redalkis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα φίλοι μου!!! Έχω ένα καφέ και ένα ασύρματο δίκτυο τ οποίο είναι free!!!! Θέλω να ρυθμίσΩ το ρουτερ μου έτσι ούτωςώστε να μη μπορεί να κατεβάσει ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ torrent πέρα από το pc που είναι συνδεδεμένο με καλώδιο!!!! ΠΩΣ μπορώ να το κάνω αυτό?????
redalkis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτή τη στιγμή είμαι λίγο μακριά για να σου πω ακριβως τα μοντέλα!!!!! Ένα dlink για ρουτερ το οποίο λειτουργεί μόνο ενσύρματα και το ZTE που δίνει ο ΟΤΕ σαν access point!!!!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Πρεπει να μας δωσεις ακριβες μοντελο του ρουτερ οπως και να εχει για να δουμε πως πρεπει να κινηθεις στο θεμα setup.
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 περα απο qos δεν νομιζω να καταφερει νακανει κατι αλλο.εκτος αν κλεισει τα παντα εκτος απο την 80 θυρα αν τo firewall του επιτρεπει να το κανει.κατα τα αλλα αν καποιος παει να μπει skype η να κανει κατι αλλο οτιδηποτε απο την θυρα 80 θα εχει θεμα.και με τα torrent clients το κακο ειναι οτι μπορεις να βαλεις οτι Port Θες. 1
redalkis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το accesspoint είναι το ZTE zxv10 w300 και το ρουτερ είναι dlink dsl-2680
poulinos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 περα απο qos δεν νομιζω να βρεις κατι αλλο και στα 2.επισης αν το εχεις free για να εισαι σιγουρος οτι δεν μπαινουν ασχετοι καντο με κωδικο και δινε τον κωδικο αμα πιστευεις οτι η ακτινα του ρουτερ φτανει πιο εξω.ισως το upnp να σε βοηθησει πολυ λιγο επισης αμα το κλεισεις αφου δεν θα μπορουν να κανουν Port forward στο ρουτερ οταν θελουν να κατεβασουν torrents.παλι θα μπορουν απλα θα εχουν λιγοτερους connectable.το να κλεισεις Ports ειναι τελειως random και θα επιφερει περισσοτερα προβληματα.κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα