Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γενικα Usb σε ρουτερ = crap για δισκους εκτος αν συνδεσεις κανα stick για την πλακα η κανα 3g ρουτερ.ουτε για print server δεν θα το εκανα.εκει κατευθειαν ethernet

Δημοσ.

Το τραγικο ειναι οτι αγορασα ενα usbstation της synology και ενα Nas της zyxel για να κανω το χομπυ μου

Δημοσ.

Το τραγικο ειναι οτι αγορασα ενα usbstation της synology και ενα Nas της zyxel για να κανω το χομπυ μου

για το Usb ισως να μην φταιεο το synology αλλα πως διαβαζει το ρουτερ το Usb.τωρα για nas θα πρεπε να δεις κανα review για να δεις ποσα mbyte βγαζουν πριν αγορασεις.τα καλα ειναι και πολυ ακριβα τοσο ακριβα που καλυτερα να στησεις ενα Pc.Παλια ειχα παρεικαι εγω ενα.τωρα που θελω να ξαναπαρω θα προτιμησω το Hp microserveer που ειναι Pc.

Δημοσ.

Kοιταξε

Πηρα πρωτα το synology που ειναι για τα μπαζα

Και μετα το zyxel Nsa 310 που ειχε πολυ καλες κριτικες

Θα μπορουσα να παω σε καλυτερο αλλα οπως ανεφερα το μονο που ζητουσα ειναι ενα απλο video streaming

Δημοσ.

Εναν usb εξωτερικο σκληρο στο Usbstation φορμαρισμενο σε xfs (το οποιο συνδεεται στο router με ethernet)

Εναν αλλο απ ευθειας στο usb του router (ntfs)

To zyxel εχει ενα εσωτερικο σκληρο 2Τ σε xfs( σε μια απο τις ethernet του router )

Επειδη εχω πολλες συσκευες για streaming ενσυρματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα

Ασυρματα δεν παιζει τιποτα ουτε στα 2 ουτε στα 5ghz

Δημοσ.

Eνσυρματα σε playstation xbox και ενα blu ray player

ασυρματα σε motorola xoom, psp , και μια ταμπλετα με windows

Δημοσ.

για να μην σε μπερδευω.υπαρχουν 4 συνδυασμοι

να στελνεις ασυρματα και να παιζει το αρχειο ασυρματα στην target συσκευη πχ τηλεοραση.

β. να στελνεις ασυρματα και να παιζει το αρχειο σε καποια tv η αλλη συσκευη που ειναι με καλωδιο.

γ.να στελνεις ενσυρματα και να παιζει το αρχειο σε καποια tv η αλλη συσκευη ασυρματα

δ.να στελνεις ενσυδματα και να παιζεο το αρχειο σε καποια tv η αλλη συσκευη ενσυρματα.

δες ποιος ειναι ο αδυναμος κρικος.πχ αν εστελνες σε καποια tv η οποια ειναι ενσυρματη και στελνεις ενσυρματα μια χαρα αλλα ασυρματα χαλια τοτε σιγουρα το wifi η δεν ειναι N της συσκευης η το ρουτερ.....

αν τωρα στελνεις ενσυρματα παντα αλλα πχ στην Tv δεν παιζει σωστα επειδη ειναι ασυρματα ισως παλι το ρουτερ η η tv.θελει δοκιμες με διαφορες συσκευες για να δεις τι γινεται.αν τωρα πασχει γενικτοερα στο ασυρματο σε οποιο σημειο και να βρισκεται αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση ειδικα αν παιζεις με n adapters.στο ρουτερ περα απο firmware και αλλο καναλι δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο.για δοκιμη μπορεις να το αφησεις και Unlocked αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι

Δημοσ.

Ολες οι ασυρματες συσκευες εχουν 802n το router εκπεμπει σε dual band οπου και να το γυρισω εχω πιασει ταχυτητες απο 0 εως 800κ

θα δοκιμασω και χωρις ασφαλεια

ευχαριστω

Δημοσ.

δοκιμασε επισης να το γυρισεις σε 2, 4 ghz μονο και δοκιμασε να το γυρισεις μονο σε n να δουμε τι θα κανει.800 k εννοεις Kilobytes η kilobits?και τα 2 βεβαια ειναι πολυ λιγα για N.

Δημοσ.

Tο εχω μονο σε n

Eκλεισα και την ασφαλεια καμμια διαφορα.

τα 800 τα πιανει σε 802n

στα 2.4 εχω πιασει και 0kb( αληθεια)

Το μονο που υποπτευομαι οτι παει στραβα ισως ειναι το modem του Οτε πανω στο οποιο ειναι συνδεδεμενο το tplink

Δημοσ.

δεν νομιζω οτι φταιει αυτο αφου ειναι απλα μια ethernet συσκευη.αμα θες βγαλτην απο πανω δεν θα εχεις ιντερνετ αλλα θα εχεις δικτυο και δοκιμασε παλι.κανα vigor επρεπε να παρεις για heavy use

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...