malmsteen1984 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 γεια σας. επειδή το τελευταίο καιρό πέφτει πολύ συχνά το ρεύμα και έχοντας αγοράσει καινούργιο pc φοβάμαι μην γίνει καμιά στραβή και καεί τίποτα αποφάσισα να αγοράσω ups και να ξεμπερδέψω από τις διακοπές ρεύματος. έχω ήδη ένα πολύμπριζο ασφαλείας belkin http://www.getitnow.gr/prod/perifereiaka/ups-polympriza/belkin-surgemaster-maximum-series/prod313989/ αλλά δεν νομίζω να με καλύπτει από τυχόν ζημιές που μπορεί να προκληθούν... το θέμα είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα από ups. είδα στο σάιτ του πλαίσιο ότι έχει Line Interactive και On Line ψάχνοντας να δω τι είναι αυτά δεν πολυκατάλαβα να πω την αλήθεια αλλά μάλλον το on line είναι καλύτερο?? επίσης η μπαταρία του συνήθως πόσο καιρό κρατάει? είναι εύκολο να βρεις μπαταρία μετά? αυτά που θέλω να βάλω πάνω είναι τα εξής: cpu: i7 3770k psu: corsair 600Wgs 3 σκληρούς (1 ssd και 2 hdd) 2 οθόνες 22 ιντσών (σε κάποιους μήνες από τώρα η μία 22άρα θα γίνει 24+) ηχεία 2,0 ρούτερ τι μου προτείνεται? από θεσσαλονίκη θα το πάρω. plaisio,visionstudio κλπ
TheAccountant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Line Interactive θελεις... http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/UPS/APC-UPS-1500VA-Line-Interactive-BR1500GI-BR1500G----I.htm κατι τετοιο θα σε καλυψει... Εννοειτε πως αν εχεις ορέξεις για να συνδεεις ρουτερ, ηχεια, δευτερες οθονες, θα πάρεις ακόμα μεγαλύτερο. Γενικως, στο ups συνηθως βάζουμε το tower και την οθόνη...
malmsteen1984 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 line interactive. οκ σ' αυτό που μου πρότεινες με αυτή την εξωπραγματική τιμή γράφει το εξής: Παρεχόμενη Ισχύς (VA) 1500 VA Παρεχόμενη Ισχύς Τροφ. (Watts) 865 W μήπως είναι πολύ για το σύστημα μου με δύο οθόνες?
bous25 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 line interactive. οκ σ' αυτό που μου πρότεινες με αυτή την εξωπραγματική τιμή γράφει το εξής: Παρεχόμενη Ισχύς (VA) 1500 VA Παρεχόμενη Ισχύς Τροφ. (Watts) 865 W μήπως είναι πολύ για το σύστημα μου με δύο οθόνες? Ποσα watt ειναι το τροφοδοτικο του pc σου?? Αποστολή από το GT-N7000 με τη χρήση Insomnia App
mikegad Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Yπολογισε ποσα watt είναι αυτα που θα συνδέσεις πάνω βάλε και ένα extra 20% για να σαι καλλυμένος ,και βρες ένα ups που να σηκώνει αυτά τα watt. To ups που λέει ο φίλος παραπάνω είναι πάρα πολύ καλό αλλά και με την ανάλογη τιμή.Γενικά τα apc είναι τα ακριβότερα. Δεν χρειάζεται να πας σε κάτι τέτοιο πάντως και με ένα αρκετά φθηνότερο θα κάνεις την δουλειά σου
heloo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Με το παρον συστημα μεγιστη καταναλωση να πιασεις 400W αρα πας σε ups 600w (1000-1200va) .Παρε κανα inform η κανα accupaower με 100Ε και τελειωσες.Υπαρχει μια απειροελαχιστη πιθανοτιτα να εχεις θεματακι με το sinewave που δεν νομιζω.
malmsteen1984 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 @bous25m το τροφοδοτικό μου είναι 600w @mikegad κάπως έτσι το σκέφτομαι. +20% για μελλοντική αναβάθμιση... τα apc απ'ότι διάβασα και αλλού θεωρούνται τα καλύτερα! @heloo αυτό ακριβώς ψάχνω τώρα. 1000-1200va. για accupower θέλω να πάω αλλά ήθελα ή από vision studio ή από plasio και δεν έχουν. θα δω από που θα το πάρω σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα