Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

απο amazon συμφερει μακραν ο 128-άρης, περιπου 97 ευρω κ διαλεγεις απο samsung 830, crucial m4, intel 330.

(περιμενω οποιον "πεσει" λιγο ακομη απο τους 3, για να χτυπησω :-) )

ειναι κριμα να δωσεις 60+ για 64άρη, ολο κ καπου θα χρειαστει η εξτρα χωρητικοτητα στο μελλον.

για τους φιλους που τον εβαλαν ή θα τον βαλουν σε netbook, εχει σημασια κ το λειτουργικο, να ειναι win 7, οχι win xp.

• Like 1
  • Απαντ. 64
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

67 ευρω τον ειχε παρει insomnian φιλος (του ειχα δωσει την προσφορα non-public) απο το αμαζον αρχες Ιουνη (1-6-2012). Για τωρα, 3.5 μηνες μετα, η τιμη των 58€ ή δεν ξερω ποσο βγαινει για την πολη σας, ειναι μετρια. Πολυ καλος ssd ο 830, αλλα μικρος ο 64αρης (αν και για ενα λειτουργικο ειναι αρκετος), υπαρχουν καλυτερα VFΜ σε 128αρηδες πλεον.

• Like 2
Δημοσ.

Tα 128 είναι πιο vfm αλλα δεν νομίζω να μου χρειαστούν τόσα..

Όσο για τον δίσκο μονο win α μπουν πάνω τπτ άλλο.. Τ υπόλοιπα στους hdd

Δημοσ.

67 ευρω τον ειχε παρει insomnian φιλος (του ειχα δωσει την προσφορα non-public) απο το αμαζον αρχες Ιουνη (1-6-2012). Για τωρα, 3.5 μηνες μετα, η τιμη των 58€ ή δεν ξερω ποσο βγαινει για την πολη σας, ειναι μετρια. Πολυ καλος ssd ο 830, αλλα μικρος ο 64αρης (αν και για ενα λειτουργικο ειναι αρκετος), υπαρχουν καλυτερα VFΜ σε 128αρηδες πλεον.

Οκ είμαι λίγο ΟΤ τώρα, αλλά ποιος είναι ο καλύτερος VFM ssd αυτή τη στιγμή;

Έχω τον 830 στο laptop και τώρα μου φαίνεται ότι το desktop και κάρβουνο με τον μηχανικό- οπότε προκύπτει η ανάγκη για άλλον ένα... :-)

Δημοσ.

Σε ένα παλιότερο laptop που έχω με SATA (Serial ATA-150) θα παίζει?

Θα δω καμία βελτίωση η να μην το προχωρήσω?

Κατά τα άλλα τί χαρακτηριστικά έχει το μηχάνημα;

Γενικά πάντως θα δεις διαφορές, αλλά μην περιμένεις και θαύματα. Θα γίνει πολύ πιο γρήγορο στο άνοιξε-κλείσε και στην προσπέλαση των αρχείων, αλλά μέχρι εκεί. Γνώμη μου, αποφάσισε πόσα GB χρειάζεσαι και αγόρασε τον φθηνότερο που θα βρεις, ακόμη και ο καλύτερος SSD δεν θα είναι πιο γρήγορος από τον χειρότερο σε ένα παλιό μηχάνημα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω πάντως αν ο 128 εχει νοημα..

εγω σε 64αρη εχω 20gb κενά και εχω μεσα ολα τα προγραμματα εκτος παιχνιδιων.

Αν ειναι να βαλεις και τα παιχνιδια ο 128 δε φτανει....

Δημοσ.

Και ρωταω μιας και ενδοαφερομαι,

Για 5 ευρω διαφορα(τιμη στο πλασιο για agility 88γιουρα) πλεον ποιον παιρνουμε τον sami ή ton agility 3 120gb?

Δημοσ.

Και ρωταω μιας και ενδοαφερομαι,

Για 5 ευρω διαφορα(τιμη στο πλασιο για agility 88γιουρα) πλεον ποιον παιρνουμε τον sami ή ton agility 3 120gb?

Τον ocz agillity τον βρίσκεις στα 84e

δες εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...