Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε φορτητές συσκευές (τηλέφωνα laptop κλπ) το wireless είναι απαραίτητο. Σε τηλεόραση δε βλέπω το λόγο. Περνάς ενα καλώδιο και καθάρισες. Φτηνό, με σίγουρο bandidth, μηδενικά λάθη ανεξαρτήτως συνθηκών, καθόλου ακτινοβολία και μηδαμινή κατανάλωση.

Δημοσ.

60Ghz μήκος κύματος 5mm

Μέγεθος κυττάρου 1-100μm

Από που και ως που μπορεί να επηρεάσει την δομή του κυττάρου (και συνεπώς να προκαλέσει καρκίνο) μια ακτινοβολία κάτω από τα THZ;

Κάποιος ειδικός σε αυτά ας με φωτίσει γιατί απορώ.

Δημοσ.

το καλό ασύρματο είναι αυτό που μπορεί να παίξει κι ως ενσύρματο, βλέπε Logitech G700 :P

το καλυτερο ασυρματο ειναι αυτο με το δηλητηριο... βλεπε Razer Mamba :)

Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω ότι τέτοιες τεχνολογίες δεν είναι για τα σπίτια μας γιατί δεν τις έχουμε πραγματικά ανάγκη. Ήδη υπάρχουν καταναλωτικά προϊόντα ασύρματων δικτύων των 150, 300 και 400 Mbps που μας βοηθούν να κάνουμε γρήγορα τη δουλειά με μια ικανοποιητική ταχύτητα. Το θέμα της ακτινοβολίας πρέπει να μας ανησυχεί γιατί όπως είπε και κάποιο μέλος παραπάνω, πλέον δεν έχουμε μία ασύρματη συσκευή μέσα στα σπίτια μας, αλλά περισσότερες. Σε αυτη την περίπτωση οι ακτινοβολίες δρουν αθροιστικά και δεν ξέρω αν έχει γίνει σοβαρή έρευνα έως σήμερα για επίδραση συνδυασμού τεχνολογιών πάνω σε ανθρώπινους ιστούς. από εκεί και μετά μια τεχνολογία σαν την παραπάνω, πιστεύω ότι ουσιαστικά είναι χρήσιμη για μεγάλους επαγγελματικούς ή συνεδριακούς χώρους ή χώρους εκδηλώσεων.

Δημοσ.

Συμφωνώ...τα καλώδια ούτε εγώ πιστεύω πως θα φύγουν ποτέ...ούτε ρυθμίσεις ούτε τίποτα...πέρνεις το καλώδιο το βάζεις στη θύρα και τέλος δούλεψε...

Οι εταιρίες καλωδίων θα τους επικυρήξουν XD

Πόσο καιρό έχεις να χρησιμοποιήσεις καλώδιο ethernet?

• Like 1
Δημοσ.

60Ghz μήκος κύματος 5mm

Μέγεθος κυττάρου 1-100μm

Από που και ως που μπορεί να επηρεάσει την δομή του κυττάρου (και συνεπώς να προκαλέσει καρκίνο) μια ακτινοβολία κάτω από τα THZ;

Κάποιος ειδικός σε αυτά ας με φωτίσει γιατί απορώ.

Δεν είμαι ειδικός και ούτε πολύ σίγουρος, αλλά έχω ακούσει πως δεν παίζει ρόλο η συχνότητα μόνο, αλλά και το πόσο ισχυρό είναι. Δηλαδή ένα σήμα πολλών GHz μπορεί να είναι πιο ακίνδυνο από ένα άλλο μικρότερης συχνότητας. Ξαναλέω πως απλά το έχω ακούσει και δεν ξέρω αν ισχύει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...