Προς το περιεχόμενο

1500 min. free from Cosmote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

call 13838 και εχεις Δωρο 1500 ΛΕΠΤΆ για οποιες 2 μερες διαλεξεις απο 22 Σεπτεμβριου μεχρι 30 Οκτωβρίου.

Αφορα μονο συνδρομητες με συμβολαιο της Cosmote.

Δημοσ.

1500 / 60 = 25ώρες... νταξ!

Δηλαδή για να την εξαντλήσουμε θα μιλάμε 12,5 ώρες τη μέρα στο κινητό...

ΥΓ. Πάντως η προσφορά είναι καλή, δεν μπορώ να πω! Αλλά είτε 300 λεπτά δίναν είτε 2880, το ίδιο θα ήταν!!

• Like 2
Δημοσ.

1500 / 60 = 25ώρες... νταξ!

Δηλαδή για να την εξαντλήσουμε θα μιλάμε 12,5 ώρες τη μέρα στο κινητό...

ΥΓ. Πάντως η προσφορά είναι καλή, δεν μπορώ να πω! Αλλά είτε 300 λεπτά δίναν είτε 2880, το ίδιο θα ήταν!!

Απλα ρε παιδι μου το 1500 δειχνει αλλιως στο ματι!

Δημοσ.

Αφορα μονο συνδρομητες με συμβολαιο της Cosmote.

επειδη ειπα στον αδερφο μου που εχει συμβολαιο cosmote να παρει....μαλλον αφορα επισης μονο εκεινους που εχουν λαβει σχετικο ενημερωτικο sms της προσφορας, καθως ετσι λεει ακουσε στο ηχογραφημενο μηνυμα.

Δημοσ.

Μιλας με εκπροσωπο. Σε ρωταει ποιες μερες θελεις ενεργοποιηση της προσφορας και τελος. ισως θελει σκεψη πριν παρεις να δεις ημερομηνιες που πιστευεις οτι θα μιλησεις περισσοτερο.π.χ.αγιου Δημητριου. Απλη διαδικασια μου φανηκε. Αν σε χρεωνει οταν μιλας με εκπροσωπο δεν γνωριζω

Δημοσ.
Μιλας με εκπροσωπο. Σε ρωταει ποιες μερες θελεις ενεργοποιηση της προσφορας και τελος. ισως θελει σκεψη πριν παρεις να δεις ημερομηνιες που πιστευεις οτι θα μιλησεις περισσοτερο.π.χ.αγιου Δημητριου. Απλη διαδικασια μου φανηκε. Αν σε χρεωνει οταν μιλας με εκπροσωπο δεν γνωριζω

Όταν μιλάς με εκπρόσωπο χρεώνεσαι 0,10€ ανεξαρτήτως διαρκείας (για συμβόλαιο μιλαω)

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Γυφτιές τις cosmote.

Μακράν η ποιο άθλια εταιρία εβερ.

Συμφωνώ. Αν και σε wind που πήγα πια η κάλυψη δεν είναι και η καλύτερη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...