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

1 μηνα μετά αλλα τελικά δεν έχω βρει καλύτερο 13'3 laptop από το E325 σε αυτή την τιμή(<500) και με αυτήν την μπαταρία.(5+ ώρες). Μάλλον εκεί καταλήγω

Δημοσ.

Μια χαρά είναι το Ε325, δεν είναι και κανένας πύραυλος, αλλά θα κάνεις τη δουλειά σου παραπάνω από αξιοπρεπώς.

Δημοσ.

1 μηνα μετά αλλα τελικά δεν έχω βρει καλύτερο 13'3 laptop από το E325 σε αυτή την τιμή(<500) και με αυτήν την μπαταρία.(5+ ώρες). Μάλλον εκεί καταλήγω

Για μεταχειρισμενο εχεις κοιταξει ή δεν τα εμπιστευεσαι;

Χθες πηρα ενα Vostro 131 3ων μηνων με i5, 4gb ram, 500gb hdd 7200rpm στα 450ευρω και εχει αυτονομια ενα 7ωρο.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Kαλησπέρα παιδιά.

Χριστόφορος: Όχι δεν τα πολύ εμπιστεύομαι και δεν θέλω να μπλέκω + ότι γενικά προτιμάω καινούριο μιας και είναι το πρώτο μου:)

Τελικά την έκανα την αγορά και ήθελα να ρωτήσω κάτι τελευταίο (ελπίζω).

Για να βάλω τα win7 (μιας και έχει freedos) πρέπει να κάνω πρώτα format η απλά τα κάνω install?

Και τέλος αν τελικά τα εγκαταστήσω μετά θα πρέπει να κατεβάσω drivers από την lenovo?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Kατεβάζεις τους drivers και κάνεις κανονικά εγκατάσταση των windows.. Απλά στην αρχή, πριν ξεκινήσει η εγκατάσταση, θα έχεις επιλογή να φορμάρεις τον σκληρό δίσκο, καν'το.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...