sokra_1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα σας, το πρόβλημα που εχω είναι το εξής: μετά απο φορμάτ που έκανα μου εμφανίζει αυτό το μήνυμα στον τερματισμό του Η/Υ Μήνυμα λάθους "Τώρα μπορείτε να σβήσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια". Το είχα κάνει μια φορα αλλα δεν θυμάμαι πως, αν θυμάται κανείς βοηθήστε παρακαλώ...
TheELF Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μήνυμα λάθους; Δεν είναι μήνυμα λάθους,απλά σε ενημερώνει ότι τώρα μπορείς να σβήσεις τον υπολογιστή σου με ασφάλεια,για να μην ξαναβγεί πρέπει να κάνεις της ενημερώσεις των xp.
sokra_1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο το μήνυμα το εμφάνιζε φίλε μ σε κάτι παλιές μητρικές που δεν είχαν ακόμα την υπηρεσία ACPI. Οι καινούργιες εχουν... 1
Sarandis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 To κάνει και σε πιο καινούριες, έτυχε σε ένα φίλο μετά απο format αλλά δε θυμάμαι με ποιον τόπο το είχα φτιάξει. Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω ήταν αυτό link Αν δεν πιάσει απλά κάνεις τα update όπως είπε και ο elf EDIT:πιο αναλυτικά από microsoft
sokra_1 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παίδες το βρήκα, το πρόβλημα εντοπίστηκε. Οφείλεται σε αλλαγή κάρτας γραφικών. Το έκανα φορμάτ με την καινούργια κάρτα επάνω και τώρα δουλεύει τέλεια.... Ευχαριστώ πάντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα