Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πιστευω οτι θα ηταν καλυτερο να παρει κατι μαρκας παρα κατι Noname.εκτος αν δεν θελει να δωσει πολλα λεφτα αν και τα Tp link ειναι ελαχιστα πιο ακριβα.

Δημοσ.

Το καλο με τα Powerlines ειναι οτι αμα δεν εχεις διαφορετικο πινακα η κατι αλλο να σε επηρεαζει θα παιξουν μια χαρα.μπορει να μην πιανεις την Max ταχυτητα αμα εχεις πολυπριζα κτλ αν και υπαρχουν και Powerlines που παιρνουν απο μπροστα το πολυπριζο αλλα τουλαχιστον γλυτωνεις το θεμα Repeating .ο repeater συνηθως σου κοβειλιγο ταχυτητα.βεβαια απο οτι καταλαβα δεν σε νοιαζει και Full speed οποτε και με repeater θα ησουν μια χαρα.με το Powerline σιγουρα θα εισαι μια χαρα αφου οτι και να γινει τα 54mbps θα τα εχεις ανετα λογικα.Me repeater θα ηταν Max 54 αν το adsl router σου ηταν 802.11g

• 8 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
3 hours ago, mkougis said:

Θέλω από το ρούτερ να τραβήξω καλώδια ethernet μέχρι ένα άλλο σημείο και από εκεί να έχω ασύρματο και ενσύρματο internet.

Πρέπει να χρησιμοποιήσω access point? Όπως αυτό https://tendacn.com/en/product/n301.html?

ναι access point αλλα παρε κατι σοβαρο και οχι tenda

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To tenda μια χαρα σοβαρα ειναι σε σχεση με τα tplink που συνηθως προτεινεις. Ειναι πολυ κοντα στη κατηγορια των fritz. Οχι οτι και αυτα φτανουν τα tik και τα ubi, αλλα ποιοτικα ειναι καλα με καλογραμενο firmware.

Επεξ/σία από logvphys
Δημοσ.
3 hours ago, logvphys said:

To tenda μια χαρα σοβαρα ειναι σε σχεση με τα tplink που συνηθως προτεινεις. Ειναι πολυ κοντα στη κατηγορια των fritz. Οχι οτι και αυτα φτανουν τα tik και τα ubi, αλλα ποιοτικα ειναι καλα με καλογραμενο firmware.

μα και τα tp link δεν τα θεωρω τιποτα σοβαρα.το μονο συν τους οτι ειναι value for money. ap αν ειναι να παει ας παει σε κανα Ubi να το χαρει τουλαχιστον.

Δημοσ.

Σύνδεσα ένα speedport entry (COSMOTE) και κάνει τη δουλειά. Όμως κάτι δεν έχω κάνει μάλλον σωστά και όταν συνδέομαι στο speedport καθυστερεί να δώσει internet, μπορεί και 3-4 λεπτά. 
Τι έχω κάνει λάθος;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 15/12/2020 at 16:26, mkougis said:

Σύνδεσα ένα speedport entry (COSMOTE) και κάνει τη δουλειά. Όμως κάτι δεν έχω κάνει μάλλον σωστά και όταν συνδέομαι στο speedport καθυστερεί να δώσει internet, μπορεί και 3-4 λεπτά. 
Τι έχω κάνει λάθος;

που εχεις συνδεσει τι και πως ? τι Ip εχεις βαλει?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
1 hour ago, mkougis said:

Το παράτησα το project και αγόρασα ΑΡ Tenda. 

H Θύρα STB του Speedport Plus μπορεί να μετατραπεί σε κανονική LAN?

ναι καπου μεσα στο Interface δεν θυμαμαι που ολες τις ethernet και σου λεει ποια ανηκει που. λογικα θα παιζει και στο Plus.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...