Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτά με την gforce 8600 gs..

Μάλλον κάρτα γραφικών όπως το βλέπω..

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε εξωτερικό μόνιτορ..

Σας επισυνάπτω και μία φωτογραφία να ακούσω τη γνώμη σας..

edit: είναι ακριβώς αυτό Link.png Site: ΕΔΩ

post-184771-0-11582000-1347651400_thumb.jpg

Δημοσ.

Μάλλον πρόβλημα στην κάρτα γραφικών αλλά αν δεν τσεκάρεις με εξωτερική δεν είσαι σίγουρος. Η ασπράδα οδηγεί και σε Inverter μερικές φορές.

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που εχει το 5920G και ΔΕΝ του εχει καεί η κάρτα!

Σίγουρα η κάρτα είναι το πρόβλημα ,και εμένα την ιδια ακριβώς οθόνη έβγαζε.

• Like 1
Δημοσ.

Μάλλον πρόβλημα στην κάρτα γραφικών αλλά αν δεν τσεκάρεις με εξωτερική δεν είσαι σίγουρος. Η ασπράδα οδηγεί και σε Inverter μερικές φορές.

ναι εννοείται ότι θα το τσεκάρω και αυτό πρώτα...

To 5920G, έχει θέμα με την GPU. Αν είσαι από Θεσ/νίκη στείλε pm.

Έχουμε καμία για ανταλλακτικό; :-D

Γενικά απ'ότι είδα και στο ebay υπάρχουν σε πολύ καλές τιμές..

Αναρωτιέμαι αν υπάρχει κάποιος που εχει το 5920G και ΔΕΝ του εχει καεί η κάρτα!

Σίγουρα η κάρτα είναι το πρόβλημα ,και εμένα την ιδια ακριβώς οθόνη έβγαζε.

Με τέτοιες θερμοκρασίες που ανεβάζουν είναι πολύ λογικό να έχουν τόσα προβλήματα!

Δημοσ.
Έχουμε καμία για ανταλλακτικό; :-D

Γενικά απ'ότι είδα και στο ebay υπάρχουν σε πολύ καλές τιμές..

Στο 5920g ταιριάζουν πέρα απο τις 8600m gs/gt και οι 8400m g/gs/gt, εγω βρήκα και έβαλα απο ενα φίλο μου την 8400m G αλλά είναι αρκετά ποιο αδύναμη από την 8600 και δεν ειναι για παιχνίδια.

Δημοσ.

Στο 5920g ταιριάζουν πέρα απο τις 8600m gs/gt και οι 8400m g/gs/gt, εγω βρήκα και έβαλα απο ενα φίλο μου την 8400m G αλλά είναι αρκετά ποιο αδύναμη από την 8600 και δεν ειναι για παιχνίδια.

Thanx για την πληροφορία.. Έτσι κι αλλιώς το λάπτοπ ήταν μόνο για ίντερνετ/καμιά ταινία/word κλπ..

Δε υπάρχει θέμα.. Όποια βρω πρώτη ή πιο οικονομική.. :-D

Δημοσ.

Αυτά με την gforce 8600 gs..

Μάλλον κάρτα γραφικών όπως το βλέπω..

Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα σε εξωτερικό μόνιτορ..

Σας επισυνάπτω και μία φωτογραφία να ακούσω τη γνώμη σας..

edit: είναι ακριβώς αυτό Link.png Site: '>http://www.e-shop.gr...ER.907975']ΕΔΩ

βαλε την καρτουλα στο φουρνο στους 200 βαθμους (προθερμαμενο) για δεκα λεπτα και θα ειναι οκ!

μολις κρυωσει τοποθετησε την

Δημοσ.

Για καμμια ωρα καλη λυση ειναι.Ο φουρνος ειναι ιδανικος για κοτοπουλα και μπιφτεκια τα οποια δεν στρεβλωνουν.

Στα motherboards στρεβλωνουν και καταστρεφονται ολα τα ηλεκτρονικα μερη.Αν θελησεις μετα να το επισκευασεις ,ΔΕΝ

Δημοσ.

Αν και δεν ειμαι υπερ του φουρνου γιατι ειναι προσωρινη λυση, δε θα εχει κανενα προβλημα μετα η μητρικη του γιατι απλα η καρτα γραφικων του ειναι αποσπωμενη! Αυτη θα βαλει στον φουρνο, οχι ολη τη μητρικη! Κι οσον αφορα την επισκευη της καρτας γραφικων απλα δε θα γινει γιατι απλα ειναι βλακεια να την πας για reballing και να πληρωσεις minimum 120 ευρω οταν με λιγοτερα λεφτα βρισκεις αλλη καινουργια!

• Like 1
Δημοσ.

την εχω βαλει στον φουρνο χωρις προβλημα και διαρκει κανενα τριμηνο (αναλογα τα ζορια). Μετα την ξαναβαζεις και παλι ειναι οκ.

Το εχω κανει πανω απο εξη φορες. Σιγουρο και οικονομικο.

Δημοσ.

Για καμμια ωρα καλη λυση ειναι.Ο φουρνος ειναι ιδανικος για κοτοπουλα και μπιφτεκια τα οποια δεν στρεβλωνουν.

Στα motherboards στρεβλωνουν και καταστρεφονται ολα τα ηλεκτρονικα μερη.Αν θελησεις μετα να το επισκευασεις ,ΔΕΝ

Αν και δεν ειμαι υπερ του φουρνου γιατι ειναι προσωρινη λυση, δε θα εχει κανενα προβλημα μετα η μητρικη του γιατι απλα η καρτα γραφικων του ειναι αποσπωμενη! Αυτη θα βαλει στον φουρνο, οχι ολη τη μητρικη! Κι οσον αφορα την επισκευη της καρτας γραφικων απλα δε θα γινει γιατι απλα ειναι βλακεια να την πας για reballing και να πληρωσεις minimum 120 ευρω οταν με λιγοτερα λεφτα βρισκεις αλλη καινουργια!

την εχω βαλει στον φουρνο χωρις προβλημα και διαρκει κανενα τριμηνο (αναλογα τα ζορια). Μετα την ξαναβαζεις και παλι ειναι οκ.

Το εχω κανει πανω απο εξη φορες. Σιγουρο και οικονομικο.

Ευχαριστω για τις απαντησεις σας..

Βρηκα μια μεταχειρισμενη καρτουλα απο μελος του insomnia και οποτε θα την αλλαξω..

Οσο για το φουρνο σε περιπτωση προβληματος ξανα θα το δοκιμασω 100% μιας και δεν εχουμε 50αρια να δινουμε καθε τρεις και λιγο.. Απλα ειπα να το αποφυγω σε πρωτη φαση!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...