Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα

Το προβλημα μου ειναι το εξης:

Εχω φτιαξει ενα λογαριασμο στη bwin με ολα τα πραγματικα μου στοιχεια εκτος απο μια μικρη λεπτομερια επειδη τοτε ημουν ανηλικος στην ημερομηνια γεννησης αντι για 1994 εβαλα 1993(Μ/Μ τα ιδια).

ολα καλα λοιπον μεζευα χρηματα οσπου εφτασε η στιγμη να κανουμε αναληψη και εδω ερχονται τα δυσκολα:

1η προσπαθεια με την προπληρομενη καρτα μου ζητουσε να ανεβασω φωτο της ταυτοτητας μου και εγω επαθα πλακα με το που το ειδα δεν ειχα ιδεα τελος παντων περασαν 14 μερες ξαναμπηκαν τα λεφτα στον λογαριασμο

... 2η προσπαθεια εγιναν πιο πολλα και ετσι προσπαθησα να κανω αναληψη με τραπεζικο εμβασμα

και μπαμμ!!αντε παλι σκαει το e-mail για ταυτοποιηση τρελαθηκα εγω τι να κανω στελνω τελος παντων μια ψηλοθολη φωτο της μπροστινης μεριας της ταυτοτητας μου και μου ξαναστελνουν μετα απο λιγες ωρες οτι θελουν και το πισω μερος ε και το αφησα να περασουν οι μερες ωστε να ξαναμπουν τα λεφτα στον λογαριασμο.

3η προσπαθεια:ειχα διαβασει καπου οτι απο eWallet οπως το netller π.χ δεν ζητανε ταυτοποιση ωραια λοιπον πριν 5 μερες εγινα 18 εφτιαξα λογαριασμο Neteller μολις σημερα το ταυτοποισα ολα κομπλε παταω να κανω αναληψη και.. αντι παλι τα ιδια θελουν ταυτοποιση οπως και διποτε.

Αν υπαρχει καποιος που να αχολειται με αυτα ας μου δωσει τα φωτα του γιατι το ποσο ειναι και μεγαλο.

sry κιολας που εγραψα ολα αυτα αλλα δεν γινοταν αλλιως

Ευχαριστω.

Δημοσ.

λογικα βλεπουν οτι εισαι στο οριο ηλικιας γι αυτο ζητανε πολλα...(λογικο αυτο)

παντως κακως που σε επετρεψαν να παιζεις στην bwin τοτε....επρεπε να σου στειλουν e-,mail οτι οταν εκανες εγγραφη ησουν ανηλικος κτλπ.

(ερωτηση: μπραβο μεγαλε που κερδισες μεγαλο ποσο...πως το καταφερες? :-D )

(παντως σε ολα αυτα τα sites πρεπει να στελνεις ταυτοτητα σου οταν κανεις εγγραφη αφου οταν κερδισεις θα στα ζητησουν αυτα για αναληψη,τι στην αρχη τι πιο μετα,το ιδιο ειναι ---ετσι ειναι για να δουν οτι εισαι ανω των 18)

Δημοσ.

δε καταλαβες για αυτο εβαλα του 93' υποτιθεται οτι ημουν ενηλικος που να το ξερει η bwin

βεβαια εχω σκεφτει και το αλλο να κανω photoshop την φωτο και να φενεται και η ταυτοτητα μου οτι ειμαι του 93' ισως ετσι γινει κατι

Δημοσ.

Καλησπερα

Το προβλημα μου ειναι το εξης:

Εχω φτιαξει ενα λογαριασμο στη bwin με ολα τα πραγματικα μου στοιχεια εκτος απο μια μικρη λεπτομερια επειδη τοτε ημουν ανηλικος στην ημερομηνια γεννησης αντι για 1994 εβαλα 1993(Μ/Μ τα ιδια).

ολα καλα λοιπον μεζευα χρηματα οσπου εφτασε η στιγμη να κανουμε αναληψη και εδω ερχονται τα δυσκολα:

1η προσπαθεια με την προπληρομενη καρτα μου ζητουσε να ανεβασω φωτο της ταυτοτητας μου και εγω επαθα πλακα με το που το ειδα δεν ειχα ιδεα τελος παντων περασαν 14 μερες ξαναμπηκαν τα λεφτα στον λογαριασμο

... 2η προσπαθεια εγιναν πιο πολλα και ετσι προσπαθησα να κανω αναληψη με τραπεζικο εμβασμα

και μπαμμ!!αντε παλι σκαει το e-mail για ταυτοποιηση τρελαθηκα εγω τι να κανω στελνω τελος παντων μια ψηλοθολη φωτο της μπροστινης μεριας της ταυτοτητας μου και μου ξαναστελνουν μετα απο λιγες ωρες οτι θελουν και το πισω μερος ε και το αφησα να περασουν οι μερες ωστε να ξαναμπουν τα λεφτα στον λογαριασμο.

3η προσπαθεια:ειχα διαβασει καπου οτι απο eWallet οπως το netller π.χ δεν ζητανε ταυτοποιση ωραια λοιπον πριν 5 μερες εγινα 18 εφτιαξα λογαριασμο Neteller μολις σημερα το ταυτοποισα ολα κομπλε παταω να κανω αναληψη και.. αντι παλι τα ιδια θελουν ταυτοποιση οπως και διποτε.

Αν υπαρχει καποιος που να αχολειται με αυτα ας μου δωσει τα φωτα του γιατι το ποσο ειναι και μεγαλο.

sry κιολας που εγραψα ολα αυτα αλλα δεν γινοταν αλλιως

Ευχαριστω.

Καλησπέρα φιλε μου

Ολες οι εταιρίες στο διαδίκτυο θέλουν ΤΑΥΤΟΠΗΙΣΗ στοιχιον.

1) Για το αν εισαι 18+

2) Για να μην κανεις ABUSE το bonus.

Το αναγραφει σε ΟΛΕΣ τις εταιριες κατα την εγγραφη σου στους ορους χρησης οτι θα σου ζιτισουν ταυτοτητα η καποιο εγγραφο.

Γιατί πρέπει να αποστείλω φωτοαντίγραφο της αστυνομικής μου ταυτότητας κατά την πρώτη πληρωμή κερδών;

Για τη δική σας ασφάλεια και λόγω των δικών μας υποχρεώσεών που απορρέουν από την άδειά μας, απαιτούμε φωτοαντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας κατά την πρώτη εκταμίευση των κερδών σας, το οποίο μπορείτε να αναφορτώσετε ή να αποστείλετε με φαξ. Αυτό το μέτρο έχει ως σκοπό την τεκμηρίωση της ενηλικίωσής σας και διασφαλίζει, ότι είστε πράγματι το άτομο που αιτείται την εκταμίευση και όχι κάποιο μη εξουσιοδοτημένο άτομο. Παρακαλούμε βεβαιωθείτε ότι το αντίγραφο δεν είναι πολύ σκούρο και ότι κατά την αποστολή τα συνημμένα αρχεία δεν υπερβαίνουν το μέγεθος των 5 MB. Παρακαλούμε σημειώστε το όνομα χρήστη σας στο αντίγραφο της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Απο την στιγμη που εχεις βαλει ψευτικα στοιχεια.. και θελεις τα λεφτα σου.. αυτο που εγραψες (αν και δεν συμφωνώ) ειναι ο μονος τροπος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...