Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω το εξεις λαπτοπ: HP Pavilion g6 κ τον εχω γυρω στον 1 χρονο κ 2 μηνες. Οπως ανοιγω τον υπολογιστη (χωρις να κανω τιποτα) μετα απο καποια ωρα υπερθερμενεται υπερβολικα. Kοιταξα παρομοια προβληματα κ εκανα κ εγω τις εξεις ενεργειες: καθαρισμο κ update στο bios αλλα καμια διαφορα οριστε κ ενα screenshot με τις θερμοκρασιες.

post-233408-0-89495800-1347535454_thumb.png

Δημοσ.

Αυτές οι θερμοκρασίες είναι σε idle κατάσταση ή σε load?

Δηλαδη? ειμαι κ λιγο στοκος :-) ξερεις!

αυτη την στιγμη η μοναδικη εργασια που κανω ειναι τωρα που γραφω στο forum τιποτα αλλο

Ενδέχεται να έχει μαζέψει σκόνη.

Σημερα το πρωι τον ανοιξα κ του εκανα καθαρισμο

Δημοσ.

Δουλευουν ασταματητα..

Δεν ξερω αν βοηθαει κ αυτο. Το μονο που εχω εμφανες που τρεχει ειναι το mtorrent k το google τιποτα αλλο

post-233408-0-29016500-1347537078_thumb.png

Δημοσ.

Η θερμοαγώγημη πάστα είναι σαν αλοιφή την οποία την απλώνεις πάνω στον επεξεργαστή και στο chipset της κάρτας γραφικών για να βοηθάει τον ανεμιστήρα στην απαγωγή της θερμότητας.Πιστεύω πως κάθε 1,5 χρόνο πρέπει να γίνεται αλλαγή.Στην περίπτωση που έχει ξεραθεί η πάστα θα έχεις και υψηλές θερμοκρασίες.Μπορείς να την προμηθευτείς από οποιοδήποτε κατάστημα με η/υ πχ εδώ: http://www.msystems.gr/index.php?category=1401&product=14519[link=''][/link]

Δημοσ.

Σε ευχαριστω φιλε μου θα το δοκιμασω. Και για την ποσοτητα που θα ριξω πανω πρεπει να το υπολογισω με το ματι η υπαχει συγκεκριμενη δοσολογια

Δημοσ.

Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια Θα το πραξω κ θα σας εχω νεα για τυχων περαιτέρω :-D

Και πρέπει πρώτα να καθαρίσεις την παλιά με άσπρο οινόπνευμα από παντού και να μην υπάρχουν υπολείμματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...