ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα σε όλους σας, Σκέφτομαι να αγοράσω ένα tablet μέχρι 400 Ευρώ. Είδα αυτό το LG και μου άρεσαν τα χαρακτηριστικά του. Ποια είναι η δική σας γνώμη; Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο; Ευχαριστώ
ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 efo355, σευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Το έχω στα υπόψιν μου το ipad. Το είχε πάρει ένας γνωστός μου και δεν έμμεινε ευχαριστημένος. Θα το ξανασκεφτώ αλλά θα προτιμούσα να το αποφύγω
dino77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=20247&sd=specs http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=19603&sd=specs
ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 σευχαριστώ για την απάντηση dino77. Το site είναι ελληνικό; Έχεις αγοράσει από αυτο;
ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σου terry 308, Το προιόν είναι σε προσφορά από το συγκεκριμένο κατάστημα. Δες και εδώ
dino77 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Έχω αγοράσει 3 φορές χωρίς πρόβλημα από Αγγλία έρχονται.
ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 σευχαριστώ dino77, με την εγγύηση του προιόντος τι γίνεται; σε πόσο καιρό είναι εδώ; με ελληνικό λειτουργικο;
terry308 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Υπάρχουν άλλα 2 καταστήματα με παραπλήσια αν όχι την ίδια τιμή , ξεκίνησες θέμα προσφοράς ή συζήτησης ? Αν είναι για συζήτηση πρέπει να μεταφερθεί αλλού , εδώ είναι προσφορές και το συγκεκριμένο ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ !
ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 terry308, έλαβα ένα Mail - Newsletter πριν 2 μέρες με το συγκεκριμένο προιόν σε προσφορά και γιαυτο το έβαλα εδω ενώ παράλληλα ζητάω την γνώμη γιαυτό το προιόν. Το link στο Skroutz στο έβαλα ενδεικτικά για να σου δείξω ότι έχει την καλύτερη τιμή Αν εξακολουθείς να πιστευεις ότι το έβαλα λάθος διώρθωσε με.
terry308 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν εσύ πιστεύεις ότι είναι σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ και το postάρεις στις προσφορές , ενώ το έχουν ακόμα 2 καταστήματα με διαφορά 0,40€ και 1,00€ , τότε πάω πάσο Δεν είναι σε καμία περίπτωση προσφορά ! ΑΑΑΑΑΑΝ είχε ~20-30-€ από το επόμενο μαγαζί τότε ΙΣΩΣ να ήταν. Πάντως ανέφερα το θέμα σου γιατί δεν είναι προσφορά αλλά συζήτηση πλέον.
ersi65 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 εντάξει terry308, σευχαριστώ για την παρατήρηση. Έχει καποιος άποψη για το συγκεκριμένο προιόν; Κάποιος που να το έχει; Κάποιος να προτείνει κάτι αντίστοιχο-καλύτερο;
efo355 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 efo355, σευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση. Το έχω στα υπόψιν μου το ipad. Το είχε πάρει ένας γνωστός μου και δεν έμμεινε ευχαριστημένος. Θα το ξανασκεφτώ αλλά θα προτιμούσα να το αποφύγω Κοίταξε ο γνωστός σου μπορεί να περίμενε άλλα πράγματα. Γενικά πάντως να ξέρεις ότι είναι η πιο απροβλημάτιστη συσκευή και επειδή τα λεφτά είναι πολλά με το ipad 2 ξέρεις ότι και να μην σου αρέσει το πουλάς πανεύκολα και χάνεις ελάχιστα χρήματα. Προσωπικά ως πρώην κάτοχος ipad 1 και νυν ipad 3 στάζω μέλι για την apple και είναι τα προιόντα που μου άλλαξαν όλη την άποψη για την εν λόγω εταιρεία. Δικά σου τα λεφτά δική σου η απόφαση. 1
TheAccountant Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μην τολμήσεις να πάρεις το LG tablet! Παρατημένο απο την μαμα εταιρία του. Αν ασχοληθείς με κινεζιές, καλή τυχη σου ευχομαι. Αν σε ενδιαφέρει πραγματική χρήση tablet, να εχει οπωσδήποτε 3g (μεσοβεζικες λύσεις με hotspot και λοιπα ειναι τρομακτικα ακυρα) Το Media Markt εχει Motorola Xoom 2 3G Media Edition με 340-350... εκει... Επώνυμο και σωστό. Σαφως ανώτερο απο το LG. iPad σε αυτα τα λεφτά δεν παιρνεις παρα μονο τα ληγμένα μοντέλα, με λαθος φορμά οθονης, ελείψεις στο hardware και ενα ελεεινο για tablet OS... πλην ομως εχει καλη ποικιλια σε tablet optimised apps το appstore.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα