Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα

Απο την στιγμη που ενεργοποιηθηκε η συνδεση μου(forthnet) εχω προβλημα με τον router thomson tg585 v8!

Δεν μου κραταει με τιποτα τον κωδικο που οριζω εγω για το wireless! κραταει για λιγες ωρες και μετα αν προσπαθησω να ξανασυνδεθω δεν με αφηνει! Οταν παω στις ρυθμισεις του router βλεπω οτι εχει επαναφερει παλι τον εργοστασιακο κωδικο!

μιλησα με forthnet καναμε reset και αναβαθμιση το firmware του router αλλα το προβλημα παραμενει!

ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται?μηπως ειναι ελλατωματικο το router?

Δημοσ.

πιο αναλυτικα επιλεγω WPA-PSK Encryption, WPA-PSK Encryption Key(τον κωδικο που θελω), WPA-PSK Version βαζω WPA+WPA.

Την πρωτη φορα συνδεομαι κανονικα απο το κινητο μου ολα καλα, αν βγω και μετα απο λιγο προσπαθησω να ξαναμπω βγαζει μηνυμα "ελεγχος ταυτοτητας" και μετα αδυναμια σύνδεσης.

Μπαινοντας ξανα στον router για να δω τις ρυθμισεις το WPA-PSK Encryption Key εχει επανελθει στο εργοστασιακo!

τελος να σημειωσω οτι το router καθε βραδυ το κλεινω και το ανοιγω παλι οταν γυριζω απο την δουλεια(δεν ξερω αν παιζει ρολο)

*WPA-PSK Version βάζω WPA+WPA2

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα φίλε μου εκτός των υπολοίπων έχω και εγω με τον κωδικό, μέχρι που μου έσπασαν τα νεύρα και άφησα αυτον που είχε στην συσκευασία.Δεν είναι ελατωματικό το ruter απλά είναι πολύ ανάποδο!!!

Δημοσ.

εχω το v8 Με αυτο εδω το firmware και ολα οκ.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/Generic/

ειναι generic firmware οχι custom by forthnet.απλα θαπρεπει να περασεις εσυ το Username /password για την συνδεση σου.δεν θα στο περασει αυτοματα οπως γινεται με το firmware της forthnet.και πες μου αν συνεχιζει το προβλημα και μετα.

και για να εισαι σιγουρος οτι θα το κρατησει οταν περασεις το firmware και φτιαξεις το wifi κανε ενα Reboot μεσα απο το μενου και δες αν θα το κρατησει.το ιδιο μπορεις να δοκιμασεις και με της forthnet το firmware>κανε ενα reboot μεσα απο τον ρουτερ για να σωσει τις ρυθμισεις σιγουρα.αν συνεχιζει το προβλημα πες μου υπαρχουν και αλλες λυσεις.

Δημοσ.

καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις

Poulinos τι διαφορα εχει το generic firmware απο το custom της forthnet; παιζει να μου επιρεασει αλλα πραγματα αν το βαλω...πχ την ταχυτητα;(συγνωμη που ρωταω απλα θελω να ξερω αν θα εχω κανενα προβλημα μετα)

Βασικα δεν εχω να χασω κατι θα το βαλω και βλεπω αν αλλαξει κατι η οχι και σας ενημερωνω!

Στο link που εδωσες μολις παταω βγαζει ενα parent directory και μετα καποιες επιλογες, ποιο επιλεγω , ποιο ειναι το generic firmware που μου λες;

ευχαριστώ πολυ και παλι!

Δημοσ.

καλησπερα και ευχαριστω για τις απαντησεις

Poulinos τι διαφορα εχει το generic firmware απο το custom της forthnet; παιζει να μου επιρεασει αλλα πραγματα αν το βαλω...πχ την ταχυτητα;(συγνωμη που ρωταω απλα θελω να ξερω αν θα εχω κανενα προβλημα μετα)

Βασικα δεν εχω να χασω κατι θα το βαλω και βλεπω αν αλλαξει κατι η οχι και σας ενημερωνω!

Στο link που εδωσες μολις παταω βγαζει ενα parent directory και μετα καποιες επιλογες, ποιο επιλεγω , ποιο ειναι το generic firmware που μου λες;

ευχαριστώ πολυ και παλι!

πανω κατω ειναι τα ιδια.διαφορα στην ταχυτητα δεν το κοβω να βλεπεις.στο firmware της forthnet το telnet ειναι κλειστο και για να ανοιξει θελει μια διαδικασια ενω στο generic ειναι ανοιχτο .οπως και στο firmware Της forthnet Το σεταρισμα Username/password γινεται αυτοματα ενω στo generic Οχι που σημαινει οτι πρεπει να το περασεις εσυ την πρωτη φορα.(σιγα τον κοπο;)για το αρχειο επειδη το link Λιγο μαμακιζεται πηγαινε εδω και μετα πηγαινε στο directory generic.

http://leoforeia.gr/thomson/Thomson_Firmware_Compilation/Firmwares/TG585v8/R827/

απλα πρεπει να κατεβασεις και το wizard η να χρησιμοποιησεις το wizard Της forthnet και μετα απλα να κανεις browse εκει που εχεις το firmware απο το παραπανω site για να κατεβει.ολα τα wizard κανουν για ολα τα thomson.μην σε αγχνωνει επειδη το wizard ειναι στο site της forthnet.αν και το wizard υπαρχει και στο site http://leoforeia.gr/thomson

Μετα πες μου αν θα σου κανει παλι το προβλημα αλλιως να σου πω τι να κανεις μετα.

Δημοσ.

καλημερα

ακολουθησα τις οδηγιες σου οπως μου ειπες αλλα δυστυχως δεν διορθωθηκε ενω στην αρχη κραταει τον κωδικο, τισ εομενες ωρες επαναφερει παλι τον εργοστασιακο!εχεις καμια αλλη ιδεα?

Δημοσ.

εχεις αλλαξει το firmware?αν ναι τοτε οταν αλλαξεις τον κωδικο στο wireless πηγαινε μεσα σε command prompt και γραψε

telnet 192.168.1.254

username Administrator Με α κεφαλαιο

και Password Τιποτα εκτος αν τα εχεις αλλαξει

και κανε μετα saveall

και μετα system reboot και πες μου αν θα το κρατησει.βεβαια αν εχεις vista/7aria τοτε πρεπει να κανεις install την εντολη telnet

Δημοσ.

ναι το firmware το εχω αλλαξει ,εχω βαλει το generic που μου ειπες.οκ θα το δοκιμασω σημερα το απογευμα και θα σου πω.

Δημοσ.

οκ μολισ το δοκιμασα,λογικα σε λιγες ωρες η αυριο θα σ εχω απαντηση αν πετυχε η οχι!

κατσε να σου πω τι ακριβως εκανα: 1.αλλαζω τον κωδικο στον router 2.κανω telnet 192.168.1.254 3.βαζω κωδικο Administrator και password τιποτα 4.κανω saveall και μετα system reboot

μετα που πηγα να συνδεθω με τον κινητο μου δεν μπορουσα, μπηκα ξανα στον router και παρατηρησα οτι ο κωδικος ειχε γυριση παλι στον εργοστασιακο.

μηπωσ οντως παιζει κατι με τον router?

Δημοσ.

στερεψα απο ιδεες.v8 εχω και εγω περα απο ενα 784 και του εχω αλλαξει το Firmare με generic και ειναι πανω απο 1 χρονο που εχω αλλαξει το Password και δεν εχω θεμα.

κατι τελευταιο γιατι θα τρελαθω.πηγαινε στο 192.168.1.254

και μετα πηγαινε στο thomson gateway μετα configuration πατα save or restore configuration και κανε save to config

θα στο ανοιξει με Notepad

αυτο καντο οταν σου εχει το default password.

πηγαινε μεσα στο αρχειο αυτο το User.ini και πηγαινε καπου που θα γραφει

secmode wpa-psk presharedkey=DEFAULT KODIKOS rekeysec=0 version=WPA

και εκει που ειναι ο default κωδικος βαλε τον κωδικο που θες.

και μετα πηγαινε σε μια γραμμη στην αρχη που γραφει

ifconfig channel=4 ssid=poulinos any=enabled rts=2347 protection=never protmode=ctstoself prottrigger=local&overlap shortslot=always frameburst=disabled dtim=3

και εκει που λεει ssid=poulnos βαλε το ssid που θες.σωσε το αρχειο ξαναμπες στο Modem και κανε restore to config να δουμε αν ετσι θα παιξει.με το που το κανει restore ισως χρειαστει να περασεις Username/password Παλι η να πατησεις connect.μην αγχνωνεσαι.τελευταια δοκιμη.στο τελος μονο customfirmware δεν θα φτιαξουμε να σου εχει μεσα αυτα που θες εσυ.

Μην κανεις copy paste Τις δικες μου γραμμες αλλα βρες τις δικες σου και αλλαξε απλα αυτα που σου λεω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...