Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα ειναι η 1η μου φορα που γραφω εδω γιαυτο συγωρεστε με αν γραφω σε λαθος section

Τον τελευταιο καιρο μου εχει καρφωθει η ιδεα στην περιοχη μου (10000κατοικοι + παρα πολλους τουριστες το καλοκαιρι) να ξεκινησω μια νεα επιχειρηση ιντερνετ καφε.Αυτη τη στιγμη υπαρχει 1 με 10 pc το οποιο ειναι σε αθλια κατασταση οι υπολογιστες του υπολειτουργουν και ο χωρος ειναι τραγικος (βρωμια,φωνες τα μικρα κτλπ,δεν εχει καν εκτυπωτη και dvd/r).Το κεφαλαιο που θελω να διαθεσω δεν θα ξεπερναει τα 13000 ευρω,το πλανο μου ειναι για 10 δυνατα pc και αλλα 4 σε πιο απομωνομενο χωρο για χρηση ιντερνετ και [email protected]χουμε και λεμε amd a4 3400,as rock a75m(sata3-usb3), 2 x apacer 2gb ddr3 1333mhz ,gigabyte hd 6570 overclock 1gb 128bit , hdd wd 500gb sata3 , monitor lg e2242c 21,5'' led , nod psu-002 550w, (πληκτρολογια/ποντικια θα αγοραστουν απο ebay και το κοστος ειναι +350ευρω) τελικο κοστος 4500 ευρω.Μαζι θα βαλω 2 ps3 ενα για racing games με την τιμωνιερα και στο αλλο pro,κτλπ .Σε πρωτη φαση θα προτιμησω 2 γραμμες adsl 24ρες και σε περιπτωση που παει καλα μπαινει μισθωμενη Για τα υπολοιπα 4 θα χρειαστω αλλα 600 ευρω για οθονες και περιφεριακα μιας και τα pc υπαρχουν, και 700 ευρω για καρεκλες...Ο χωρος ειναι σε καλο σημειο παλιο νετ και πιστευω παρολο τις δυσκολες εποχες που ζουμε οτι ενα καλο μαγαζι με σωστες υπηρεσιες και καλες τιμες θα μπορεσει να επιβιωσει.

Θα <<παντρεψω>> στον χωρο service υπολογιστων και 1 τηλεοραση με nova για τους αγωνες και καφεδακια εχω μερακι για αυτη τη δουλεια την αγαπαω αλλα παραλληλα με φοβιζουν πολλυ οι καιροι που ειναι δυσκολοι...Θα ηθελα την γνωμη σας καταρχην για την συνθεση του pc και για το ολο εγχειρημα και τις ιδεες σας

Ευχαριστω εκ των πρωτερων,καλη σας μερα!!!!

Δημοσ.

Φιλε μου εγω θα μιλησω καθαρα για το θεμα της συνθεσης.

λες για δυνατα pc αλλα το pc που εχεις φτιαξει ειναι μονο για ιντερνετ και οχι για παιχνιδια.

θα εχεις παιχνιδια μεσα σε καποιον server για να παιζουν τα πιτσιρικια κανενα lan?

Δημοσ.

Προσωπική μου γνώμη είναι πως άμα έχεις ενοίκιο και ΟΑΕΕ και δεν είσαι δίπλα απο σχολείο δεν αξίζει τον κόπο, κάνε ένα ψιλικατζίδικο καλύτερα.

Δημοσ.

500 ευρω ενοικιο και 250 το μηνα βγαινει το τεβε(δεν γινεται να μην εχεις).Τα παιχνιδια δε θα στηθουν σε σερβερ αλλα σε καθε υπολογιστη.Βαση των παιχνιδιων που παιζονται πλεον σε νετ (cs,cod,wow,dota,lol,l2,bf,pro,gta και αντε κανενα nfs πιστευω οτι ειναι αρκετα , ποιος παιζει crysis κτλπ σε νετ καφε...Ειμαι της αποψης οτι η συνθεση που εχω κανει δεν ειναι το μηχανημα τερας γιατι το budget μου ειναι περιορισμενο αλλα ειναι ενα φιλοτιμο μηχανημα που για 2 χρονια θα παιζει ανετα πολλα παιχνιδια.Eιμαι στην επαρχια και οχι στην Αθηνα οποτε οι απαιτησεις ειναι περιορισμενες , στην περιοχη μου δεν υπαρχει καποια αλυσιδα οποτε πιστεψε με ο πηχης ειναι πολυ χαμηλα.Με 100 ευρω την ημερα τζιρο +καφεδακια,μπαγκετες,τοστακια και κανενα service ειναι μια καλη αρχη οχι για να φτιαξω βιλα αλλα για μια νορμαλ ζωη

Δημοσ.

Επιμενω οτι ο υπολογιστης ναι μεν δεν θα εχεις μεγαλες απαιτησεις αλλα η καρτα γραφικων που εχεις βαλει δεν κανει για κανενα παιχνιδι.και το τροφοδοτικο σου ειναι......καλυτερα να βαλεις καποιο λιγο πιο ποιοτικο.

πες μας λιγο το budget για επεξεργαστη-μητρικη-μνημη-καρτα γραφικων-τροφοδοτικο-σκληρο-κουτι-(dvd recorder σιγα μην βαλεις,ενα για ολα τα μηχανηματα παρε) και απο που εισαι.ασε οθονη πληκτρολογιο και ποντικι ακι ηχεια απεξω πρωτα.

Δημοσ.

Δεν θα σου κρυψω...η συνθεση ειναι χαλια... :-D

Δεν θα παιζει ουτε cod4 στο full με καλα FPS...καλυτερα θα ηταν να τους βαλεις μια HD 6970 ειτε μεταχειρησμενες ειτε καινουριες...

δεν σου υποσχομαι οτι θα ειναι super αλλα θα ειναι σε θεση να παιξει οτι παιχνιδι υπαρχει στο ultra....

πχ.η καρτα που εβαλες με το ζορι πιναει το high...

Οταν ημουν πιο μικρος πηγαινα με αλλους στα νετ και το χαμε κανει μπαχαλο...οπως κανουν και τα περισσοτερα παιδια :devil:

Εαν μπορεις να το ριθμυσεις αυτο θα σε οκ...αλλα προσπαθησε να μην σε παρεξηγησουν...

Ο απομωνομενος χωρος ισος βοηθησει...]

Οσο για το χωρο...προσπαθησε να ειναι μετριος και οχι πολυ μεγαλος...

Βαλε και photo απο games στους τοιχους...κοκκινα η μπλε φωτα,και προσπαθησε να εχει μια μαυριλα μεσα και να μην μπαινει πολυ φως...ειναι πιο καλο...

Επισκεψου και μερικα καλα nets δες τα και προσπαθησε να τα αντιγραψεις πρωτοτυπώντας ομως!

Επισης ο κοσμος θα πρεπει να χει ενα λογο που θα ερχεται κατι που το pc η ο χωρος στο σπιτι του δεν θα του το προσφερουν!

Οι περισσοτεροι ερχονται για παρεα οποτε βαλε και κανα καναπε-κονσολα.

Επισης σε εποχες οπως το καλοκαιρι το να αναβεις το aircodition θα σου εξασφαλισει καποια χρονια ζωης ακομα στα pc.

Και τελος μην ξεχνας να διοργανωνεις και κανα τουρνουα σε games με καποιο χρηματικο επαθλο...

αλλα και με ενα κοστος εγγραφης που θα σε καλυπτει.

Και τελος τελος κανε ενα στατιστικο για πια games παιζουν περισσοτερο...

Εγω παιζω LOL,BF3,COD4,CS

Και εαν οπως αναφερεις εισαι σε χωριο η κατι τετοιο...οι πελατες σου θα ειναι μονιμοι,εχει το καλο οτι δεν πεφτεις σε χρημα και το κακο οτι δεν ανεβαινεις....)και εαν προσφερεις και φαγητο που ειναι σημαντικο θα πας μια χαρα(εαν και σε μερικα net το απαγορεψαν)...Και φτιαξε και lan για να παιζουν μεταξυ τους διαφορετικα αδικος ο κοπος!

Ελπιζω να σε βοηθησα οσο να ναι

Δημοσ.

Το ειχα παντα απορια αυτο. Τι hardware εχουν τα pc στα νετ καφε.

Πρωτα απολα μια φιλικη συμβουλη μαθε καπως αν στην περιοχη σου ενδιαφερεται ο κοσμος τα παιδακια κτλ για νετ καφε. Αν πχ το ηδη υπαρχον νετ καφε εχει δουλεια ( γιατι αν ο αλλος θελει να παει σε νετ καφε θα συμβιβαστει και με pentium 4 , ξερω γνωστους ... :P ).

Γιατι σε αντιθετη περιπτωση, με 10-15 πελατες τη μερα σε βλεπω σε λιγο καιρο στις αγγελιες του ινσομνια να πουλας τα pc. :devil:

Δε θελω να σου καταστρεψω το ονειρο , απλα ψαξου πρωτα, δεν ειναι καιρος για τετοια ρισκα :)

Δημοσ.

Έχω ακριβός την ίδια απορία με τον φίλτατο κώστα απο πάνω μου..Τι hardware έχουν τα pc στα νετ??

Στο γειτονιά που υπάρχει ένα νετ καφέ πάμε μετά το σχολείο με τα φιλαράκια και παίζουμε cod4 και LoL σε φουλ γραφικά(Δεν είναι και απαιτητικά παιχνίδια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...