ninos30 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου οι πυκνωτές αλλάζουν σε έναν ηλεκτρονικό σε 3 λεπτά με ελάχιστο κόστος... Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι τίποτα να τ' αλλάξεις και μόνος σου αν έχεις καλάι και κολλητήρι 1
doakes Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω δεν αντιλεγω οτι οντως μπορει να εχει φουσκωμενους πυκνωτες η μητρικη του, του πα να φορτωσει τα Defaults η να βγαλει τη μπαταρια γιατι ετσι συνηθως κανουμε μετα απο BIOS Update.Ας ανεβασει μια φωτογραφια της μητρικης του να δουμε τι παιζει.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Φίλε μου οι πυκνωτές αλλάζουν σε έναν ηλεκτρονικό σε 3 λεπτά με ελάχιστο κόστος... Αν πιάνουν τα χέρια σου δεν είναι τίποτα να τ' αλλάξεις και μόνος σου αν έχεις καλάι και κολλητήρι αυτο ηθελα,ευχαριστω το κουλο παντως ειναι οτι,οταν πατησω απενεργοποιηση ενω εχει μπει στα weindows βγαζει το προβλημα,αν τον κλεισω πριν μπει στα windows ,μετα μπορω να τον ξανανοιξω,μπορει να ηταν και τυχαιο.
Roger Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ελεγξε την μητρικη μηπως εχει σκασμενους πυκνωτες. Oπτικος ελεγχος και παρατηρητικοτητα ειναι ενα βασικο βημα οταν θες να επισκευασεις hardware. Αδικα παιδευεσαι τοσες μερες.συν οτι αγορασες τροφοδοτικο χωρις να πρεπει.
Χρήστος 7 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2012 Πιθανό είναι να βραχυκυκλώνει το σύστημά σου,βγάλε όλα τα καλώδια pin sata και της μητρικής κάρτας ξανα'βάλτα και άνοιξε το pc.Πρόσεχε να μην αφήσεις εκτεθείμενα καλώδια,συμμάζεψέ τα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα