Επισκέπτης Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα αντιμετωπιζω ενα προβλημα σχετικα με την δημιουργια ενος μερους σε laptop HP windows 7 Home premioum στα 64bit..ειναι καινουργιο και το λογισμικο ειναι νομιμο.. το προβλημα ειναι το εξης...θελω να φτιαξω ενα μερος γυρω στα 220GB σε δισκο 500GB..οταν ομως ολοκληρωνω την διαδικασια που απαιτειται γι'αυτο μεσα απο το εργαλειο των windows 7 μου βγαζει το εξης μηνυμα..το επισυναπτω σε εικονα..ειναι ασφαλες αυτο ή μπορει να εχω προβλημα μετα στο διαβασμα του λειτουργικου? ευχαριστω εκ των προτερων..
madtaz Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει χωρίς να έχει λειτουργικό μέσα ο σκληρός. Αν έχεις το DVD με τα windows 7 κάνε format και φτιάξε τα partition από μηδενική βάση πριν εγκαταστήσεις τα windows.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 αυτή η διαδικασία πρέπει να γίνει χωρίς να έχει λειτουργικό μέσα ο σκληρός. Αν έχεις το DVD με τα windows 7 κάνε format και φτιάξε τα partition από μηδενική βάση πριν εγκαταστήσεις τα windows. τα windows 7 δινουν τετοια δυνατοτητα χωρις Format...οριστε και ενας οδηγος... http://www.pcsteps.gr/tutorials/windows/219--partition--windows-7 δεν ειναι η πρωτη φορα που το κανω...αλλα ειναι η πρωτη φορα που συναντω αυτο το μηνυμα...η ερωτηση μου ειναι ως προς το μηνυμα που βγαζει οχι προς το μερος που θελω να φτιαξω!!
madtaz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξέρω οτι μπορεί να γίνει και ετσι αλλά υπάρχει το ρίσκο να χαθούν αρχεία του λειτουργικού συστήματος. Επίσης αν τα αρχεία των windows είναι κατακερματισμένα, δημιούργώντας νέο partition με αυτήν την κατάσταση, καταδικάζεις το pc να σέρνεται...πόσο μάλλον σε laptop!
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 καταλαβα...δηλαδη δεν υπαρχει λυση...δεν θελω να κανω φορματ γιατι το πηρα μολις προχθες...φοβαμαι μην χασω την εγγυηση γιατι ειναι να μην μπλεξεις με αυτους...ευχαριστω για την απαντηση..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα