nodas_21greek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά έχω ένα θεματάκι. Μου έδωσε γνωστός μηχάνημα για πέρασμα windows 7 αλλά μετά την εγκατάσταση δεν αναγνωρίζει ορισμένες συσκευές. Το μηχάνημα είναι το sony vaio pcg-71211m. Το θέμα είναι ότι δεν εμφανίζεται στο επίσημο σάιτ για να κατεβάσω από εκεί ότι λείπει. Συγκεκριμένα δεν βρίσκει lan, webcam και κάτι ακόμα pci...(δεν είμαι τώρα κοντά για να δω ακριβώς) Υπάρχει μήπως κάποιο άλλο μοντέλο της ίδιας σειράς στο σάιτ της σονυ που να είναι παρόμοιο; Επίσης, αν δεν βγάλω άκρη έτσι. μπορώ να το φέρω στην αρχική του κατάσταση μέσω του recovery partition που έχει; (για να το κάνω recovery θέλει επανεκκίνηση και F5, σωστά; ) Ευχαριστώ
chralexo Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Πήγαινε στην διαχείριση συσκευών και δες ποιες είναι με ερωτηματικό. Πήγαινε στην καθεμια στις ιδιότητες της και δες το αναγνωριστικό υλικού. Γράψτο στο google και θα δεις τι είναι. Μετά βρες τους drivers από το site της κατασκευάστριας εταιρίας. 1
nodas_21greek Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Thx δούλεψε έτσι. Το είχα ξαναδοκιμάσει αλλά το άφηνα στην επιλογή description αντί για hardware id... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα