matyat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα. πριν κανω format δημιουργησα ενα μικρο διαμερισμα στον δισκο για να σωσω τα δεδομενα μου. τοτε το εβλεπα κανονικα... τωρα μετα το Format τιποτα...δεν υπαρχει στο "ο Υπολογιστης μου"... παω στην διαχειριση δισκων και υπαρχει κανονικα... πως μπορω να το ενεργοποιησω? HELP!!!ΘΑ ΦΑΩ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ.....
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Στην διαχείριση δίσκων κάνε δεξί κλικ πάνω του και δώσε γράμμα μονάδος. Και πες στην κυρά να κάτσει στα αυγά της....
washcloud Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Και πες στην κυρά να κάτσει στα αυγά της.... ...πας καλά; Εδώ τρώει ξύλο για χαμένα partition. Άμα της πει κα'να τέτοιο, παίζει να περάσει όλον τον Σεπτέμβρη κρεμασμένος ανάποδα
matyat Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 με σωσατε!!! αλλη μια βραδια υπνου στο κρεββατι μου.... οσο για την παντοφλα και τα αβγα ειναι πολυ καλυτερα απο την γκρινια(εκ πειρας...) καλο βραδυ και ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα