thanospr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Τελικα παιδια ειμαι πολυ ατυχος.Μεσα σε 4 μηνες τα παιξε η gainward gtx 560 ti 448.Τον πηγα πισω πριν τρεις βδομαδες.Την εχουν στειλει στην εταιρια και περιμενουν να επιστρεψει.Μου ειπαν οτι θα κανει 3-4 βδομαδες(πολυ ειναι?)Τεσπα εγω αμα δεν με παρουν τηλεφωνο την αλλη εβδομαδα θα τους πω να μου βαλουν άλλη.Εγω ειδα αυτην.Εχετε κάποια καλήτερη να προτινεται μεχρι 260 ευρω;Και δυο αποριες που εχω.Η OC edition της Sapphire εχει εγγυηση 2 χρονια.Εγω αν παρω την απλη και την ανεβασω οσο την OC και χαλασει χανω την εγγυηση;Και κατι τελευταιο.H nvidia και η ati φτιαχνουν ολη την πλακετα η μονο τον επεξεργαστη;
thanospr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μου ειπαν οτι θα κανει 3-4 βδομαδες(πολυ ειναι?).Και δυο αποριες που εχω.Η OC edition της Sapphire εχει εγγυηση 2 χρονια.Εγω αν παρω την απλη και την ανεβασω οσο την OC και χαλασει χανω την εγγυηση;Και κατι τελευταιο.H nvidia και η ati φτιαχνουν ολη την πλακετα η μονο τον επεξεργαστη;
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Για την εγγύηση έχω την εντύπωση ότι δεν χάνεται. Αν κάνεις overclock την κάρτα και χαλάσει, δεν μπορούν να δουν αν αυτό οφείλεται σε overclock. Έτσι κι αλλιώς αν είσαι λίγο προσεκτικός δεν θα πάθει τίποτα. Για το δεύτερο, η nvidia και η amd φτιάχνουν τον πυρήνα της κάρτας, κοινώς το chip. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει η εκάστοτε εταιρία που βγάζει την δική της υλοποίηση για κάθε κάρτα, γιαυτό και βλέπεις και custom pcb σε πολλές, ιδιαίτερα σε factory overclocked κάρτες. edit: Ωστόσο να ξέρεις πως να πάρεις μια reference κάρτα, τότε τα περιθώρια overclock είναι μειωμένα σε σχέση με μία κάρτα που είναι factory overclocked και έχει και custom pcb.
sotosmelvin Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή είναι η sapphire, ειδικά σε σχέση με τις xfx και msi που αν ψάξεις υπάρχουν πολλά threads με overheating. Όπως σου είπαν και να την χαλάσεις με oc, δεν μπορούν να το δουν στο τεχνικό τμήμα. Εκτός βέβαια αν της flashαρεις άλλο bios και δεν το αλλάξεις πριν το στείλεις.
thanospr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια.Εγω αν κανω oc το πολυ να την παω 1150 mhz.Το λεω γιατι διαβασα οτι η 7870 φτανει και την 7950 στα 1250 Mhz αν δεν κανω λαθος.
kosegdit Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μην κοιτάς τι συχνότητες πιάνουν οι άλλοι. Εξαρτάται σε τι κομμάτι έχεις πέσει, όπως και στους επεξεργαστές. Δεν σημαίνει ότι θα μπορέσεις να κάνεις το ίδιο overclock με τις ίδιες ρυθμίσεις και νούμερα επειδή έχεις την ίδια κάρτα γραφικών. Προσπάθησε να καταλάβεις μέσα από αυτά που διαβάζεις την λογική, και τον τρόπο που πρέπει να κινηθείς για να κάνεις overclocking, και προσπάθησε μόνος σου από την αρχή. Μην πας με τίποτα να αντιγράψεις ρυθμίσεις από άλλους.
thanospr Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια ποια ειναι η καλυτερη καρτα γραφικων απο αυτες σε σχεση με τις τιμες βεβαια nVidia GeForce GTX 660 Ti 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI HDMI DP (Gigabyte) ATI Radeon HD7870 GHz Edition 2GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Sapphire) ATI Radeon HD7950 3GB DDR5 PCI-E DVI HDMI Dual Mini-DP (Gigabyte) Η 660 ti δεν ειναι η καλυτερη απ αυτες?Η 7950 ανεβαζει πολυ θερμοκρασιες?
thanospr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια μου ειπαν να παραγγειλω καποια αλλη γιατι αυτη θα αργησει παρα πολυ.Η μια που μου ειπαν αυτοι ειναι η ASUS 7850 και η αλλη που τους ειπα η Sapphire 7870.Και οι 2 ειναι καλυτερες απο την 560 ti 488?
thanospr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ΕΙναι πολυ πιο ακριβη δεινοσαυρε.Ολες ειναι πανω απο 310 ευρω.Η 7850 σε σχεση με την δικια μου ειναι χειροτερη?
thanospr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 ΟΚ.Ευχαριστω πολυ. Επειδη εχω pci-express 2.0 θα εχει διαφορα απο το να ειχα 3.0.Δηλαδη θα εχω χειροτερες επιδοσεις?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Όχι. Ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις θα έχεις.
thanospr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εσυ δεινοσαυρε ποια θα διαλεγες?ASUS 7850 η Sapphire 7870?To ξερω οτι η 7870 ειναι καλυτερη αλλα η ASUS εχει 3 χρονια εγγυηση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα