Xor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα συμφορουμιτες, έψαχνα να δω αν είναι εφικτή μια τέτοια αλλαγή. Έχω ένα netbook compaq 110 και ήθελα να αλλάξω το λειτουργικό του,από win 7 σε android. όσο και αν το κοίταξα δεν έβγαλα κάποια άκρη. είναι δυνατό κάτι τέτοιο και πως? πια είναι να συν και τα πλην μιας τέτοιας ενέργειας κατά την γνώμη σας?αξίζει να πειραματιστώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Αν θες μπορείς να βάλει κάποια έκδοση των linux πχ: ubunty-kubunty-fedora κλπ και νομίζω πως το android έχει βασιστεί πάνω στα linux Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μπορείς να βάλεις Android x86 : http://www.android-x86.org/ με ορισμένους συμβιβασμούς : 1ον) Η πλειοψηφία των εφαρμογών είναι γραμμένες για ARM αρχιτεκτονική, που σημαίνει ότι εάν η εφαρμογή απαιτεί low level access στον επεξεργαστή, ΔΕΝ θα δουλέψει, εκτός και αν έχει γίνει port για x86. Κλασσικότερα παραδείγματα είναι οι video players και τα παιχνίδια. Από video players, παίζουν μόνο όσοι έχουν γίνει compiled για x86, π.χ. MoboPlayer x86, Dolphin Player x86 και αυτοί είναι σε beta φάση ακόμα με αρκετά προβλήματα (ο dolphin ας πούμε δεν φορτώνει καν υπότιτλους). Επίσης, παιχνίδια που να θέλουν 3D γραφικά τα ξεχνάς. 2ον) Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην αναγνωρίζει την ασύρματη κάρτα, με αποτέλεσμα να μην έχεις καθόλου internet. π.χ. το δικό μου Samsung N150 netbook (Intel Atom N450) είχε Realtek ασύρματη κάρτα (RTL8192E half-size mini pci-express) και δεν την αναγνώριζε, χρειάστηκε να την αλλάξω με μια Atheros από το ebay για να μπορέσω να έχω internet/android market, πλήρως λειτουργικό android με λίγα λόγια. Είχα δοκιμάσει και δούλευε και μια USB ασύρματη κάρτα της TP-Link (με Atheros chipάκι όμως), αλλά προτιμούσα να μην εξέχει τίποτα και να μην έχω 1 USB δεσμευμένη όλη την ώρα. 3ον) Δεν υπάρχει ελληνικό πληκτρολόγιο ακόμα, επειδή χρησιμοποιεί το physical στο ICS και δεν υπάρχει ελληνικό layout, δεν δουλεύει καμμία εφαρμογή πληκτρολογίου με ελληνικά. Είχα κάνει μια προσπάθεια να φτιάξω custom ελληνικό layout αντικαθιστώντας κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα, αλλά δεν είχα βγάλει άκρη. Ίσως το ξαναδοκιμάσω με την ευκαιρία. 4) Για να έχεις write access στο system partition, root access στο λειτουργικό και γενικά καλή απόδοση, θα πρέπει να εγκατασταθεί το Android σε ext-3 partition, σε FAT32 δεν λειτουργεί τίποτα σωστά. Android x86 4.0.4 ICS σε Samsung N150 (Intel Atom N450) : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xor Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Ευχαριστω για τις απαντησεις σας. Υπαρχει περιπτωση να εχω και τα 2 λειτουργικα? Οχι τυπου vmware κ. α. Μαλλων πολλα ζηταω ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Candlemass Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Γίνεται κι αυτό. Στο δικό μου έχω dual boot Win7 Ultimate και Android x86. Καλό είναι, πριν ξεκινήσεις να αλλάζεις οτιδήποτε, να τρέξεις από ένα stickάκι το Android x86 χωρίς να το εγκαταστήσεις για να δεις τι δουλεύει και τι όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα