Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εβαλα win7 σενα παλιο λαπτοπ και θελω ενα antivirus free που ναναι οσο πιο ελαφρυ γινεται.

Eβαλα το bitdefender καπως ετσι αλλα μου βγαζει οποτε ανοιγει το pc ενα εκνευριστικο παραθυρο για να αγορασω αν θελω την εκδοση που θελει λεφτα.

Επισης ηθελα να μου πειτε ποια ειναι η πιο light εκδοση του MSN ομως που να υποστηριζει video call.

thanks

Δημοσ.

Πολύ καλό το Avast, το είχα παλιά.

Όπως και το Avira Antivirus http://www.avira.com/en/index

Tώρα έχω το Microsoft Security Essentials, που είναι ακόμα πιο ελαφρύ.

Το έβαλα γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κόλλησα ποτέ μου ιό, οπότε ας έχω το πιο ελαφρύ και αρκετά αποτελεσματικό, αλλιώς μια χαρά ήμουν ευχαριστημένος με τα δυο προηγούμενα.

Τα προτείνω και τα 3, όποιο σε βολεύει καλύτερα.

Δημοσ.

αν βαλεις το αβαστ και κατσει βαρύ απενεργοποιησε το σαντμποξ

τι χαρακτηριστικα εχει το μηχανημα επεξεργαστη και ραμ ?

Δημοσ.

Επεξεργαστής: Intel Celeron M370 1.5GHZ.

Μνήμη: 1.5GB 333MHz.

Απλα τουβαλα τα 7αρια και δε ξερω μηπως του πεσουν βαρια μαζι με τα προγραμματακια αυτα που θελω να βαλω

Δημοσ.

αν εχεις αδεια για χρ μηπως θα ηταν καλητερα να τα εβαζες παλι ωστε να παει καλητερα λαιτ λειτουργικο σε σχεση με τα 7ρια.

τωρα αν θες να μεινεις σε 7 οκ.

τι αλλα προγραμματα εχεις σκοπο να βαλεις ειναι μεσα και καμια εφαρμογη για την δουλεια σου?

οπως και να εχει αν τα 7 ειναι γνησια βαλε προιοντα της μικρομαλακην αντιβαιρους, μεσεντζερ και μειλ(μονο αυτα οχι τις αλλες τις επιλογες κατι περι γονικου ελεγχου)

Δημοσ.

Η χρηση ειναι ιντερνετ και λιγο μουσικη αντε καμια ταινια dvdrip.

Oxi de uelv tipota alla περιεργα προγραμματα, μονο αυτα που ειπα και το Office. Το πιο ελαφρυ ειναι το office XP?

Δημοσ.

Η χρηση ειναι ιντερνετ και λιγο μουσικη αντε καμια ταινια dvdrip.

Oxi de uelv tipota alla περιεργα προγραμματα, μονο αυτα που ειπα και το Office. Το πιο ελαφρυ ειναι το office XP?

Hamurabi με βάση τις ανάγκες που περιγράφεις σου προτείνω να σκεφτείς σοβαρά τη λύση του linux και πιο συγκεκριμένα της έκδοσης mint xfce ( http://blog.linuxmint.com/?p=2088 )

Εχει το Openoffice οπότε λύνεται το πρόβλημα του office. Το μηχανάκι θα πετά έτσι κι αλλιώς αλλά επιπρόσθετα δεν χρειάζεσαι antivrus/antimalware που τρώνε πόρους.

Δημοσ.

Είναι κάτι που ήθελα να ρωτήσω από την αρχή αλλά δεν το έκανα.

Αφού είναι παλιό το laptop και θέλεις μόνο internet και ελαφριά χρήση γιατί έβαλες 7άρια και όχι xp;

Και η λύση του linux είναι επίσης πολύ καλή.

Δημοσ.

...

Αφού είναι παλιό το laptop και θέλεις μόνο internet και ελαφριά χρήση γιατί έβαλες 7άρια και όχι xp;

...

Σωστή παρατήρηση

Δημοσ.

Προοριζεται για την αδερφη της γυναικας μου (18 χρονων) πουχει συνηθισει με windows οποτε το λινουξ δεν ειναι επ[ιλογη.

Τα 7αρια τα εβαλα γιατι για να βρω drievrs για τα ΧΡ θα ηθελε να περασω χιλια δυο μπιχλιμπιδια ενω με τα 7αρια δε χρειαστηκε τιποτα.

Δημοσ.

Προοριζεται για την αδερφη της γυναικας μου (18 χρονων) πουχει συνηθισει με windows οποτε το λινουξ δεν ειναι επ[ιλογη.

...

Για τη χρήση που το θέλει δεν θα καταλάβει τη διαφορά. Το μόνο που ίσως ζοριστεί είναι οτι δεν υπάρχει c: d: αλλά \dev\sda0 και \dev\sda1. Δέκα λεπτά μάθημα και είναι ετοιμη.

Εσύ ξέρεις την συνολική κατάσταση

Δημοσ.

Μια επίσκεψη στο site του κατασκευαστή του laptop και με μια αναζήτηση εκεί θα έβρισκες ότι drivers χρειαζόσουν.

Αν μας πεις το ακριβές μοντέλο θα σε κατευθύνουμε αν δεν μπορείς να βρεις μόνος σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...