Προς το περιεχόμενο

iPhone 4S και iOS 6

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις. Μια για το iphone και η αλλη για το ios 6 και οποιος γνωριζει θα ηθελα αν μπορει να μου απαντησει. Πρωτον, πως μπορω, και αν μπορω, να ενεργοποιησω καπως να μου ανακοινωνει ποιος τηλεφωνει οταν εχω τα ακουστικα και δεν βλεπω την οθονη? και δευτερον στο ios 6 θα μπορουμε να απεργοποιουμε το 3G οπως στο iphone 4 ή θα περιμενουμε αναβαθμιση οπως για το 4S γιατι οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα iphone 4S δεν μπορουσαμε να απεργοποιησουμε το 3g παρα μονο με την αναθαμιση λογισμικου που εκαναν μετα απο μερικεσ βδομαδες.

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αν είσαι jailbroken μπορείς να βάλεις το Aloud από cydia. Εναλλακτικά δοκίμασε το speak selection στις Ρυθμίσεις-Γενικά-Προσβασιμότητα (δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι αυτό κάνει).

Οσο για την 6 ναι, εχει 3G.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Ναι το ξερω οτι εχει 3G.Tην επιλογη να το κλεινω υπαρχει η μονο το data cellular μπορω να απενεργοποιησω????

post-120910-0-67452300-1347983391_thumb.png

Ευχαριστω αλλα το βρηκα τελικα. To iPhone 4 εχει μονο το Enable 3G toggle ενω το 4S δεν εχει. Ενα heads up για τα παιδια που θα αποφασισουν να βαλουν το iOS 6 στο iPhone 4S.

Δημοσ.

Εννοούσα απ οσο εχω δει δεν ειδα καποιον να λεει οτι δεν εχει επιλογή να κλείνει το 3g στο 4s. Προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτέ γιατι εχω jailbreak παντα

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...