littlemousy Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας αγόρασα πρόσφατα έναν ssd που βρήκα σε προσφορα... αλλα για κακή μου τύχη όταν τον σύνδεσα στο pc με sata 2 δεν τον αναγνωρίζει πουθενά... δεν μπορώ να το εξηγήσω... ο driver είναι συνδεμένος αλλα κανένα σημάδι του στο pc
trek Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Ποιός είναι ο ssd? Γράψε και την μητρική σου, αν σου είναι εύκολο
TheELF Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα σας αγόρασα πρόσφατα έναν ssd που βρήκα σε προσφορα... αλλα για κακή μου τύχη όταν τον σύνδεσα στο pc με sata 2 δεν τον αναγνωρίζει πουθενά... δεν μπορώ να το εξηγήσω... ο driver είναι συνδεμένος αλλα κανένα σημάδι του στο pc Σαν τι τον σύνδεσες;;;; Μόνο του σαν βασικό δίσκο;; Σαν δευτερεύοντα δίσκο με το λειτουργικό αλλού;
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 έκανες αλλά στο bios σε achi ; update frm δοκίμασες ;
trelaras78w Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 εχω ακριβως το ιδιο προβλημα!! τον εχω απλως συνδεση! η μητρικη μου ειναι η P5W DH Deluxe,Δεν εχω κανει τιποτα αλλο ουτε στο bios τιποτα! Επισης απλως τον συνδεσα δεν τον εχω συνδεση ως κατι..τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα