poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 γενικα Usb σε ρουτερ = crap για δισκους εκτος αν συνδεσεις κανα stick για την πλακα η κανα 3g ρουτερ.ουτε για print server δεν θα το εκανα.εκει κατευθειαν ethernet
JimChris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το τραγικο ειναι οτι αγορασα ενα usbstation της synology και ενα Nas της zyxel για να κανω το χομπυ μου
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Το τραγικο ειναι οτι αγορασα ενα usbstation της synology και ενα Nas της zyxel για να κανω το χομπυ μου για το Usb ισως να μην φταιεο το synology αλλα πως διαβαζει το ρουτερ το Usb.τωρα για nas θα πρεπε να δεις κανα review για να δεις ποσα mbyte βγαζουν πριν αγορασεις.τα καλα ειναι και πολυ ακριβα τοσο ακριβα που καλυτερα να στησεις ενα Pc.Παλια ειχα παρεικαι εγω ενα.τωρα που θελω να ξαναπαρω θα προτιμησω το Hp microserveer που ειναι Pc.
JimChris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Kοιταξε Πηρα πρωτα το synology που ειναι για τα μπαζα Και μετα το zyxel Nsa 310 που ειχε πολυ καλες κριτικες Θα μπορουσα να παω σε καλυτερο αλλα οπως ανεφερα το μονο που ζητουσα ειναι ενα απλο video streaming
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 πες μου μια πως τα εχεις συνδεσει ολα και πως streamareis για να καταλαβω.τι συνδεεται με τι
JimChris Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Εναν usb εξωτερικο σκληρο στο Usbstation φορμαρισμενο σε xfs (το οποιο συνδεεται στο router με ethernet) Εναν αλλο απ ευθειας στο usb του router (ntfs) To zyxel εχει ενα εσωτερικο σκληρο 2Τ σε xfs( σε μια απο τις ethernet του router ) Επειδη εχω πολλες συσκευες για streaming ενσυρματα δεν υπαρχει κανενα προβλημα Ασυρματα δεν παιζει τιποτα ουτε στα 2 ουτε στα 5ghz
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ολα αυτα τα stremareis ασυρματα η ενσυρματα σε τηλεοραση??
JimChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Eνσυρματα σε playstation xbox και ενα blu ray player ασυρματα σε motorola xoom, psp , και μια ταμπλετα με windows
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 για να μην σε μπερδευω.υπαρχουν 4 συνδυασμοι να στελνεις ασυρματα και να παιζει το αρχειο ασυρματα στην target συσκευη πχ τηλεοραση. β. να στελνεις ασυρματα και να παιζει το αρχειο σε καποια tv η αλλη συσκευη που ειναι με καλωδιο. γ.να στελνεις ενσυρματα και να παιζει το αρχειο σε καποια tv η αλλη συσκευη ασυρματα δ.να στελνεις ενσυδματα και να παιζεο το αρχειο σε καποια tv η αλλη συσκευη ενσυρματα. δες ποιος ειναι ο αδυναμος κρικος.πχ αν εστελνες σε καποια tv η οποια ειναι ενσυρματη και στελνεις ενσυρματα μια χαρα αλλα ασυρματα χαλια τοτε σιγουρα το wifi η δεν ειναι N της συσκευης η το ρουτερ..... αν τωρα στελνεις ενσυρματα παντα αλλα πχ στην Tv δεν παιζει σωστα επειδη ειναι ασυρματα ισως παλι το ρουτερ η η tv.θελει δοκιμες με διαφορες συσκευες για να δεις τι γινεται.αν τωρα πασχει γενικτοερα στο ασυρματο σε οποιο σημειο και να βρισκεται αυτο δεν νομιζω οτι υπαρχει λυση ειδικα αν παιζεις με n adapters.στο ρουτερ περα απο firmware και αλλο καναλι δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο.για δοκιμη μπορεις να το αφησεις και Unlocked αλλα δεν νομιζω να αλλαξει κατι
JimChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ολες οι ασυρματες συσκευες εχουν 802n το router εκπεμπει σε dual band οπου και να το γυρισω εχω πιασει ταχυτητες απο 0 εως 800κ θα δοκιμασω και χωρις ασφαλεια ευχαριστω
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 δοκιμασε επισης να το γυρισεις σε 2, 4 ghz μονο και δοκιμασε να το γυρισεις μονο σε n να δουμε τι θα κανει.800 k εννοεις Kilobytes η kilobits?και τα 2 βεβαια ειναι πολυ λιγα για N.
JimChris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Tο εχω μονο σε n Eκλεισα και την ασφαλεια καμμια διαφορα. τα 800 τα πιανει σε 802n στα 2.4 εχω πιασει και 0kb( αληθεια) Το μονο που υποπτευομαι οτι παει στραβα ισως ειναι το modem του Οτε πανω στο οποιο ειναι συνδεδεμενο το tplink
poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 δεν νομιζω οτι φταιει αυτο αφου ειναι απλα μια ethernet συσκευη.αμα θες βγαλτην απο πανω δεν θα εχεις ιντερνετ αλλα θα εχεις δικτυο και δοκιμασε παλι.κανα vigor επρεπε να παρεις για heavy use
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα