~@petgio@~ Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας. Θα ηθελα να κανω δυο ερωτησεις. Μια για το iphone και η αλλη για το ios 6 και οποιος γνωριζει θα ηθελα αν μπορει να μου απαντησει. Πρωτον, πως μπορω, και αν μπορω, να ενεργοποιησω καπως να μου ανακοινωνει ποιος τηλεφωνει οταν εχω τα ακουστικα και δεν βλεπω την οθονη? και δευτερον στο ios 6 θα μπορουμε να απεργοποιουμε το 3G οπως στο iphone 4 ή θα περιμενουμε αναβαθμιση οπως για το 4S γιατι οταν πρωτοκυκλοφορησαν τα iphone 4S δεν μπορουσαμε να απεργοποιησουμε το 3g παρα μονο με την αναθαμιση λογισμικου που εκαναν μετα απο μερικεσ βδομαδες. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.
iMarilina Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα. Αν είσαι jailbroken μπορείς να βάλεις το Aloud από cydia. Εναλλακτικά δοκίμασε το speak selection στις Ρυθμίσεις-Γενικά-Προσβασιμότητα (δεν το έχω δοκιμάσει αλλα φαντάζομαι αυτό κάνει). Οσο για την 6 ναι, εχει 3G. Sent from my iPhone using Insomnia
~@petgio@~ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το ξερω οτι εχει 3G.Tην επιλογη να το κλεινω υπαρχει η μονο το data cellular μπορω να απενεργοποιησω???? Ευχαριστω αλλα το βρηκα τελικα. To iPhone 4 εχει μονο το Enable 3G toggle ενω το 4S δεν εχει. Ενα heads up για τα παιδια που θα αποφασισουν να βαλουν το iOS 6 στο iPhone 4S.
iMarilina Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Εννοούσα απ οσο εχω δει δεν ειδα καποιον να λεει οτι δεν εχει επιλογή να κλείνει το 3g στο 4s. Προσωπικα δεν ασχοληθηκα ποτέ γιατι εχω jailbreak παντα Sent from my iPhone using Insomnia
amius Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που έγραψε πάντως το "Αποστολή iPhone 5", στην αρχική σελίδα, από ορθογραφία και ελληνικά σκίζει!!!...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα