Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρεται,θελω να δωσω ιντερνετ ενσυρματα σε ενα xbox360 και ενα media box που εχω στο σαλονι.Εχω ενα ασυρματο ρουτερ στο δωματιο μου,μπορω με wireless Access Point να παρω ιντερνετ ασυρματα απο το ρουτερ και μετα απο το AP να δωσω ενσυρματα μεσω ethernet στις συσκευες μου στο σαλονι;Και αν ναι,ποιο εχετε να προτεινεται;Αλλιως αν δε γινεται ποια αλλη λυση προτεινεται;Ευχαριστω.

Δημοσ.

Γιατί να το κάνεις ενσύρματα; Δεν υπάρχει λόγος. Δεν σου δουλεύει ασύρματα; Παρ'όλα αυτά, αν θες να το κάνεις, μπορείς να πάρεις ένα AP με λειτουργία client και να το βάλεις στο σαλόνι. Από εκεί με καλώδιο στέλνεις στο xbox360 και το media box. Κοίτα μόνο αν το AP έχει μόνο μια θύρα ethernet να πάρεις και ένα splitter.

Δημοσ.

Το xbox360 που εχω θελει χωριστο ανταπτορα για να εχει ασυρματα ιντερνετ και το media box δεν εχει καλο σημα ασυρματα.Υποθετω οτι το AP θα λαμβανει καλυτερα ασυρματα απο το ρουτερ.Θα ψαξω για AP με λειτουργια client τοτε.Ευχαριστω.

Δημοσ.

υπαρχει και η λυση για Powerline αμα θελεις.φτηνο repeater που εχει τετοια λειτουργεια ειναι και το 701Nd>οσο θυμαμαι παιζει και client mode.μετα ειναι και το 801Nd αντιστοιχα.βεβαια η καλυτερη λυση παραμενει το καλωδιο ethernet μεσα απο κανα καναλι περασμενο.

Δημοσ.

Τελικα δοκιμασα το tp-link wa730 και ειχα ασχημη αναμεταδοση,οταν μπορουσε να συνδεθει,αλλα δεν εφταιγε αυτο τελικα.Επεστρεψα το AP,εβαλα PoΕ και σωθηκα,πιανω 120 mbps και πεταει το δικτυο,ολα καλα.

Δημοσ.

οκ τωρα κατανοητο.απλα αλλο το Powerline αλλο το Poe.το Poe ειναι Power over ETHERNET .φαντασου δηλαδη να εχεις ενα access point το οποιο θες να το βαλεις στην ταρατσα σου και επειδη δεν εχεις πριζα εκει του περνας το ρευμα μεσα απο το ethernet.εχεις το Poe κατω πχ μεσα στο σπιτι και με Utp δινεις το ρευμα.

Δημοσ.

Οκ.δεν πειραζει.απλα στην αρχη νομιζα οτι εβγαλες τον μετασχηματιστη και το εκανες Poe και επαιξε.και λεω τι γινετε ρε παιδια?:P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...