Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια να κανω μια ερωτηση?Εχω στο σπιτι ενσυμαρτο δικτυο(πριζες) το οποιο περιλαμβανει,1 dektop, 1 laptop,1 xtreamer, 1 dreambox και 2 routerμε στατικες ιρ.Ενω μεσω ιρ μπορω να μπω σε ολα (και στα ρουτερ) δεν μπορω να μπω στο λαπτοπ .Να τονισω οτι το λαπτοπ εχει vista και το desktop windows 7.Το θελω πιο πολυ για μεταφορα αρχειων (εγγραφα).ΚΑμια ιδεα?

Δημοσ.

Μέσα από το laptop πρέπει να ορίσεις κάποιον φάκελο σαν κοινόχρηστο.

Μετά από το desktop μπορείς να ψάξεις στο δίκτυο και να τον βρεις.

Δημοσ.

To laptop το βλέπεις στο δίκτυο και απλα δεν έχεις κανει καποιον φάκελο share οπως ειπε και ο TheELF η δεν βλέπει καν αυτο το pc ?

Δημοσ.

Το laptop έχει driver για την κάρτα ethernet;;

Μήπως έχει κάποιο πλήκτρο ή εικονίδιο που σβήνει το ethernet/wifi τι έχει τέλος πάντων;;;και το έχεις σβηστό χωρίς να το ξέρεις;;

Αν από το laptop ανοίξεις cmd και γράψεις ipconfig /all τι σου βγάζει;

Δημοσ.

Μου βγαζει αυτο.

v771ib.jpg

υποψιαζομαι οτι ειναι απενεργοποιημενο το ETHERNET(συνδεομαι στο δικτυο μεσω καλωδιου) και αυτο με ενδιαφερει κυριως αν και το να μπορω να εχω προσβαση στα αρχεια ασυρματα ακομη καλυτερα.

Δημοσ.

Το laptop έχει driver για την κάρτα ethernet;;

Μήπως έχει κάποιο πλήκτρο ή εικονίδιο που σβήνει το ethernet/wifi τι έχει τέλος πάντων;;;και το έχεις σβηστό χωρίς να το ξέρεις;;

Aπο που θα βρω αν το λαπτοπ εχει driver για το ethernet και αν εχει εικονιδιο που σβηνει το ETHRNET/WIFI.τΟ Λαπτοπ ειναι DELL VOSTRO.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...