Προς το περιεχόμενο

The Hangover III

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι θαυμαστές της ταινίας "Ηangover" το περίμεναν και η εταιρεία παραγωγής τους έκανε το καλύτερο δώρο: το "Hangover III".

Οι χαρακτηρες του Άλαν, του Στου, του Φιλ και του Κυρίου Τσόου ξαναζωντανεύουν για να χαρίσουν απλόχερα το γέλιο.

Σύμφωνα με τη μικρή ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής " Αυτή τη φορά, δεν υπάρχει γάμος. Δεν θα υπάρχει ούτε μπάτσελορ πάρτυ. Τι θα μπορούσε να πάει στραβά; Αλλά, όταν οι Wolfpack, βγουν στους δρόμους, όλα τα στοιχήματα χάνονται".

Τα γυρίσματα με πρωταγωνιστή τον ελληνικής καταγωγής Ζακ Γαλιφανάκης έχουν ήδη ξεκινήσει εδώ και λίγες μέρες.

Πηγη:http://www.gazzetta.gr/showbiz/article/324990-hangover-3

• Like 1
Δημοσ.

Κάτι είχε ακουστεί για Μύκονο στο ΙΙΙ αλλά τελικά θα πάνε Μεξικό (ΤΙχουάνα) και πάλι Las Vegas. Ελπίζω να αλλάξει το βασικό concept αυτή τη φορά και να μην είναι κάτι σαν το 2ο το οποίο ήταν καθαρή αντιγραφή του 1ου με μόνη διαφορά την πόλη. Επίσης ο Tyson θα εμφανιστεί και πάλι. Τέλος ανυπομονώ να μάθω τι ρόλο θα πάρει ο αγαπημένος μου John Goodman.

• Like 1
Δημοσ.

Το δευτερο ηταν αποτυχια μαλλον αν το συγκρινεις παντα με το πρωτο.Καλο θα ηταν να το αφηναν εκει που ειναι αλλα απο τη στιγμη που βγαζει τρελα λεφτα σιγα μην δεν το εκμεταλευτουν.Μακαρι να ειναι καλο παντως και να ξαναγελασουμε αρκετα οπως στο πρωτο.

• Like 2
Δημοσ.

εγω παντως και τα 2 τα εχω δει σε dvd καλοκαιρι σε αυλη με μπυρες και φιλαρακια και αφου γελασαμε καλα αρχισαμε ατελειωτες συζητησεις περι καφριλας,μεθυσια,πεσιματα κτλ οποτε μπορω να πω τις καταευχαριστηθηκα.

• 5 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...