kemosabe Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά δείτε λίγο την παρακάτω εικόνα. Κάτι δεν μου κολάει καλά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι λόγω (μη) γνώσεων. Δώστε μια βοήθεια στον φτωχό.
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Κατι δεν σου κολάει απο πιά άποψη ? Ισα ισα που βλέπω οτι κλειδώνει και πολύ ψηλά κοντά στα 22 η γραμμή σου εχει κανένα πρόβλημα παει καλα ?
pedrojay Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δώστε μια βοήθεια στον φτωχό. Σε καταλαβαίνω φίλε,θες να νοικιάσεις μια γκαρσονιερίτσα να φύγεις από αυτό το αφιλόξενο αντίσκηνο μέσα στον ΟΤΕ.. Κάτι δεν μου κολάει καλά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι λόγω (μη) γνώσεων. Θες λίγο ακόμα για τα 24,άπλωσε το χέρι και πάτα το reset στο DSLAM δίπλα σου,μπορεί να κλειδώσεις λίγο καλύτερα (Μα 1.5 attenuation?Έλεος,χαχαχα )
poulinos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Ρε παιδιά δείτε λίγο την παρακάτω εικόνα. Κάτι δεν μου κολάει καλά αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι λόγω (μη) γνώσεων. Δώστε μια βοήθεια στον φτωχό. περα απο την πλακα τιποτα δεν παει στραβα.αγκαλιαμε τον οτε εισαι 9 margin εχεις απο τον Provider.εχεις μια πολυ καλη γραμμη.ολα ειναι μια χαρα εκτος αν εχεις τιποτα αποσυνδεσεις κτλ η κατι αλλο οποτε πες μας το προβλημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα