Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλει κάποιος να μου στείλει ένα δέμα/φάκελο αλλα θέλω να μείνει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αντι να ερχεται σπιτι? Αν ναι τι πρεπει να γραψει πανω στο φακελο?

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θέλει κάποιος να μου στείλει ένα δέμα/φάκελο αλλα θέλω να μείνει στο ταχυδρομείο της περιοχής μου αντι να ερχεται σπιτι? Αν ναι τι πρεπει να γραψει πανω στο φακελο?

ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ, θα σου αφήσουν χαρτάκι και θα πας να το παραλάβεις

Δημοσ.

Αντι για τη διευθυνση σου ας βαλει την διευθυνση του ΕΛΤΑ της περιοχης σου και ας το βαλει συστημενο για να δεις online ποτε εφτασε μεσω του tr.number

Δημοσ.

Αν του ανοίξεις ναι αν οχι σου αφηνει χαρτακι

Αλλιως για να μην σου έρχονται καθολου ειδοποιήσεις και ταχυδρόμοι, πρεπει να νοικιασεις ταχυδρομική θυρίδα στο οικείο ταχυδρομειο, την δινεις στον αποστολέα αντι για διεύθυνση και ολα καταλήγουν εκει μεσα.

Δημοσ.

Καλύτερα είναι να πας στο ταχυδρομείο και να τους πεις, ότι περιμένω ένα γράμμα αλλά μην μου το φέρεται... Ή πάρε τηλέφωνο ;-)

Δημοσ.

Καλύτερα είναι να πας στο ταχυδρομείο και να τους πεις, ότι περιμένω ένα γράμμα αλλά μην μου το φέρεται... Ή πάρε τηλέφωνο ;-)

Αυτο δεν γίνετε γιατι τα συστημένα και οι ειδοποιήσεις για τα δέματα φεύγουν από αλλο και αν δεν βρεθεί ο παραλήπτης τοτε καταλήγουν στο οικείο ταχυδρομειο

Δημοσ.

Post restant στο γραφειο της περιοχης σου, αλλα δεν ξερεις ποτε θα ερθει- πρεπει να περνας και να ρωτας. Επιπλεον δεν ειμαι σιγουρος αν γινεται με δεματα - ισως μονο γραμματα (τωρα αν ειναι φακελος - που μπορει να θεωρηθει γραμμα.....)

• Like 2
Δημοσ.

To ονομα σου κανονικα και αντι για διευθυνση τη διευθυνση του ταχυδρομικου γραφειου (με ταχυδρομικο κωδικα) και την ενδειξη post restante. πχ για τα κεντρικα της Αθηνας στην Ομονοια:

Ταδε Ταδόπουλος

Αιολου 100

Ομόνοια Post Restante

GR 102 00

Παλια ολα τα ταχυδρομεια ειχαν post restante, καλο ειναι να περασεις μια βολτα να βεβαιωθεις και να μαθεις ακριβη διευθυνση, τκ κλπ

Μπορει μαλιστα ο αποστολεας να βαλει και το τηλεφωνο σου (κινητο ή σταθερο) και να ειδοποιηθεις οταν ερθει το γραμμα (δεν ξερω αν χρεωνεται extra αυτο - ή αν ειναι μονο για δεματα)

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Περι Post restante

Αντι για την διευθυνση του παραληπτη, μπορει να γραφτει η διευθυνση του καταστηματος των ΕΛΤΑ;

Διαβαζω εδω

http://www.elta.gr/el-gr/%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CF%8E%CF%84%CE%B5%CF%82/%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%AF%CE%B1%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/%CE%B4%CE%AD%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B5%CF%83%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D.aspx

"Δέμα Poste Restante με Τηλεφωνική Ειδοποίηση: Χρησιμοποιώντας αυτή την ειδική διαχείριση ο αποστολέας μπορεί αντί για την διεύθυνση του παραλήπτη να γράψει την ένδειξη Poste Restante και το τηλέφωνο του παραλήπτη.  Η παράδοση αυτών των δεμάτων γίνεται από καταστήματα και Ταχυδρομικά Πρακτορεία του ΕΛΤΑ με τηλεφωνική ειδοποίηση του παραλήπτη."

Ξερει κανεις αν αντι για την ταχυδρ.δ/νση του παραληπτη, μπορει να γραφτει η δ/νση απο το καταστημα των ΕΛΤΑ;

Εχει καποια εξτρα χρεωση το post restante?

Μπορω να δηλωσω πχ ενα καταστημα ελτα που ειναι ανοικτο και το απογευμα, πχ Αιολου, και να περνώ μια φορα τη βδομαδα ενα απογευμα να ρωτω αν εχει ερθει κατι στο ονομα μου; (αν δεν το γνωριζω ηδη απο το tracking number-αν δεν εχει tracking number οτι μου στελνουν)

Δημοσ.

Περι Post restante

Ξερει κανεις αν αντι για την ταχυδρ.δ/νση του παραληπτη, μπορει να γραφτει η δ/νση απο το καταστημα των ΕΛΤΑ;

Εχει καποια εξτρα χρεωση το post restante?

Μπορω να δηλωσω πχ ενα καταστημα ελτα που ειναι ανοικτο και το απογευμα, πχ Αιολου, και να περνώ μια φορα τη βδομαδα ενα απογευμα να ρωτω αν εχει ερθει κατι στο ονομα μου; (αν δεν το γνωριζω ηδη απο το tracking number-αν δεν εχει tracking number οτι μου στελνουν)

1) Δεν γραφεις τη διευθυνση του παραλήπτη. Μονο το ονομα του

Υποχρεωτικα μπαινει η διευθυνση του ταχυδρομικου γραφειου και μονο

2) Παλια (όταν το χρησιμοποιουσα) δεν υπηρχε καμμια χρεωση. Αν τωρα εχει αλλαξει δεν το ξερω

3) Αν είναι με τηλεφωνικη ειδοπιηση μπορει να εχει extra χρεωση

Δημοσ.

1) Δεν γραφεις τη διευθυνση του παραλήπτη. Μονο το ονομα του

Υποχρεωτικα μπαινει η διευθυνση του ταχυδρομικου γραφειου και μονο

2) Παλια (όταν το χρησιμοποιουσα) δεν υπηρχε καμμια χρεωση. Αν τωρα εχει αλλαξει δεν το ξερω

3) Αν είναι με τηλεφωνικη ειδοπιηση μπορει να εχει extra χρεωση

ακριβως

π.χ. κικος κικου

Poste Restande

Καταστημα ΕΛΤΑ Μαγουλας

τκ

τηλ

δεν εχει καμια χρεωση αλλα δεν ειναι 100% σίγουρο οτι θα σε πάρουν οποτε καλο ειναι είτε να εχεις tracking number είτε να τους ενοχλησεις εσυ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...