Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Εχω ενα macbook pro mid 2009 με intel core2 duo και ξαφνικά όταν το ανοίγω κολλάει στο στρόγγυλο που φορτώνει.

Εχω δοκιμάσει τα πάντα,αλλαγή δίσκου,φορματ,chkdsk verify permissions το έκανα κομμάτια το λαπτοπ τα έβγαλα όλα το καθάρισα κίολας (μέχρι και καινούρια πάστα έβαλα)τα ξαναέβαλα όλα και χθες που το έκανα αυτό άνοιξε κανονικά!!

είδα και μια ταινία κ γενικά το είχα για 5-6 ώρες ανοιχτό κανονικά .σήμερα πήγα να το ανοίξω και πάλι τα ίδια..... κολλάει εκεί...

Μπορεί κανείς να μου πει τι να φταίει???

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς που βρίσκεται η μπαταρία PRAM battery? επειδή δεν την βλέπω πουθενά!εκτός κ αν μέσα στην οθόνη!!!

Δημοσ.

Ευχαριστώ αλλά αυτό δεν είναι το μηχάνημα μου!

Τελικά μετά απο πολλές προσπάθεις βρήκα λύση γιατι δεν ανοίγει!!Εφταιγε η airport card. Μόλις εβγαλα το καλωδιο που την συνδέει με την μητρική άνοιξε κανονικά!!Ομως αυτο το καλώδιο έχει πάνω του το bluetooth την κάμερα και το light sensor!!!Οπότε ακόλούθησα το καλωδιο πού πάει μέσα στην όθόνη γιατί όλα εκεί βρίσκονται στο μαυρο καπάκι κάτω και αποσύνδεσα εκει μέσα την airport card!

Τελικά ανοίγει κανονικά πάντα! Εχω ενα δευτερέυον προβληματάκι όμως χάνει συνέχεια την ημερομηνία και την ώρα!!Είναι η pram battery όπως έχω διαβάσει αλλα ρε παιδιά έχω ψάξει παντού και δεν την βρίσκω!!!!τα έβγαλα όλα!!Εχεις κανείς καμιά ιδέα που να βρίσκεται?εκτος κ αν είναι μέσα στην οθόνη τι να πώ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...