Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δεν τρεχει τπτ, δε το εγραψα κιολας.

Ποιον απο τους 2 ομως τωρα που εχουν ιδια τιμουλα σχεδον?

σε αυτό θα μας βοηθήσει κάποιος άλλος

γιατί και εγώ τώρα το ψάχνω...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν τρεχει τπτ, δε το εγραψα κιολας.

Ποιον απο τους 2 ομως τωρα που εχουν ιδια τιμουλα σχεδον?

Samsung yet again

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Και ρωταω μιας και ενδοαφερομαι,

Για 5 ευρω διαφορα(τιμη στο πλασιο για agility 88γιουρα) πλεον ποιον παιρνουμε τον sami ή ton agility 3 120gb?

Για 5 ευρω ΜΟΝΟ παραπανω δεν υπαρχει λογος να το σκεφτεσαι καν, αλλη κλαση δισκος ειναι ο samsung σε σχεση με τον agility3. Και σε ταχυτητες (ακριβως μισες ο agility σε ολα τα νουμερα) και σε controller και σε αξιοπιστια - διαρκεια ζωης.

Ο agility 3 ομως εχει 77 ευρω στο αμαζον τελικη τιμη, και ο agility4 95 ευρω. Οποτε απο αμαζον μπορει να εχεις διλημμα, απο Ελλαδα δεν εχεις κανενα.

• Like 2
Δημοσ.

το δικο μου διλλημα ειναι:

να παρω τον Samsung 64GB που εχω παραγειλει απο Πλαισιο στα 58Ε,

ή να παω να δωσω 92Ε για τον Samsung 128GB απο You ?

Βασικα δεν προκειται να μου κανουν διαφορά τα 128 απο τα 64,

τα win χωρανε ανετα στα 64, ενω τα παιχνιδια δεν χωρανε ουτε στα 128

και ειχα παραγγειλει και τον vertex3 240GB στα 120E, αλλα δεν εκατσε

εκει ενταξει, τα 240GB θα κανανε τη διαφορά, θα χωραγανε και αρκετα παιχνιδια, και η τιμη ηταν φανταστικη.

Τωρα να δωσω τα 35Ε παραπανω μονο για την υποτιθεμενη διαφορα επιδοσεων του 128αρη απο τον 64,

που αλλωστε ειναι μονο στα writes, και αφου θα εχει μεσα μονο windows δεν προκειται να γραφει και τιποτα...

οποτε οπως τα σκεφτομαι δεν νομιζω οτι αξιζει και μαλλον ειμαι προς τον 64αρη, αλλα για γραψτε και τη δικη σας γνωμη.

• Super Moderators
Δημοσ.

στα 70 ειναι ο agility 4.not bad

95 euro ο 128άρης από το amazon όπως είπε πιο πάνω ο matrixxx...

Δημοσ.

RANT MODE ON :

Καλά τα παιδιά από το Πλαισιο ντιπ άμπαλα. Ακύρωσα την παραγγελία μου. Το γιατί; Όχι γιατί δεν ήταν καλή η τιμή αλλά επειδή ενώ μου ήρθε email για παραλαβή, πήγα στο κατάστημα (10χλμ μακριά) και ο υπάλληλος μου λέει ναι τον έχουμε αλλά δεν έχουμε τον δικό σας, ο δικός σας θα έρθει αύριο. ΜΑ λέω έχετε τον δίσκο (ναι τον είχαν αυτόν και άλλους 10) γιατί δεν μου τον δίνετε;

Η τιμή είναι για το newsletter. Μα μέσω newsletter έκανα την παραγγελία.

Του έδωσα τον αριθμό, μου είπε ότι δεν μπορώ να τον πάρω στα 54 μου είπε ότι η τιμή που μπορεί να κάνει είναι 60 και τελείωσε εκεί. Δεν τον πήρα και ούτε πρόκειται αφού βγήκαν καλύτερες προσφορές και η συμπεριφορά δεν παίζεται.

ΥΓ. όταν περίμενα να με εξυπηρετήσει μου έκανε νεύμα να περιμένω γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο και όταν το έκλεισε έφυγε από τον όροφο χωρίς να μου πει καν να περιμένω.

RANT mode off.

Δημοσ.

γιατι?

ειναι καλυτερος ο agility4 απο Samsung?

δεν ασχολουμαι με SSD, αλλα νομιζω oτι ειχα διαβασει στο Anandtech oτι ο Agility3 ηταν σχετικα κοντα στον Vertex3, ενω ο Αgility4 με τον Vertex4 οχι.

Αλλα εδω βλεπω οτι τον Agility3 δεν τον προτιματε, ενω τον 4 ναι.

RANT MODE ON :

Καλά τα παιδιά από το Πλαισιο ντιπ άμπαλα. Ακύρωσα την παραγγελία μου. Το γιατί; Όχι γιατί δεν ήταν καλή η τιμή αλλά επειδή ενώ μου ήρθε email για παραλαβή, πήγα στο κατάστημα (10χλμ μακριά) και ο υπάλληλος μου λέει ναι τον έχουμε αλλά δεν έχουμε τον δικό σας, ο δικός σας θα έρθει αύριο. ΜΑ λέω έχετε τον δίσκο (ναι τον είχαν αυτόν και άλλους 10) γιατί δεν μου τον δίνετε;

Η τιμή είναι για το newsletter. Μα μέσω newsletter έκανα την παραγγελία.

Του έδωσα τον αριθμό, μου είπε ότι δεν μπορώ να τον πάρω στα 54 μου είπε ότι η τιμή που μπορεί να κάνει είναι 60 και τελείωσε εκεί. Δεν τον πήρα και ούτε πρόκειται αφού βγήκαν καλύτερες προσφορές και η συμπεριφορά δεν παίζεται.

ΥΓ. όταν περίμενα να με εξυπηρετήσει μου έκανε νεύμα να περιμένω γιατί μιλούσε στο τηλέφωνο και όταν το έκλεισε έφυγε από τον όροφο χωρίς να μου πει καν να περιμένω.

RANT mode off.

εμενα με πηραν τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν μπορω να τον παραλαβω απο καταστημα για να γλιτωσω τα μεταφορικα,

οτι η τιμη ηταν μονο για παραδοση κατ οικον, αρα 58συνολο (ή αν θελω μπορω να προσθεσω κατι να ξεπερασω τα 85)

αλλιως απο καταστημα δεν ισχυει η προσφορα του newsletter

• Super Moderators
Δημοσ.

μίλησα για Agility 4 επειδή ανέφερε τον 3...

προτιμώ τους Vertex & Agility 4 από τους αντίστοιχους 3 επειδή δεν βασίζονται σε sandforce controller οι οποίοι πιάνουν τις επιδόσεις τους μόνο με compressable data...

Δημοσ.

παρελαβα το πρωι, το βραδακυ θα ριξω δυο ghost και ο vertex2 θα παει στο lapitopi

ΥΓ

με τετοια κατρακυλα στις τιμες των καινουργιων, πώς νομιζουν καποιοι οτι θα πουλησουν SSD 2ετιας στα 50 και στα 55Ε ?!!!

Σορρυ guys, επειδη τοτε δωσατε 200αρες δε σημαινει οτι τωρα εχουν καποια αξια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...