Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποσο παλιο ειναι το pc? Pentium 4 ειναι? Τοτε ισως εχει δικιο ο trek και τα φτυσε τελειως η μπαταρια και το εμποδιζει να κανει POST στο BIOS.Πηγαινε κι αγορασε μια αλλη και πες μας αν εφτιαξε.

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ποσο παλιο ειναι το pc? Pentium 4 ειναι? Τοτε ισως εχει δικιο ο trek και τα φτυσε τελειως η μπαταρια και το εμποδιζει να κανει POST στο BIOS.Πηγαινε κι αγορασε μια αλλη και πες μας αν εφτιαξε.

Ναι τοσο παλιο ειναι,οκ θα παω να παρω μια

Δημοσ.

Κι εγώ έχω δει κουλά προβλήματα που οφείλονται στη μπαταρία, αλλά αν είναι συνέχεια στο ρεύμα δεν έχει πρόβλημα...

Δημοσ.

Παιδια πηρα καινουργια μπαταρια,την εβαλα ,δουλεψε κανονικα 6 ωρες συνεχομενες,οταν εκλεισα το pc παλι τα ιδια.Πρεπει να βγαλω την μαπταρια να το αφησω 30 λεπτα να την ξαναβαλω και ανοιγει,απο εκει και υστερα μπορω να δουλεψω οσο θελω οση ωρα θελω,αλλα με το που το κλεισω και προσπαθησω να τον ξανανοιξω δεν ανοιγει,πρεπει να βγαλω παλι την μπαταρια να περιμενω κτλ.

ΤΙ διαολο φταιει?

Δημοσ.

Εχει τυχει και σε μενα αρκετα παλιοτερα σε p4 συστημα....

Ξεκινησε ετσι και χρειαζοταν να βγαζεις μπαταρια για να δουλεψει. Μετά απο λίγο καιρό το Pc εσβησε και δε ξανααναψε ποτέ.Φυσικά δοκιμάστηκε καινουρια μπαταρια για να με σιγουρος. Αλλάχτηκε η μητρική και ολα οκ..

Δημοσ.

Υπήρχαν και κάτι διακοπτάκια bios κάποτε, που μπαίναν σε pci bracket, για overclockers (κανα 5ευρο κάναν), αλλα δεν ξέρω αν τα βρίσκεις πλέον

Μπορείς να το κάνεις και μόνος σου, φτιάχνοντας ένα απλό διακοπτάκι του 1ε. Στην μια μεριά θα είναι κενό και στην άλλη δύο καλώδια απο τα pins του cmos

Σε βλεπω για BIOS Update!

+1

Δημοσ.

Έχεις κάπου πρόβλημα με έναν πυκνωτή (μπορεί και περισσότερους) στην μητρική σου. Αν την βγάλεις έξω και τους παρατηρήσεις καλά θα δεις φουσκωμένους.

Το αποτέλεσμα είναι να μην αποφορτίζει από ρεύμα η μητρική ώστε να έρθει ξανά στο σημείο 0 για να ξαναπάρει. Βγάζοντας την μπαταρία+μπρίζα για λίγο, στην πραγματικότητα την αδειάζεις από ρεύμα.

Σε πρώτη φάση δοκίμασε να βγάλεις ΜΟΝΟ το ρεύμα για 5-10 λεπτά πατώντας 3-4 φορές το κουμπί του Power-On όταν θα στο ξανακάνει (δλδ στο επόμενο shut-down). Aν δουλέψει μετά έχω 100% δίκιο.

Δημοσ.

To πηρε το νεο BIOS?

Βγαλε μια φωτογραφια τη μητρικη σου κι ανεβασε τη να δουμε αν εχει φουσκωμενους πυκνωτες που λεει ο ninos.

Δημοσ.

To πηρε το νεο BIOS?

Βγαλε μια φωτογραφια τη μητρικη σου κι ανεβασε τη να δουμε αν εχει φουσκωμενους πυκνωτες που λεει ο ninos.

Ναι το πηρε,το εγραψε κιολας πριν μπει στα windows.Update succesfully και μετα εκανε restart.οταν κανεις restart δεν εχει προβλημα,οταν τον κλεινεις εχει.

Δημοσ.

Μετα το BIOS Update μπηκες στο BIOS Setup να πατησεις Load Defaults? Κανε αυτο η βγαλε παλι τη μπαταρια και ξαναβαλτη μετα απο λιγη ωρα.

Δημοσ.

Σαν να μην έγραψα τίποτα, ε?...

ΟΚ, προσπαθήστε με την μπαταρία...

Μα δεν δινεις λυση

Μου λες οτι ειναι οι πυκωντες,οκ λοιπον..Πες οτι ειναι τι κανω?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...