jmallen3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Θέλει κάποιος να μου στείλει ένα δέμα/φάκελο αλλα θέλω να μείνει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αντι να ερχεται σπιτι? Αν ναι τι πρεπει να γραψει πανω στο φακελο?
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα! Θέλει κάποιος να μου στείλει ένα δέμα/φάκελο αλλα θέλω να μείνει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αντι να ερχεται σπιτι? Αν ναι τι πρεπει να γραψει πανω στο φακελο? ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, θα σου αφήσουν χαρτάκι και θα πας να το παραλάβεις
jmallen3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 θα το φερει εδω ο ταχυδρομος εαν ειναι συστημενο οπως και αλλουσ φακελους.
ioannis8558 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αντι για τη διευθυνση σου ας βαλει την διευθυνση του ΕΛΤΑ της περιοχης σου και ας το βαλει συστημενο για να δεις online ποτε εφτασε μεσω του tr.number
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Αν του ανοίξεις ναι αν οχι σου αφηνει χαρτακι Αλλιως για να μην σου έρχονται καθολου ειδοποιήσεις και ταχυδρόμοι, πρεπει να νοικιασεις ταχυδρομική θυρίδα στο οικείο ταχυδρομειο, την δινεις στον αποστολέα αντι για διεύθυνση και ολα καταλήγουν εκει μεσα.
nilosgr Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλύτερα είναι να πας στο ταχυδρομείο και να τους πεις, ότι περιμένω ένα γράμμα αλλά μην μου το φέρεται... Ή πάρε τηλέφωνο ;-)
NikosKallithea Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Καλύτερα είναι να πας στο ταχυδρομείο και να τους πεις, ότι περιμένω ένα γράμμα αλλά μην μου το φέρεται... Ή πάρε τηλέφωνο ;-) Αυτο δεν γίνετε γιατι τα συστημένα και οι ειδοποιήσεις για τα δέματα φεύγουν από αλλο και αν δεν βρεθεί ο παραλήπτης τοτε καταλήγουν στο οικείο ταχυδρομειο
australis Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Post restant στο γραφειο της περιοχης σου, αλλα δεν ξερεις ποτε θα ερθει- πρεπει να περνας και να ρωτας. Επιπλεον δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται με δεματα - ισως μονο γραμματα (τωρα αν ειναι φακελος - που μπορει να θεωρηθει γραμμα.....) 2
jmallen3 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Φάκελος θα είναι. Αυτό με το Post Restant πως γινεται? τι πρεπει να συμπληρωθει πανω στο φακελο και πως?
australis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 To ονομα σου κανονικα και αντι για διευθυνση τη διευθυνση του ταχυδρομικου γραφειου (με ταχυδρομικο κωδικα) και την ενδειξη post restante. πχ για τα κεντρικα της Αθηνας στην Ομονοια: Ταδε Ταδόπουλος Αιολου 100 Ομόνοια Post Restante GR 102 00 Παλια ολα τα ταχυδρομεια ειχαν post restante, καλο ειναι να περασεις μια βολτα να βεβαιωθεις και να μαθεις ακριβη διευθυνση, τκ κλπ Μπορει μαλιστα ο αποστολεας να βαλει και το τηλεφωνο σου (κινητο ή σταθερο) και να ειδοποιηθεις οταν ερθει το γραμμα (δεν ξερω αν χρεωνεται extra αυτο - ή αν ειναι μονο για δεματα)
mentoras99 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2014 Περι Post restante Αντι για την διευθυνση του παραληπτη, μπορει να γραφτει η διευθυνση του καταστηματος των ΕΛΤΑ; Διαβαζω εδω http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx "Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη. Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη." Ξερει κανεις αν αντι για την ταχυδρ.δ/νση του παραληπτη, μπορει να γραφτει η δ/νση απο το καταστημα των ΕΛΤΑ; Εχει καποια εξτρα χρεωση το post restante? Μπορω να δηλωσω πχ ενα καταστημα ελτα που ειναι ανοικτο και το απογευμα, πχ Αιολου, και να περνώ μια φορα τη βδομαδα ενα απογευμα να ρωτω αν εχει ερθει κατι στο ονομα μου; (αν δεν το γνωριζω ηδη απο το tracking number-αν δεν εχει tracking number οτι μου στελνουν)
australis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Περι Post restante Ξερει κανεις αν αντι για την ταχυδρ.δ/νση του παραληπτη, μπορει να γραφτει η δ/νση απο το καταστημα των ΕΛΤΑ; Εχει καποια εξτρα χρεωση το post restante? Μπορω να δηλωσω πχ ενα καταστημα ελτα που ειναι ανοικτο και το απογευμα, πχ Αιολου, και να περνώ μια φορα τη βδομαδα ενα απογευμα να ρωτω αν εχει ερθει κατι στο ονομα μου; (αν δεν το γνωριζω ηδη απο το tracking number-αν δεν εχει tracking number οτι μου στελνουν) 1) Δεν γραφεις τη διευθυνση του παραλήπτη. Μονο το ονομα του Υποχρεωτικα μπαινει η διευθυνση του ταχυδρομικου γραφειου και μονο 2) Παλια (όταν το χρησιμοποιουσα) δεν υπηρχε καμμια χρεωση. Αν τωρα εχει αλλαξει δεν το ξερω 3) Αν είναι με τηλεφωνικη ειδοπιηση μπορει να εχει extra χρεωση
paylidis Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 1) Δεν γραφεις τη διευθυνση του παραλήπτη. Μονο το ονομα του Υποχρεωτικα μπαινει η διευθυνση του ταχυδρομικου γραφειου και μονο 2) Παλια (όταν το χρησιμοποιουσα) δεν υπηρχε καμμια χρεωση. Αν τωρα εχει αλλαξει δεν το ξερω 3) Αν είναι με τηλεφωνικη ειδοπιηση μπορει να εχει extra χρεωση ακριβως π.χ. κικος κικου Poste Restande Καταστημα ΕΛΤΑ Μαγουλας τκ τηλ δεν εχει καμια χρεωση αλλα δεν ειναι 100% σίγουρο οτι θα σε πάρουν οποτε καλο ειναι είτε να εχεις tracking number είτε να τους ενοχλησεις εσυ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα