thanospr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Εχεις δικιο δεν προσεξα οτι δεν ειναι ultra durable.Το τροφοδοτικο ειναι μια χαρα κι εγω αυτο εχω.Ομως κοιτα λιγο και το δικο σου.Δισκος 5400 στροφες με SATA II.Καρτα γραφικων 7870 με 280 ευρω.Υπαρχει και 7870 sapphire με 242 ευρω.Κι εγω φιλικα το λεω
sobi1984 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 παλι καλα που το ειδεσ γιατι εγω με το κωλομακ που εχω μπλεξει δεν παλευεται....στην asus πληρωνεις το τοσα χρονια καλο συστημα ψυξης που εχει απο την μανα του.thermaltake vs corsair 45A 12+ > 40A 12+ δεν ειναι και αμελητεα ποσοστητα τα 5 AMPERE ειδικα σε sli-crossfire
kostask91 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 τροφοδοτικο το berlin εννοειται, και καρτα γραφικων την ποιο φθηνη 7870. κατα τα αλλα οκ.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 1) Budget περίπου 1000-1200 ευρώ. 2) Χρήση Gaming (κυρίως) και Multimedia (ταινίες 3D και μη, μουσική, επεξεργασία βίντεο και μουσικής) Οθόνη έχω ήδη την LG DM2352D-PZ LED TV - Monitor 3D 23'', ηχεία κάτι logitech 5.1. Θα το συναρμολογήσω μόνος μου (και γιατί μου αρέσει η διαδικασία, και γιατί βγαίνει φτηνότερα αν πάρω τη CPU από αλλού, ή ακόμα και από το site του Πλαισίου) 3) GPU: Εδώ έχω ένα θέμα. Ο υπάλληλος μου πρότεινε την Sapphire 6570: http://www.plaisio.g...G41MFT-US2H.htm Τον ρώτησα αν υπάρχει κάτι καλύτερο (μην πάει χαμένος ο i7) και μου πρότεινε την Sapphire 7770 GHz Edition: http://www.plaisio.g...1201-00-20G.htm Εντάξει, πλέον σιγουρεύτηκα. Είναι τελείως άσχετοι οι άνθρωποι έως επικίνδυνοι. Η κάρτα γραφικών είναι που κάνει την δουλειά στα παιχνίδια. Είτε έχεις i7 είτε celeron, με την 6570 έχεις το ίδιο απογοητευτικό αποτέλεσμα. Εφόσον ασχολείσαι για χόμπι με την επεξεργασία video, ο i5 3570K θα σε υπερκαλύψει, δεν θα σε καλύψει απλά. 1
kosegdit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δεινόσαυρε πως σου φαίνεται η πρότασή μου;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δεινόσαυρε πως σου φαίνεται η πρότασή μου; Μου αρέσει! TS, θα κάνεις overclocking?
MoviemakerGr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μου αρέσει! TS, θα κάνεις overclocking? Πες ναι γιατί θ'αρχισει το κούρεμα στο (K) και στην μητρική,μετά θα πιάσει τροφοδοτικό και ψήκτρα.. 1
kosegdit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 TS, θα κάνεις overclocking? Μα να κοιτάω σε τόσα post και να λέω ποιος είναι επιτέλους αυτός ο TS, τώρα κατάλαβα ότι σημαίνει Τopic Starter. Το λέω για να καταλάβει και ο loukas ότι απευθύνεσαι σε εκείνον. Πες ναι γιατί θ'αρχισει το κούρεμα στο (K) και στην μητρική,μετά θα πιάσει τροφοδοτικό και ψήκτρα.. +1, πάντως κούρεμα στο τροφοδοτικό δεν νομίζω να κάνει. Ωστόσο δεινόσαυρε μπορείς να μου πεις τι θα άλλαζες σε περίπτωση που δεν ενδιαφέρεται για overclocking; 1
loukas77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Είναι η πρώτη πρόταση που κάνω, οπότε παρακαλώ τους πιο έμπειρους να με πάρουν με το μαλακό :mrgreen: Έχουμε και λέμε: Κουτί: Corsair Carbide 400R 105.55 Μητρική: Asus P8Z77-V LK 148.93 CPU: Intel Core i5 3570-K 219.84 Τροφοδοτικό: Corsair HX650 118.70 Ssd: Ocz Vertex 4 128Gb 113.36 Hdd: Samsung Spinpoint F3 1Tb 84.87 Gpu: Asus GTX 660Ti 329.64 Ram: Corsair Vengeance 8Gb LP 46.31 Ψύκτρα: Thermalright True Spirit 32 ή την Xigmatek Gaia που έχεις δει ήδη. Dvd: LG DVD +/- RW 18.15 Σύνολο 1217.35 ευρώ, χωρίς όμως να έχω βάλει μέσα μεταφορικά. Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας. Ειδηκά τον kosegdit που ήταν όλα clickable και μπορώ να τα δω κατευθείαν χωρίς ψάξιμο! Αφού όλοι συμφωνείτε λέω να πάω στον i5 τελικά, αφού πιστεύετε ότι θα με καλύψει. Από Motherboards και τροφοδοτικά δεν ξέρω πολλά, άρα λέω να εμπιστευτώ αυτά που μου είπες (απλά θέλω γενικά να είναι *αθόρυβο* το τροφοδοτικό), και η GPU αφού είναι και nVidia, με χαροποιεί Με OC δεν ασχολούμαι, και δεν το έχω ψάξει, αλλά στο μέλλον ίσως ασχοληθώ. Μάλλον θα ακολουθήσω αυτό ακριβώς που μου λες (μπορεί να αλλάξω το κουτί). Αν μπορώ να βάλω άλλα 65 ευρώ, αξίζει να αλλάξω τον i5 με τον i7 ή επιμένετε ότι δεν χρειάζετε? (το pc θα το κρατήσω και αυτό για πολλά χρόνια, όπως έχω κρατήσει μέχρι τώρα τον pentium 4.................) A! Και BTW θα χωράει η ψύκτρα στο κουτί που μου προτείνεις? (απότι είδα δεν είναι full tower, αλλά το λίγο μικρότερο) Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2012 από loukas77 1
kosegdit Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γνώμη μου είναι να μην κάνεις τσιγκουνιές στο κουτί. Ήδη αυτό που σου πρότεινα είναι αρκετά οικονομικό για μια τέτοια σύνθεση. Βάζεις ακριβό hardware μέσα και ένα καλό κουτί θα σου προσφέρει πολλά περισσότερα απ'όσα νομίζεις. Καλύτεροι χώροι, καλύτερο airflow, και περισσότερες δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον είναι μερικά παραδείγματα. Αν δεν σου αρέσει αυτό που σου πρότεινα από θέμα εμφάνισης, πες το να κοιτάξουμε κάτι άλλο. Αλλά μην πας σε τίποτα turbo-x Atlas που εκεί στο πλαίσιο νομίζουν ότι είναι καλό επειδή είναι βαρύ, κρίμα είναι. Τώρα για τον i5 και τον i7 αυτό που ρωτάς είναι σχετικό. Ο i5 που σου προτείναμε είναι πάρα πολύ ισχυρός επεξεργαστής και σίγουρα θα σε βγάλει για κάμποσα χρόνια. Ειδικά αν επιλέξεις και τον (K), θα μπορείς αργότερα να του κάνεις και ένα overclocking και να δεις τις επιδόσεις του να εκτοξεύονται. Για την χρήση που τον θες τώρα, ούτε καν θα ιδρώσει. Τώρα αν αξίζουν την διαφορά τιμής, καλύτερα ας σου απαντήσει κάποιος άλλος. Αν νομίζεις ότι μπορείς να δώσεις παραπάνω χρήματα και πιο πολύ για ψυχολογικούς λόγους αν θέλεις να πας στον i7 κάντο. Πρόσεξε όμως να πάρεις ξεκλείδωτο επεξεργαστή. Ποτέ δεν ξέρεις ποια θα είναι η σχέση σου και οι γνώσεις σου με τους υπολογιστές σε μερικά χρόνια. Κρίμα να αποκλείσεις από τώρα το ενδεχόμενο overclocking. edit: Η ψύκτρα κατά 99% χωράει στο κουτί, δεν είναι όπως τα παλιά mid towers, είναι αρκετά φαρδύ. Παρακαλώ όμως κάποιος που είναι σίγουρος να πει αν χωράει μην σε πάρω στο λαιμό μου ή αν μπορεί να σου προτείνει και κάτι καλύτερο που να χωράει στο budget σου.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μπορείς να δώσεις παραπάνω για τον i7 3770K, να τα δώσεις. Καλύτερα να πάνε χαμένα παρά να σκέφτεσαι "μήπως δεν έκανα καλά, ίσως έπρεπε να πάρω κάτι άλλο". Πες ναι γιατί θ'αρχισει το κούρεμα στο (K) και στην μητρική,μετά θα πιάσει τροφοδοτικό και ψήκτρα.. Σε κάρτα ήθελα να τα ρίξω ρε συ. Αν δεν σκοπεύει να κάνει o/c μέχρι και την 7970 ακουμπάει. Είναι διαφορά. 1
loukas77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστώ παιδιά. Ο 3770K είναι πολύ ακριβός για μενα. Αν ήταν θα έπαιρνα τον 3770, από θέμα τιμής. Αλλά έχετε δίκιο με το OC. Άρα καλύτερα να πάρω τον 3570K και να είμαι ήσυχος με τον ξεκλείδωτο επεξεργαστή. Για θήκη δεν εννοούσα να κόψουμε χρήματα, εμφανισιακά έλεγα. Είδα αυτήν CoolerMaster CM 690 II Advanced που μου άρεσε,και είναι και στην ίδια τιμή. Καλή είναι? Θα χωρέσουν όλα (κάπου διάβασα ότι οι ψύκτρα του εεξεργαστή είναι μεγάλη και μπορει να μην χωράει)? Κάτι βασικο: Το PC το θέλω ΟΣΟ πιο αθόρυβο γίνεται. Αν είναι και το κουτί που λέω είναι ΟΚ τότε πάω για το συνολάκι που μου πρότεινες με το κουτί αυτό
Manos5686 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 μπορείς να πας σε αυτό το κουτί που είναι στην ίδια τιμή και είναι οτι πρέπει σε θέμα ήχου(έχει καλή ηχομόνωση)
kosegdit Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Να σου πω την αλήθεια δεν το έχω ψάξει και πολύ με τα κουτιά. Πιο πολύ επειδή έχω καταλήξει στο πάθος μου. Θα στο πρότεινα με κλειστά μάτια αν χωρούσε στο budget σου. Από κει και πέρα και τα 3(μαζί με το Silencio που σου πρότεινε ο Μάνος) μου φαίνονται πάνω κάτω τα ίδια από θέμα ποιότητας. Μπορείς να περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος πιο έμπειρος στα κουτιά και παράλληλα να ψάξεις μερικά reviews και από μόνος σου. Τώρα για την ψύκτρα δεν νομίζω πως θα έχεις πρόβλημα όποιο κι αν πάρεις, αλλά και πάλι επειδή δεν είμαι 100% σίγουρος και δεν θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, περίμενε να το επιβεβαιώσει και κάποιος άλλος. Αν και σου ξαναλέω δεν νομίζω να μην χωράει, ειδικά σε αυτό που σου πρότεινα εγώ. Για τον θόρυβο να ξέρεις κάτι, και στο λέω επειδή έχω και εγώ μανία με τα αθόρυβα pc. Με το που θα στήσεις το μηχάνημα θα είναι τέρμα αθόρυβο. Οι ανεμιστήρες όλοι θα είναι καινούργιοι, η κάρτα γραφικών και το τροφοδοτικό είναι πραγματικά αστέρια σε επίπεδα θορύβου, όπως και η ψύκτρα του επεξεργαστή. Ωστόσο το αν θα μείνει αθόρυβο το σύστημά σου, εξαρτάται από το πέρασμα του χρόνου και από το πόσο το προσέχεις (συχνό καθάρισμα). Πάντα όμως θα μπορείς με χαμηλό κόστος να αλλάξεις τους ανεμιστήρες του κουτιού σου με καλύτερους και πιο ήσυχους. 1
loukas77 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τη βοήθεια. Θα το σκεφτώ μερικές μέρες και μετά θα αρχίσω τις παραγγελίες. Στην σπάνια περίπτωση που μου έρθει να χώσω 100 ευρώ παραπάνω για τον i7 (τον 3770Κ τελικά) απλά αλλάζω επεξεργαστή έτσι? Δεν θα έχω θέμα ούτε με motherboard ούτε με τροφοδοτικό, σωστά? Και η GTX 660Τi απότι διαβάζω αξίζει. Μια χαρά. Ώρα να βγάλω τελική απόφαση. Τα eshops που μου δώσατε είναι αξιόπιστα έτσι? (όπως βλέπω στο skroutz είναι) Αν πάθει τίποτα κάτι, εγγυήσεις έχουν κανονικά και απλά τους το στέλνω με courier?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα