PSeS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα παιδια, εχω μια πρωτοτυπη ιδεα για ιστιοσελιδα στο ιντερνέτ και θα ηθελα καποιον για την κατασκευη της λώλ συγγνωμη, ξεχασα να γραψω την ιδεα! λοιπον θα ηθελα μια σελιδα η οποια θα εχει σκοπο την ενημερωση σχετικα με τους Illuminati. θα εχει αρθρα, φωτογραφικο υλικο, εκσωτερικους συνδεζμους σε αλλες ιστιοσελιδες με υλικο απο εκει, βιντεο κλπ. θα ηθελα επισης υπηρεσια ηλεκτρονικου ταχυδρομιου ωστε ο χρηστης να εχει δικο του η-μειλ στη σελιδα και ολα τα νεα κλπ να πηγαινουν εκει για να μη γεμιζει το ινμποκσ του σε αλλα η-μαιλ με αυτα τα νεα γιατι πολλοι το σιχαινονται αυτο. επισης θα ηθελα να εχει καποια γραφικα σε φλας σχετικα με illuminati. ξερω οτι πολλοι τα κοροιδευετε αυτα αλλα δεν με απασχολει αυτο, αμα καποιος παρακολουθει τα γεγονοτα ανα τον κοζμο βλεπει το τι πσαρια πιανουν οι προφητειες του καθε προφητη και της καθε προφητισσας. τωρα για αμοιβη, θα τα βρουμε, ειμαι γενικα ανοιχτομυαλος αλλα επειδη δε θελω εκμεταλλευση, να ξερετε ειμαι προιδεασμενος για το οτι σε ετοιμες πλατφορμες γινεται ευκολα η δουλεια (σε αυτα τα τζαμπο, τζανγκλ πως τα λετε τελος παντων) υ.γ.: συγγνωμη για τη διπλη δημοσιευση!! 1
isay Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν βγάλεις το personal email κάτω απο το δικό σου domain τότε άνετα κάνεις τη δουλειά σου με joomla. ΥΓ: ΙσΤΟσελίδα και οχι ιστΙΟσελίδα
TheELF Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι, πολύ πρωτότυπο θέμα βρήκες, δεν έχει άλλη. Έχουν σχέση οι illuminati με προφητείες;;Μου πεις έχουν σχέση με τα πάντα αυτοί, ε; Τέλος πάντων, δεν φτάνει να σου φτιάξει κάποιος σελίδα,ούτε σου κάνει κάτι το να αντιγράφεις απλά περιεχόμενο γιατί δεν θα ανέβεις ποτέ στα ψαχτήρια,αν το κάνεις για την φάση σου τότε εν τάξη,κανένα πρόβλημα. Πρέπει να βάζεις δικό σου υλικό, έστω να γράφεις μερικές γραμμές με της δικές σου σκέψεις για το κάθε τι που ανεβάζεις και με τον τρόπο που γράφεις αυτό δεν το βλέπω...
NikosPanorama Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 φτίαξε κατι πρώτα free απο εδώ ότι να ναι ...
Chemical Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Φτιαξε ενα blog σε πρώτη φάση να εξοικειωθεις, και αν δεν σε καλύπτει το blog, φτιαξε ιστοσελίδα.
alexitsios Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 @PSes Αν θέλεις ρίξε μια ματιά στα παρακάτω βίντεο. Είναι οδηγός για το πως να στήσεις βήμα προς βήμα ένα site. Δεν τα έχω ανεβάσει όλα ακόμη, αλλά ουσιαστικά μπορείς να κάνεις τα περισσότερα απ' αυτά που θέλεις (αυτό για το email ξέχνα το ) Τα βιντεο είναι εδώ: εκμάθηση wordpress
PSeS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 theelf, το υλικο θα ειναι κυριως δικο μου απλα θα μαζευεται υλικο και απο αλλες σελιδες. θα ειναι σε ξεχωριστη κατηγορια τα αρθρα τα δικα μου με τις μελετες μου πανω στους Illuminati και τις ανακαλυψεις μου μετα απο ταξιδια παντου στον κοσμο και βλεποντας πραγματικα απιστευτα πραγματα και θα εχει ξεχωριστο κομματι με υλικο απο αλλου το οποιο ξερω κι εγω οτι ισχυει (δε θα ανεβαινει καμια βλακεια που δεν ισχυει για τους Illuminati). επισης σκεφτομουν να μπουν διαφορα παιχνιδια και quiz οπως παιχνιδι για να κανεις unlock μεσα στη σελιδα ολο και περισσοτερα για να φτασεις στην απολυτη γνωση σχετικα με τους Illuminati... σας ευχαριστω ολους για τις προτασεις σας αλλα το προβλημα ειναι οτι εγω ειμαι λιγο ατζαμης με αυτου του ειδους τα πραγματα.. μου ειναι δυσκολο να φτιακχσω την σελιδα μονος μου, ειχα προσπαθησει παλιοτερα στο ιεκ που πηγαινα και με κοροιδευε μεχρι και ο καθηγητης εκει περα. γι'αυτο ζητησα ατομο.. αμοιβη καλη βεβαια
DimGR Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 ααν θες κατι , dimitris-dev.info Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα