Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η αγορά πρόκειται για φοιτητή που μόλις πέρασε στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών και ενδιαφέρεται για την αγορά λάπτοπ που θα τον βοηθήσει στη σχολή και στις εργασίες της. Το εύρος τιμής βρίσκεται γύρω στα 1000 ευρώ . Αναμένω τις προτάσεις σας :)

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω πολλά από συνθέσεις συμπλήρωσε αυτήν τη φόρμα για να βοηθηθούν τα άλλα μέλη.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Δημοσ.

Αν και δεν ξέρω πολλά από συνθέσεις συμπλήρωσε αυτήν τη φόρμα για να βοηθηθούν τα άλλα μέλη.

Φόρμα Αγοράς-Αναβάθμισης υπολογιστή

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

Αν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο .

Αυτή η φόρμα είναι για Dekstop , ενώ εγώ ζήτησα Laptop. Τώρα όσον αφορά τη χρήση, είπα και παραπάνω οτι προορίζεται για τη σχολή των ηλεκτρολόγων μηχανικών(και όποια προγράμματα συνεπάγονται μαζί της -δεν είμαι σίγουρος ποια ).

Δημοσ.

επειδή σπουδάζω ηλεκτρολόγος μηχανικός και μηχανικός υπολογιστών μπορώ να πω με σιγουριά πως δε χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο για τη σχολή. απλά να αποφασίσει τις ιντσες το παιδί και μετα βλέπουμε. πάντως αν πάει σε 15αρι το hp που προτάθηκε είναι πολύ καλό, αλλά εγώ θα πρότεινα αυτό http://www.skroutz.g...-6GB-500GB.html . λιγότερα χρήματα, 2 χρόνια εγγύηση dell. εχει βέβαια ι5 αντι για ι7 του hp όμως δε πρόκειται αν δει και καμια σοβαρή διαφορα. τονίζω όμως και πάλι την εγγύηση της dell, είναι πολύ σημαντική διαφορα σε σχέση με το hp.

*edit είναι το ίδιο με αυτό που πρότεινε ο xristoforos.

Δημοσ.

συμφωνώ σε ότι έχει να κάνει με το after sales της dell αλλά το hp pavilion g6- 2001 είναι πολύ τίμια πρόταση για τα λεφτά του και αξίζει τον κόπο (κατά την γνώμη μου πάντα)

Δημοσ.

συμφωνώ σε ότι έχει να κάνει με το after sales της dell αλλά το hp pavilion g6- 2001 είναι πολύ τίμια πρόταση για τα λεφτά του και αξίζει τον κόπο (κατά την γνώμη μου πάντα)

ναι, σίγουρα αξίζει και είναι τίμια πρόταση, αλλά το ρισκάρεις να πάρεις το hp αντί του dell? εγώ προσωπικά θα επέλεγα το dell αλλά αν κάποιος άλλος μου έλεγε πως πήρε το hp αντί του dell θα του έλεγα πως ήταν εξίσου καλή επιλογή. είναι δέλεαρ ο i7...

• Like 1
Δημοσ.

Λοιπόν κοίταξα τις προτάσεις σας προσεκτικά . Επικοινώνησα και με το παιδί και μου τόνισε ότι προτιμά το λάπτοπ να είναι 17 ιντσών. Έχουμε καταλήξει στις 2 αυτές λύσεις http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=12997 και http://www.msystems.gr/index.php?category=1142&product=14576

Πιστεύετε ότι αξίζει η διαφορά στα χαρακτηριστικά τους για 300 ευρώ ;

Δημοσ.

Για το 17αρι Hp καπου ειχα διαβασει οτι εχει προβλημα με τον ανεμιστηρα (οτι δουλευει συνεχως στο φουλ).

Οποτε δεν θα το προτεινα.

Δημοσ.

Λοιπόν κοίταξα τις προτάσεις σας προσεκτικά . Επικοινώνησα και με το παιδί και μου τόνισε ότι προτιμά το λάπτοπ να είναι 17 ιντσών. Έχουμε καταλήξει στις 2 αυτές λύσεις http://www.msystems....2&product=12997 και http://www.msystems......<br /><br />Πιστεύετε ότι αξίζει η διαφορά στα χαρακτηριστικά τους για 300 ευρώ ;

Όχι αλλά αν του καεί σε ένα χρόνο και 2 μέρες από την αγορά θα δώσει εκείνα τα 300 ευρω (+ και άλλα) για να του φτιάξουνε την μητρική ή να πάρει καινούριο.

Στην Dell πληρώνεις εγγύηση /ποιότητα κατασκευής και after sale support.

Η Dell σε σχέση με την HP είναι αιώνες μπροστά.

Και σε χαρακτηριστικά είναι πολύ καλύτερο το Dell.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...