Προς το περιεχόμενο

Στις 30 Νοεμβρίου το Wii U στην Ευρώπη από €299.99

Alithinos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μη το λες αυτό. Κοίτα πως το Crysis (παιχνίδι του 2007) είναι! :P

http://www.youtube.com/watch?v=hgw9DlIK8DY

Αν κάποιος έκανε ανάλογο mod για το Crysis 2 που έχει και dx11 με tesselation τότε θα ήταν ακόμα πιο... φωτορεαλιστικό!

shut up and take my money χααχαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν ξερω γιατι σιχενομαι τοσο πολυ την νιτεντο πλεον.

Μου θυμιζει κατι απο Apple.

350 ευρω για μια κονσολα που το κινητο μου εχει καλυτερες δυνατοτητες.

Τι να πω. Διαφορά γουστου υποθετω. Αλλα και παλι, γιατι να μην παρει καποιος με σχεδόν το ιδιο ποσο το PS4 με κατα πολλους "4K" αναλυση και να παρει το νιτεντο για μωρα?

Για να δούμε με τι τιμές θα 'ρθει Ελλάδα τελικά.

Αν γίνει αυτό το φριχτό έγκλημα και μεταφέρουν τους ίδιους αριθμούς που έχει η τιμή Αμερικής σε Ευρώ,θα περιμένω μέχρι να βγουν οι άλλες κονσόλες ώστε αναγκαστικά να πέσει η τιμή του και να το πάρω.

Άμα όμως έχει δίκαιες τιμές και είναι να πληρώσουμε όσα θα πληρώσουν και οι Αμερικάνοι και οι Ιάπωνες,ίσως να το παιρνα νωρίτερα..

Τι να πω. Διαφορά γουστου υποθετω. Αλλα και παλι, γιατι να μην παρει καποιος με σχεδόν το ιδιο ποσο το PS4 με κατα πολλους "4K" αναλυση και να παρει το νιτεντο για μωρα?

Δεν ξέρω... μέχρι να βγεί το PS4 τότε και το δικό μου κινητό θα έχει τις ίδιες δυνατότητες με το PS4 οπότε γιατί να το πάρω...? ΟΕΟ? ?

προσωπικα πιστευω αυτο για την νιντ θα ειναι oτι ηταν για την sega το dreamcast

Δεν λέω μεγάλα λόγια αλλά τον τελευταίο καιρό και μετά την παρουσίαση η nintendo φαίνεται πολύ καλά διαβασμένη.

οι "κραχτες" της δεν εχουν online..μεταξεταστεα την κόβω :Ρ

Ε εντάξει όχι και να πάθει η Nintendo ότι έπαθε η SEGA από το Dreamcast,το παράκανες! :P

Καταρχάς το Dreamcast πέθανε κυρίως από τη πειρατία. To Dreamcast έτυχε και το χτύπησε μια επαναστατική μέθοδος πειρατίας, όπου με ένα απλό σιντί με ένα προγραμματάκι το οποίο το έβαζες στη κονσόλα και λειτουργούσε ως booter,μετά έβαζες απ' ευθείας το αντιγραμμένο παιχνίδι και έπαιζε. Καμία σχέση με τα πανάκριβα τσιπάκια αγνώστου προέλευσης που ακύρωναν και την εγγύηση του μηχανήματος. Η Nintendo όμως είναι στο άλλο άκρο,παραφυλάγεται από τη πειρατία. Αφού ο λόγος που οι κονσόλες τις μέχρι στιγμής δεν έπαιζαν dvd και cd ήταν επειδή αποφάσισε να φτιάξει δικά τις πρότυπα δίσκων για να μη μπορεί να τα αντιγράψει κανείς... Κέρβερος σε αυτό το ζήτημα.

Απ' την άλλη πάλι η Nintendo μετά τις επιτυχίες των DS και Wii δεν είναι σε τόσο κακή κατάσταση για να κινδυνεύει να σταματήσει να παράγει hardware σε μια πιθανή αποτυχία του WiiU. Η Sega είχε χάσει τον αγώνα των πωλήσεων επανελλημένα με το Mega Drive 2,το Saturn,και το τελευταίο που μπόρεσε να βγάλει ήταν το Dreamcast. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Nintendo που μου είχαν κάνει αίσθηση όταν τα διάβαζα,το Wii θα μπορούσε να ήταν η τελευταία κονσόλα που θα βλέπαμε από Nintendo άμα πουλούσε και αυτή λίγο όπως οι προηγούμενες κονσόλες της. Η ειρωνία της υπόθεσης είναι πως και με το N64,και με το Gamecube ήρθε τελευταία στις πωλήσεις,από πιο αδύναμα μηχανήματα (ps1,ps2) ενώ με το Wii που ήταν το πιο αδύναμο αυτής της γενιάς βγήκε πρώτη.

Πρόσεχε μόνο να μην είναι ότι είναι για τις φορητές παιχνιδομηχανές το 3ds και παίζει μόνη της χωρίς αντίπαλο :P

• Like 2

Η Nintendo όμως είναι στο άλλο άκρο,παραφυλάγεται από τη πειρατία. Αφού ο λόγος που οι κονσόλες τις μέχρι στιγμής δεν έπαιζαν dvd και cd ήταν επειδή αποφάσισε να φτιάξει δικά τις πρότυπα δίσκων για να μη μπορεί να τα αντιγράψει κανείς... Κέρβερος σε αυτό το ζήτημα

Καλά αυτό με το Wii δεν ισχύει, έχουν βρει αρκετούς τρόπους να παίζουν πειρατικά, από τσιπάκια στην αρχή μέχρι softmods. Μπορείς να εγκαταστήσεις και homebrew στην κονσόλα και μετά το μόνο που χρειάζεται για να παίξεις είναι ένας σκληρός δίσκος USB που χωράει όσα παιχνίδια θέλεις. Σε αυτή τη γενιά η πρωταθλήτρια στην πειρατεία είναι σίγουρα η Ninty (γιατί στο X360 πέφτουν και bans και γενικά η διαδικασία είναι δυσκολότερη).

Η ειρωνία της υπόθεσης είναι πως και με το N64,και με το Gamecube ήρθε τελευταία στις πωλήσεις,από πιο αδύναμα μηχανήματα (ps1,ps2) ενώ με το Wii που ήταν το πιο αδύναμο αυτής της γενιάς βγήκε πρώτη.

Συμπέρασμα: Ο κόσμος αγοράζει κονσόλες που μπορεί να παίξει πειρατικά. Αυτός θεωρώ ότι είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο είχε εδραιωθεί και το playstation.

Για να επανέλθουμε στην ουσία : Δυνατή κονσόλα με πολύ innovation και πάλι

Και 1st party και Zelda/Metroid κλπ?

Day ONE

ΑΝ μπορούσα και πιο πριν....

...όσο και να έχει προσπαθήσει η Νintendo οι εποχές των θρυλικών nes, snes και GAME BOY με τα οποία μεγαλώσαμε όλοι, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί :( ...

Γιατι το λες αυτο?

Το DS που βγηκε το 2004 , ειναι η εμπορικοτερη κονσολα ΟΛΩΝ των εποχων.

Επισης και το Wii τα εχει παει καταπληκτικα.

Στις επιτυχιες του game boy εχεις μεινει ακομα?

Συμπέρασμα: Ο κόσμος αγοράζει κονσόλες που μπορεί να παίξει πειρατικά. Αυτός θεωρώ ότι είναι ένας βασικός λόγος για τον οποίο είχε εδραιωθεί και το playstation.

Επειδη στην Ελλαδα γινοταν πανικος με τα πειρατικα, δεν σημαινει πως στις τεραστιες αγορες Αμερικης & Ιαπωνιας (Ασιας) γινοταν το ιδιο τοσο εντονα.

Ο λογος που πετυχε το Playstation ηταν τα καταπληκτικα games που ειχε.

Για να επανέλθουμε στην ουσία : Δυνατή κονσόλα με πολύ innovation και πάλι

Και 1st party και Zelda/Metroid κλπ?

Day ONE

ΑΝ μπορούσα και πιο πριν....

^This! Έξω από το κατάστημα θα κατασκηνώσω για να το πάρω! :D (εκτός και αν κάνουν τίποτα κουλό στα Ελληνικά καταστήματα οπότε πάμε για amazon κλπ)

• Like 1

Συγνωμη φιλε μου αλλα...τι λες???

To galaxy s3 που εχει quad και ειναι απο τα γρηγοροτερα κινητα σε ταχυτητα 1.5ghz(εγω το πηγα τοσο για να εχουμε δικαιες συγκρισεις με τα αλλα) βγαζει 211 Mflops MAX....

Οσο δηλαδη βγαζει ενας pentium 4 [email protected] ghz...

Που εχει ιδια ισχυ το κινητο σου,για πες μου???

Να λεμε και τα πραγματα οπως ειναι ρε αδερφε....

By the way,με το κομματι του ps4 συμφωνω...:)

αν και ψηφιζω 720 κατα την γνωμη μου...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...