Προς το περιεχόμενο

1500 min. free from Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου σας ερθει μηνυμα μετα απο την ενεργοποιηση...(εμενα πηρε 4 μερες ) στελεντε 1 στο 1256

και σας ενημερωνει μεχρι ποτε εχετε το δωρο....συγκεκριμενα σε μενα λεει εχετε 1500 λεπτα εως 24/9

αλλα το ερωτημα ειναι το εξης...ισχυει απο σημερα?

οσον αφορα την wind παιδια ολοι τραγικοι ειναι... ο πατερασ μου συγκεκριμενα ειναι συνδρομιτης της 12 χρονια απο εποχες τελεστετ.. και πλεον με αυτα που πληρωνει δεν τον συμφερει....23 ευρω για ενα προγραμμα 2-3 ωρων χωρις να κοβω τον λαιμο μου..κανει αιτηση φοριτοτηας χωρις να το κανει για να ζητησει συσκευη γιατι του εδειξα το απεριοριστα 25 που του βγαινει 18.75 μεσω ιντερνετ χωρις συσκευη και οι τυποι της wind τον πηραν και το καναν εκπτωση στα 19 4 ευρω..ελεος δεν υπαρχουν πουθενα ...κανεις τους...αλλα τι να κανουμε που εχουν γινει ετσι τα πραγματα που τους εχουμε αναγκη

Δημοσ.

Μολις το ενεργοποιησα. Σου δινει 1500 λεπτα για ολους για 2 μερες. Και μετα επιλεγεις αλλη μια μερα και σου δινει αλλα 1500 λεπτα για εκεινη την μερα.

Δημοσ.

Προσοχη,

Μετα την αιτηση, αν δεν λαβετε το σχετικο sms επιβεβαιωσης, θα χρεωθειτε κανονικα!

(ξανακαλεστε τους για εκ νεου αιτηση).

Δημοσ.

Το πρωι το ενεργοποιησα. Λες ακριβως ημερομηνια που θες. Οι διαθεσιμες ημερομηνιες αρχιζουν 7 μερες απο την μερα που παιρνεις τηλεφωνο. Πχ εγω που καλεσα σημερα επρεπε να επιλεξω ενα διημερο μετα τις 29/9

Θα ερθει μηνυμα για επιβεβαιωση προφανως μεσα στην βδομαδα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...