niktsol Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σε όλους, θα ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με το pc μου. Ο υπολογιστής μου έχει επεξεργαστή Intel Pentium τετραπύρηνο, με μνήμη 4 GB και η μητρική πλακέτα είναι μάρκας ASUS. O υπολογιστής έχει εγκατεστημένα Windows 7 64bit. Ο υπολογιστής είναι αγορασμένος το 2007 και είχε Windows Vista. Μετά από 3 χρόνια εγκατέστησα τα 7 και το μηχανήμα μετά από 3-4 μήνες χρήσης, άρχισε να μου κάνει κολλήματα είτε κατά την εκκίνηση, είτε όταν είμουνα στα Windows και δεν ξεμπλόκαρε ούτε με Alt-Ctl-Del, παρά μόνο με το κουμπί της επανεκίνησης. Επίσης δεν ακούω κάποιο θόρυβο από το σκληρό δίσκο. Υποθέτω ότι πρέπει να υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τις μνήμες ή με τη motherboard γενικά. Θέλω όμως μια γνώμη από εσάς για να μην πάω να αλλάξω τις μνήμες άδικα. Τι άλλο να κοιτάξω καλά; 'Οποια γνώμη, ευπρόσδεκτη.
drkar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 αρχικα μια πολυ καλη ιδεα ειναι να ξεκινησεις με ενα format και μετα να δεις αν συνεχιζεις να αντιμετωπιζεις τα ιδια προβληματα. 1
dimitrisOS Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 δεν είναι στάνταρ το θέμα με την μητρική κάνε ένα format για αρχή αλλιώς βλέπουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα