Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλισπερα παιδια εχω τιν hd 5770 και θελω να κανω αναβαθμηση και σκεφτομαι τιν γτχ 660 εσεισ τι λετε???? τα λεφτα που διαθετω συνολικα ειναι 350 περιπου απο info quest(καταστημα you)!!! μονο

εχετε να μοθ προτινετε κατι καλυτερο σε αυτα τα λεφτα???

Δημοσ.

Mάλλον την 660ti λες. Aντίστοιχη είναι η 7950. Διάλεξε ανάλογα με τα παιχνίδια που σε ενφιαφέρουν πιο πολύ:

http://www.anandtech.com/bench/Product/550?vs=647

+grouspen. Αν το σύστημα είναι της υπογραφής, ανάφερε ποιό ακριβως είναι το τροφοδοτικό και ποιά η οθόνη σου.

Δημοσ.

Να κάνω μια μικρή παρατήρηση, γιατί έχεις 8Gb μνήμη και χαραμίζεις το triple channel που δίνει το socket σου;

Στην ερώτησή σου τώρα, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα χαλαρά στην GTX 660Ti.

Ωστόσο κάνε τον κόπο και γράψε αναλυτικά το σύστημά σου, όπως σου ζήτησαν και οι υπόλοιποι.

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αργησα να απαντησω γτ δεν ειχα pc !!!το συστημα ειναι

mobo : p6t7

ram : 8 gb sta 1600

cpu i7 975 extreme

psu 850 w soly tech

οθονη 24" led full hd

Mάλλον την 660ti λες. Aντίστοιχη είναι η 7950. Διάλεξε ανάλογα με τα παιχνίδια που σε ενφιαφέρουν πιο πολύ:

http://www.anandtech...duct/550?vs=647

+grouspen. Αν το σύστημα είναι της υπογραφής, ανάφερε ποιό ακριβως είναι το τροφοδοτικό και ποιά η οθόνη σου.

Ναι φιλε μ τιν 660it

Να κάνω μια μικρή παρατήρηση, γιατί έχεις 8Gb μνήμη και χαραμίζεις το triple channel που δίνει το socket σου;

Στην ερώτησή σου τώρα, εγώ στην θέση σου θα πήγαινα χαλαρά στην GTX 660Ti.

Ωστόσο κάνε τον κόπο και γράψε αναλυτικά το σύστημά σου, όπως σου ζήτησαν και οι υπόλοιποι.

τη εννοεις δλδ τι θα μπορουσα να βαλω??? βασικα εχω 4 kingston sta 1600 των 2 gb εκαστη

σκεφτομουνα γιαυτη

http://www.you.gr/b2...F2D8CDD65838F2D

Δημοσ.

τη εννοεις δλδ τι θα μπορουσα να βαλω??? βασικα εχω 4 kingston sta 1600 των 2 gb εκαστη

Μόνο τα 3 , στο ίδιο χρώμα της μητρικής ,,, για να δουλέψουν triple channe , όπως είναι το σωστό

Δημοσ.

καλησπερα παιδια αργησα να απαντησω γτ δεν ειχα pc !!!το συστημα ειναι

mobo : p6t7

ram : 8 gb sta 1600

cpu i7 975 extreme

psu 850 w soly tech

οθονη 24" led full hd

Ναι φιλε μ τιν 660it

σκεφτομουνα γιαυτη

http://www.you.gr/b2...F2D8CDD65838F2D

Τετοια τιμη για τετοια καρτα δεν θα αγγιζα ουτε για πλακα. Ρε σχεδον 380 ευρω για μια καρτα που εξ΄ αρχης θα επρεπε να εχει γυρω στα 220 ευρω? Πανε καλα ρε?

Επισης εισαι σιγουρος οτι δεν μπορεις να παρεις απο καπου αλλου? Οι τιμες τους ειναι για πολλα μπουκετα. Κυριολεκτικο κλεψιμο πλην ελαχιστων συγκεκριμενων καρτων που ειναι σε νορμαλ επιπεδα.

Κατα τα αλλα αυτη ειναι καλυτερη περιπτωση απο αυτη που εδειξες και αρκετα φθηνοτερη.

http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=E14DB254CD30FEF1AC0FD8D3859717C0&pa=E21C0409916F834B9F2D8CDD65838F2D

• Like 1
Δημοσ.

καλημερα παιδια κλαι ευχαριστω θελω απ τι you γτ εχω επιστροφι 100 € οποτε οτι παρω ειμαι 100 κατω και σκεφτομαι nvidia γιατι κατακαιρος ακουω καλυτερα λογια, μεχρι τωρα επαιρνα παντα ati και ειπα να αλλαξω αλλα δεν ειμαι απολιτος σε αυτο γιαυτο η8ελα να ρωτισω τι μου προτινεται σε αυτα τα λεφτα περιπου!!!!

Δημοσ.

Δυστυχως ή ευτυχως η 7950 που σου δειχνω ειναι αρκετα καλυτερη της 660ti που εδειξες εσυ και αρκετα φθηνοτερη. Στην προκειμενη συγκριση η 660ti δεν εχει να σου προσφερει απολυτως τιποτα περισσοτερο (και μη μου πειτε PhysX, μια αλλαγη στο .ini ειναι για να τρεξει και η Ati physX για τους ελαχιστους τιτλους που το υποστηριζουν) απο οτι εχει να σου προσφερει η 7950. Μην αλλαξεις τωρα και πας σε Nvidia με τετοιες τιμες, μεινε στην AMD και αλλαζεις αλλη φορα. Η 7950 ειναι ολοκληρη κλασση πανω απο την 660ti.

• Like 1
Δημοσ.

Κι εγώ θα πω ότι προτιμώ την 7950 από την GTX660Ti, αλλά λόγω των 3GB για τα πολλά φίλτρα. Δεν νομίζω όμως ότι είναι μία κλάση πάνω από την GTX660Ti και η επιλογή μεταξύ των δύο είναι καθαρά θέμα ποια Games θα παίξεις. BF3/Skyrim πας με 660Ti, Crysis/Metro πας με 7950.

Κοινώς όποια από τις δύο πάρεις λάθος δεν θα κάνεις. Ισοδύναμες είναι. Αλλά όταν υπάρχει διαφορά τιμής, πας στην φθηνότερη, οπότε 7950 εν προκειμένω

Δημοσ.

Μα μονο γι αυτο που λες η καρτα μπαινει μια κλασση ποιο πανω. Και μονο το γεγονος αυτο + οτι η 7950 παιζει στο ιδιο γηπεδο με μια GTX 680 (με ενα OC στα 1050 περιπου εισαι ηδη στα χωραφια της 680) την κανει αρκετα ανωτερη. Απο τη στιγμη ομως που ειναι και φθηνοτερη ε τοτε καποιος πρεπει να ειναι πολυ στοκος για να παει σε χειροτερη καρτα με περισσοτερα χρηματα. Μονο αν σωνει και καλα θελει συγκεκριμενη εταιρια τον δικαιολογω.

• Like 1
Δημοσ.

Σνφωνα με οσα λετε με συνφερει ποιο πολυ να παρω την 7950 γενικα δεν τρελενομαι να παιζω συνεχεια παιχνιδια και τετοια!!!απλα δεν θελω να απω να παιξω ενα παιχνιδι και να κολαει και να κανει!!!!

Δημοσ.

Φίλε μου αν σε ενδιαφέρει το περιστασιακό gaming, πάρε όποια απο τις δυο θέλεις.

Πιο vfm είναι βέβαια η 7950, αλλά καμία απο αυτές τις δυο, δεν.. "κολάει και κάνει" :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...