poulinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Οκ ενημερωσε με.να δουμε τι αλλο θα βρουμε σαν ιδεα.αλλαξε και το ssid εννοειται.
stra777 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα δεν εχω προλαβει ακομα να δοκιμασω κατι...απλα θελω να ρωτησω κατι ακομα!Εγω για καλο και για κακο προμηθευτικα κ αλλο router apo thn forthnet αλλα ειναι διαφορετικο απο το thomson, ειναι ενα huawei και μου φαινετε πολυ κινεζια...καμια σχεση με το thomson(κατα 90% θα κρατησω το thomson) εχεις ιδεα τιπραγμα του λογου ειναι αυτο ? Υ.Γ: αυριο θα δοκιμασω αυτο που μου προτεινες!
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 το εχω δει το Huawei.ενταξει σιγουρα δεν ειναι Thomson και ουτε προκεται να γινει Thomson οταν μεγαλωσει αυτη ειναι η αληθεια.δεν συγκρινονται
akdmnt Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα, Εγκατέστησα το firmware από το Leoforeia.gr αλλά όταν πάω να συνδεθώ στο router μου ζητάει username και password και δεν είναι αυτό που έβαζα συνήθως... Καμιά ιδέα...??? Ευχαριστώ.
poulinos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2013 α.καντο Hard reset. β.ελπιζω να εβαλες generic firmware και οχι custom. γ.telnet password η web interface password?
akdmnt Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 α.καντο Hard reset. β.ελπιζω να εβαλες generic firmware και οχι custom. γ.telnet password η web interface password? α. Ενώ δεν έπαιζε το έκανα hard reset και έπαιξε... β. Generic Firmware έβαλα αλλά έχω τις εξής ερωτήσεις: 1. Γιατί στο επίσημο site της Thomson (http://www.speedtouch.ca/firmware.php) δεν έχει το firmware 8.28? Το leoforeia.gr είναι κάτι έμπιστο; Πως και έχει πιο τελευταίο firmware ενώ το επίσημο site δεν το έχει; 2. Όταν εγκαθιστάς καινούριο firmware πιο είναι το username και password που θα χρησιμοποιείς για Login στο web-interface του router; Ορίζεται από το firmware αυτό και αν ναι πως το ξέρεις; Σε κάθε περίπτωση με το Generic firmware του leoforeia.gr έπαιξε το username και password που χρησιμοποιεί η otenet, δηλαδή admin και τον κωδικό που έχει στο αυτοκόλλητο πίσω από το router.
poulinos Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2013 α.οκ.β.η thomson δεν βγαζει τα firmware για τον κοσμο.υπαρχουν πολλα Firmwares αλλα η Thomson δεν δινει στο κοινο τα firmware.Οτι υπαρχει ειναι απο εδω και απο εκει.η thomson κατα κυριο λογω δουλευει με custom firmwares με οτι της ζητησει ο καθε παροχος.οποτε μην σε παραξενευουν οι ονομασιες των αρχειων η γιατι δεν υπαρχει η ταδε εκδοση..ναι το λεωφορεια ειναι εμπιστο.2.οταν περασεις το νεο firmware και κανεις hard reset οταν ξαναbootarei το ρουτερ δεν θα εχει password εκτος αν ειναι custom.στα generic στο web interface δεν υπαρχει Password ενω στο telnet ειναι Administrator με κενο Password.αν για καποιο λογο δεν κανεις Hard reset και σου περασει τις παλιες ρυθμισεις θα εχει το παλιο Password.επισης αν το ρουτερ ειναι κλειδωμενο και κανεις firmware update θα σου ζητησει τα στοιχεια του admin του τρεχοντος firmware.αμα δεν τα ξερεις πρεπει να ξεκινησεις το ρουτερ με πατημενο το reset για να μπει σε tftp mode απευθειας.ναι οριζεται απο το firmware το username/password.δεν ειναι ακριβως το firmware ειναι και ενα αλλο αρχειακι που αμα κανεις hard reset θα ερθει στα εργοστασιακα του που στην περιτπωση του Generic ειναι τιποτα για στοιχεια.εσενα για χ λογο σου περασε το παλιο config και σου κρατησε τα στοιχεια της οτενετ.εκτος αν λες για το wireless που εκει παμε αλλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα